Gitmesi gereken yabanci oyuncular hakkinda yapilan aciklamalar gereksiz olmus. Yok onlardan destek bekliyormusuzda transfere simdilik biraz ara verilecekmis falan filan. Bu Amerika'li arkadas bosa maas almiyor heralde, bu isleri hemen halletmesi gerekiyor. Hos gecen sezon ligin basinda sezona havlu atmis ve bu sezona girmeden once takimda dusunulmeyen oyuncular bu kadar belli iken bir iki hafta once Brad ile anlasip bu arkadas gidecek oyuncular isine bakacak soylemleride plansizligin daniskasi heralde.
Bu konunun disinda halen cok eksigimiz oldugunu dusunuyorum. Ozellikle Immobile/Rafa'yi pozisyona sokacak, Rafa'nin savunma arkasina yapacagi kosulari gorecek ve kilit paslari atacak bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Sol kanatta Semih dusunuluyor diye yaziliyor, Muci'de bu kanatta denenecektir muhtemelen, onun icin sag kanada prime Ghezzal tarzinda bir oyuncuya ihtiyac var - yoksa Immobile/Rafa transferlerinin bir anlami kalmiyor benim gozumde.
Musrati sozde rakibi karsilacayacak, orta sahayi cekip ceverecek, oyunu geriden kuracak falan filan - butun kilit paslarida bu arkadastan bekliyorsak isimiz yas. Oyunun iki tarafinida oynayabilen bir 8'de gerekiyor ama orta sahaya baska bir transfer yapilmayacaksa eger sag kanatta bir yaratici oyuncu sart. Cunku Amir/Gedson/Salih falan hucum aksiyonlarinda cok aksadilar gecmis yillarda ve orta sahaya transfer suan icin pek oncelik gibi gozukmuyor.
Daha stoper falanda bekliyoruz ama bence en buyuk sorunlarimizdan diger ikisi bekler. Rakibin bir tanesinde Osayi/Mert - Ferdi Ostervolde varken Maxim kovaliyor. Digeri Kohn-Kaan ile bir tarafi doldururken diger tarafa suan icin oyuncu bakiyor. Ozellikle son iki sezondur beklerden dogru duzgun hic katki alamiyorken bu sezonda vasat Svenson ve arkasinda sac bas yolduran Onur'la sezona girersek vay halimzie. Sol bektede iki senedir istikrarsiz bir sekile inisli cikisli oynayan Masuaku, bek olmayan Bahtiyar ve suan hazir olmayan Terzi var. Hadi sol beki Masu ile bir sekilde kapatacagiz diye dusunuluyorsa bile umarim sag beke bi transfer yapilir.
Ben Huseyin Yucel ve etrafindakilerin biraz fazla taraftara oynadigini dusunuyorum ama umarim arka planda bu eksiklikler uzerinde calisan bi transfer komitesi vardir.