2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1116749 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

yedek kanat olmadığı için toplam 3 forvet var sahada

hadi semih'i sola atacağız zaten ok ama yine de saçmalık
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Paulista nasıl vurdurdu o kısacık adama diyordum necip girmiş oyuna:) abi yeter valla yeter sene 2024 hala rotasyonda bu adam var onur bulut falan girmiş yahu tarihimizin en rezil sezonunu yaşadık bu adamlarla tahammül edemiyorum ben artık stoperde necip görmeye

Çevrimdışı celiker1

Çöp dolu takım.Çöpler yanındaki sağlamlarıda çürütüyor maalesef! Bazılarını yenileyemeyeceğimize göre hazırlık maçlarından sonra 13-14 iyi oyuncu ile devam etmeli hoca.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hekimoglunda çok net ben oldum havası var çok tehlikeli.  Üzme bizi genç çocuk.

Çevrimiçi Mehmet57

Terzi cok ama cok kotu oynuyor girdiginden beri.

Çevrimiçi levitate

Çöp dolu takım.Çöpler yanındaki sağlamlarıda çürütüyor maalesef! Bazılarını yenileyemeyeceğimize göre hazırlık maçlarından sonra 13-14 iyi oyuncu ile devam etmeli hoca.

13-14 oyuncuyla 50 maç dönmez ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben geçen seneden bir fark görmedim. Maalesef şu çocuğu bugün serbest bıraksak bir tane süper lig takımı yedek olarak dahi almaz
Tamamen zaman kaybı.

Çevrimiçi levitate

bi numarası yok maalesef

meraş o kadar kötüydü ki iyi gözüktü bir ara onun ekmeğini yiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Aybaba Santos kovulduktan sonra “oyunculari tebrik ettim dorduncu hocayi yediniz” gibi bir aciklamasi olmustu. Oyle aciklama yapiyorsan sorumlululari da yollayacaksin. Sadece Ghezzal, Umut Meras, Cenk gondermekle olmuyor.

Onana, Abou, Masuaku, Colley, Amartey, Muleka. Su Afrika cetesinden derhal kurtulmak gerek.

Çevrimiçi levitate

göktuğ refleksler iyi ama boyu çok kısa duruyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

herifin vurduğu kafa taca gitti ağlicam
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

onana topçu olma kararı almış galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Göktuğ genç milli takım kalecisiydi yanılmıyorsam bu çocuk iyi ilk kez oynuyor üstelik ayakları titriyordur

Çevrimdışı İzmitlibjk

1. Afrika çetesi gitmeli
2. Gedsonu hiçbir zaman begenmedim, begenecegimi de dusunmuyorum. Takasla felan bundan kurtulursak bu seneki en olumlu iş olur.
3. İlk 11 için sağ ve sol bek şart.
4. Hedef ligi şampiyon tamamlamaksa elit sağ açık şart.

Çevrimiçi Necmi

göktuğ refleksler iyi ama boyu çok kısa duruyor
1,86 bence kaleci için gayet iyi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geçen sene rezaleti yaşatan ve çokta umursamayan oyuncuları göndermezsen Yalova kaymakamı pozisyonuna düşersin.

Çevrimiçi levitate

1,86 bence kaleci için gayet iyi

valla hiç 1.86'ymış gibi durmuyor

mert ersin 1.95 emre 1.89
bipbipbupbup

Çevrimdışı İzmitlibjk

Gedson hakkında bir yorum daha yapmak istiyorum, biraz farklı açıdan düşünmenizi sağlamak için. Yıllarca top oynadım ve birlikte oynamaktan en nefret ettigim oyuncu tipi şu gedson gibi olanlar, hevesle bir hücüm yaparsın top bu tiplerin ayagina gelince atak yalan olur. Sağa sola deli danalar gibi koşturur ama bu senin için bir sey ifade etmez, cunku bilirsin topu kapsa bile yanlis kullanacak. Bu durum seni cok demolize eder.
Profesyonel futbolcu oyle dusunmez demeyin, rafa silva istedigi gibi 2 top alamasin gedsondan icinden edecegi kufurleri tahmin edebiliyorum.
Bize di maria gibi adam lazimdi, top ayagina gelmeden atacagi yere karar verecek, ve isabetli atacak
Gedson ile makina calismiyor
Gedson dişlisi kırık

Çevrimiçi Mehmet57

Resmi maclarin baslangiciyla seni bir daha izlememek uzere Muleka

Çevrimiçi gokhans

2.yarı salih, kaleci ve semih iyi gibiydi ama kalan berbattı. Özellikle muleka ve onur leşti. Terzi hekimoğlu leş olma yolunda gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı celiker1

12 YABANCI

🔴Sağ bek transferi
🔴Paulista
🔴Sol stoper transferi
🔴Sol bek transferi
🔴Musrati
🔴Gedson
🔴Orta saha transferi
🔴Sağ ön transferi
🔴Muci
🔴Rafa Silva
🔴İmmobile
🔴Sprinter sol ön transferi

YERLİ

🔴Mert
🔴Emirhan Topçu(Transfer)
🔴Yasin Özcan (Transfer
🔴Salih Özcan (Transfer)
🔴Semih Kılıçsoy
🔴Mustafa Erhan Hekimoğolu

dışında kimseyi sahada görmek istemiyorum artık.Gittiler yine en olamayacak adama Can Keleş'e 2,5 milyon euro bonservis verdiler.Salih ile uzattılar.Ya arkadaş şunlara vereceğine gidip net adam Salih Özcan'ı bitirsene.Yazdığım kadro harici kim varsa satsınlar,satamadıklarını kiraya versinler.Bir iki sayfa geride yazdığım gibi sahadaki (...) yanındaki sağlamlarıda çürütüyor!

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

2.yarı salih, kaleci ve semih iyi gibiydi ama kalan berbattı. Özellikle muleka ve onur leşti. Terzi hekimoğlu leş olma yolunda gibi..
semihin nesini beğendin 🤔 bir kaç kez topla buluştu ve hepsini kaptırdı leş dediğin muleka çok daha fazla oyunun içindeydi onurda leş falan değildi
Ben gerçekten futboldan hiç anlamıyorum sanırım yorumlara bakıyorum izlediğime bakıyorum örtüşmüyor

Çevrimiçi Mehmet57

Hekimoglu kanatta oynuyordu. Solunda Muleka, arkanda Onur ile bu kadar. Cocuk kanat degil ki.

Ve ciddiyim, Can Keles bile Rashica’dan daha cok tehlike yaratir. En azindan iceri girip sut cekme, adam gecme tehdidi var.

Çevrimiçi gokhans

semihin nesini beğendin 🤔 bir kaç kez topla buluştu ve hepsini kaptırdı leş dediğin muleka çok daha fazla oyunun içindeydi onurda leş falan değildi
Ben gerçekten futboldan hiç anlamıyorum sanırım yorumlara bakıyorum izlediğime bakıyorum örtüşmüyor
kaleye vurduğu pozisyonda solda bomboş adam varsa benim için leştir. + inanılmaz verimsiz. Semih in driplingleri için iyi gibiydi dedim korner falan aldı enazından. Dikkat edersen iyi demedim 2.yarı herkes kötüydü ,iyi gibi diye bir kaç kişi ayırdım 😂
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

bence onanada iyiydi

Etiketler: