2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1117060 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Gedson'a takığım bir şekilde satmamız lazım o adamı orta saha ve hücum hattındaki bütün kurguyu bozuyor oynadığında Gedson'un yerine doğru profil oyuncu alınmayıp Gedson ilk 11'de oynamaya devam ederse bu takım kilit falan açamaz en fazla sürekli geçiş kovalayan bir takıma evrilmek zorunda kalır umarım hoca farkındadır benim için beklerden daha önemli Gedson'un satılıp yerine doğru profil oyuncu olması
Tam olarak bahsettiğim şey oluyor kamp boyunca set hücumu çalıştırdı hoca ama bu orta saha o işi yapamaz (Musrati hariç)

Çevrimiçi levitate

feyyaz hoca ilk kez hazır kadroyla kampa geldik falan diyordu da daha alınması gereken 4-5 adam falan var + türk rotasyonuna hiç girmiyorum bile
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

feyyaz hoca ilk kez hazır kadroyla kampa geldik falan diyordu da daha alınması gereken 4-5 adam falan var + türk rotasyonuna hiç girmiyorum bile
Rotasyonla birlikte 8 adam lazım bizimkiler her şey bitti süper kadro kurduk kafasında işin kötü tarafı taraftarın çoğunun da gözü boyandı onlarda aynı düşünüyor

Çevrimiçi levitate

Rotasyonla birlikten 8 adam lazım bizimkiler her şey bitti süper kadro kurduk kafasında işin kötü tarafı taraftarın çoğunun da gözü boyandı onlarda aynı düşünüyor

8 değil minimum 10

neyse şu maç uyandırır milleti takım diri gözüküyor en azından
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/besiktas/status/1813598515878375486?s=46

Haydi Demir Ege yap şu çıkışını,al formayı bir daha bırakma.
demirege çok iyi oynuyor gedsonda pas oyununda yok diyen izlesin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zemin çok sakat, umarım kazasız belasız maçı bitiririz
Su amatörlük beni öldürecek.

Çevrimiçi gokhans

Abou kaldığı yerden devam.. 10 kişi mücadele verioruz..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Su an onemli olan Can Keles transferinden sonra Emirhan transferini bitirmek, ardindan 8 ve sag/sol bek. Yani bu 5 transfer ediyor. Daha 11’e yazabilecegin net bir kanat oyuncusunun yani sira 1 sag ayakli stopper sart, etti 7 transfer.

Gedson icin en mantiklisi takas. Wendel ile takas edip Benfica’ya 50% odemekten kurtulur, degerli bir 8 kazanmis oluruz. Ama derhal 2 tane tempolu, suratli bek lazim.

Çevrimiçi levitate

abou'dan medet umma salaklığı yapılmaz umarım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

8 değil minimum 10

neyse şu maç uyandırır milleti takım diri gözüküyor en azından
iki bek bir stoper bir 8 numara bir kanat 5 tane ilk 11'e adam lazım iyi bir kanat çekersek diğer tarafı Rashica kurtarır takıma asker oyuncuda lazım Rafa'yı falan kanat oynama saçmalığına hiç girmeyiz umarım adamın verimi direkt düşüyor kanata attığın zaman zaten şu işi bir tek biz yaparız adam 10 numarada deli gibi performans veriyor biz kanatta oynar ya diyoruz

Çevrimiçi tolga1903

Hala hücum edememeye devam ediyor takım. Rafa hariç bir tane rakibi 1v1 yakalayım geçeyimlik oyuncu yok şu rashica'dan falan olmaz. topu alan musrati'ye dönüyor hücum planı 0 hala.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hain bildiğiniz gibi sadece göstermelik jog atıyor.

Çevrimiçi Necmi

demek istediği iskeletin hazır olduğu bu kadroyla teknik çalıçma yapabilirsin kampı faydalı geçirirsin

Çevrimiçi Samet Ç

Su an onemli olan Can Keles transferinden sonra Emirhan transferini bitirmek, ardindan 8 ve sag/sol bek. Yani bu 5 transfer ediyor. Daha 11’e yazabilecegin net bir kanat oyuncusunun yani sira 1 sag ayakli stopper sart, etti 7 transfer.

Gedson icin en mantiklisi takas. Wendel ile takas edip Benfica’ya 50% odemekten kurtulur, degerli bir 8 kazanmis oluruz. Ama derhal 2 tane tempolu, suratli bek lazim.
Şu takıma sadece Gedson yerine Wendel ekle bambaşka oynar Gedson çok bozuyor kurguyu sadece koşan oyuncu gelişir diye aldık gram gelişme yok

Çevrimiçi levitate

iki bek bir stoper bir 8 numara bir kanat 5 tane ilk 11'e adam lazım iyi bir kanat çekersek diğer tarafı Rashica kurtarır takıma asker oyuncuda lazım Rafa'yı falan kanat oynama saçmalığına hiç girmeyiz umarım adamın verimi direkt düşüyor kanata attığın zaman zaten şu işi bir tek biz yaparız adam 10 numarada deli gibi performans veriyor biz kanatta oynar ya diyoruz

höffff zor iş içim daraldı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Demir Ege fena degil. Bence Musrati’ye iyi bir yedek olur.

Çevrimiçi Mehmet57

Gedson gercekten dengeyi bozuyor. Pas oyununa katkisi 0. Gercekten elden cikarmamiz lazim.

Çevrimiçi Necmi

şu kadroyu önce 12 ye indir sonra beş oyuncu daha eksilt bakayım olacakmı
İki tane yabancı kadro açabilirsek öpün başınıza koyun yerli alayım desen şu anki gönderelim dediğin oyunculardan daha iyi yerli bulamazsın bazı şeyleri konuşurken düşünmek lazım oluru varmı diye

Çevrimiçi levitate

demek istediği iskeletin hazır olduğu bu kadroyla teknik çalıçma yapabilirsin kampı faydalı geçirirsin

sahadaki 11 kişiden 8'inin akıbeti belli değil nasıl kemik kadro abi

hadi immobile, semih, mert eklendi diyelim 2 bek, sol stoper, bir orta saha, bir kanadın yok nasıl bunlardan üçü getirdiğin hocanın en ihtiyacı olan mevkiler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

zemin leş kayıp duruyorlar inş bir şey olmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Can Keles biraz zorlarsa Rashica’nin onune gecer

Çevrimiçi Samet Ç

şu kadroyu önce 12 ye indir sonra beş oyuncu daha eksilt bakayım olacakmı
İki tane yabancı kadro açabilirsek öpün başınıza koyun yerli alayım desen şu anki gönderelim dediğin oyunculardan daha iyi yerli bulamazsın bazı şeyleri konuşurken düşünmek lazım oluru varmı diye
o zaman yönetim şampiyon olacağız diye hayaller satmasın taraftara

Çevrimiçi Necmi

sahadaki 11 kişiden 8'inin akıbeti belli değil nasıl kemik kadro abi

hadi immobile, semih, mert eklendi diyelim 2 bek, sol stoper, bir orta saha, bir kanadın yok nasıl bunlardan üçü getirdiğin hocanın en ihtiyacı olan mevkiler
sana göre belli değil masuaku kalıyor bek alınacağınımı düşünüyorsun gedson satılmazsa orta saha alınmaz en fazla bir stoper birde kanat alınır yerli ucu açık

Çevrimiçi Necmi

o zaman yönetim şampiyon olacağız diye hayaller satmasın taraftara
ben yönetimin ağzından şampiyon oöacağız diye birşey duymadım

Çevrimiçi Samet Ç

ben yönetimin ağzından şampiyon oöacağız diye birşey duymadım
Bu sezon başarılı olacağız diye sürekli söylemleri var tabi başarıdan kasıt bir daha 47 puan fark yememek ise onu bilemem bu takımdan geçen sene 11'de oynayan 4 oyuncu hariç herkes gitmeli diyoruz adamlar sürekli Abu'yu gözümüze sokuyorlar üstüne 11'e koyup oynatıyorlar Masu'dan çıkılacaktı güya şimdi devam edebiliriz deniliyor oyuncu satmak için getirilen adam 1 adam gönderdi o da bonservissiz 100 bin euro bile alamadı
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2024, 20:19:49 Samet Ç ]

Etiketler: