2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1113048 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

gedsonuda yazmamışsın en değerli oyuncumuz şu anda
Abi yazın başından beri satılacak deniyor ondan yazmadım

Çevrimdışı KartalPencesi

Abi yazın başından beri satılacak deniyor ondan yazmadım

Gedson dan ziyade bir josef de souza lazım artık bu takima

Çevrimdışı doganay

https://twitter.com/footballcritix/status/1812472263532282083?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Amir, Rafa, Rashica, Paulista, Muci Musrati ve İmmobile dışında kalanlar gereksiz. Belki kamptan sonra Onana ve Muleka(o da hoca çok beğenirse)

Besar Gudjufi diye bir oyuncumuz daha var  :)
https://www.transfermarkt.com.tr/besar-gudjufi/profil/spieler/670304

Çevrimiçi yaço58

Hüseyin Yücel transferde es vereceğiz dedi bu takımın iki iyi beke bir sol stopere ve sağ kamada ihtiyacı var bunun dışında yerli kalitemizi de artırmamız lazım

Çevrimiçi levitate

emirhan topçu bitmiş diyorlar, rizenin antrenmanda ve hazırlık maçında yokmuş + onlarda slovenya'daymış
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Gitmesi gereken yabanci oyuncular hakkinda yapilan aciklamalar gereksiz olmus. Yok onlardan destek bekliyormusuzda transfere simdilik biraz ara verilecekmis falan filan. Bu Amerika'li arkadas bosa maas almiyor heralde, bu isleri hemen halletmesi gerekiyor. Hos gecen sezon ligin basinda sezona havlu atmis ve bu sezona girmeden once takimda dusunulmeyen oyuncular bu kadar belli iken bir iki hafta once Brad ile anlasip bu arkadas gidecek oyuncular isine bakacak soylemleride plansizligin daniskasi heralde.

Bu konunun disinda halen cok eksigimiz oldugunu dusunuyorum. Ozellikle Immobile/Rafa'yi pozisyona sokacak, Rafa'nin savunma arkasina yapacagi kosulari gorecek ve kilit paslari atacak bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Sol kanatta Semih dusunuluyor diye yaziliyor, Muci'de bu kanatta denenecektir muhtemelen, onun icin sag kanada prime Ghezzal tarzinda bir oyuncuya ihtiyac var - yoksa Immobile/Rafa transferlerinin bir anlami kalmiyor benim gozumde.

Musrati sozde rakibi karsilacayacak, orta sahayi cekip ceverecek, oyunu geriden kuracak falan filan - butun kilit paslarida bu arkadastan bekliyorsak isimiz yas. Oyunun iki tarafinida oynayabilen bir 8'de gerekiyor ama orta sahaya baska bir transfer yapilmayacaksa eger sag kanatta bir yaratici oyuncu sart. Cunku Amir/Gedson/Salih falan hucum aksiyonlarinda cok aksadilar gecmis yillarda ve orta sahaya transfer suan icin pek oncelik gibi gozukmuyor.

Daha stoper falanda bekliyoruz ama bence en buyuk sorunlarimizdan diger ikisi bekler. Rakibin bir tanesinde Osayi/Mert - Ferdi Ostervolde varken Maxim kovaliyor. Digeri Kohn-Kaan ile bir tarafi doldururken diger tarafa suan icin oyuncu bakiyor. Ozellikle son iki sezondur beklerden dogru duzgun hic katki alamiyorken bu sezonda vasat Svenson ve arkasinda sac bas yolduran Onur'la sezona girersek vay halimzie. Sol bektede iki senedir istikrarsiz bir sekile inisli cikisli oynayan Masuaku, bek olmayan Bahtiyar ve suan hazir olmayan Terzi var. Hadi sol beki Masu ile bir sekilde kapatacagiz diye dusunuluyorsa bile umarim sag beke bi transfer yapilir.

Ben Huseyin Yucel ve etrafindakilerin biraz fazla taraftara oynadigini dusunuyorum ama umarim arka planda bu eksiklikler uzerinde calisan bi transfer komitesi vardir.

Çevrimiçi Mehmet57

Paulista 11 icin dusunuluyorsa yanina hizli denge stopperi lazim. Paulista cok agresif ve zamansiz hamleleri ile acik birakabiliyor, ve tabiki Arsenal doneminde ki hizi yok artik. Fizigi yine de iyi duruyor, sakatlik gecirmedigi surece cogu macta guvenilir ama yanina gercekten pozisyon almayi bilen, hizli bir stopper sart.

Ben zaten bu yuzden de Hummels’i istemiyordum. Kendisi de aciklama yapmisti sezon sonuna dogru artik hizli degilim, yavasladim dusunmeyi birakabilirim diye.

Umarim Gs macina kadar iyi bir sol stopper gelir. Oyle olursa Super Kupa macinda Paulista’ya “Icardi’ye yakin oyna” de, bak o boynuzluyu nasil hayattan bezdiriyor.

Çevrimdışı sEuL

emirhan topçu bitmiş diyorlar, rizenin antrenmanda ve hazırlık maçında yokmuş + onlarda slovenya'daymış

Stoperde zaten iki tane yedek Turk oyuncumuz vardi (Emrecan - Tayyip). Tayyip ile daha yeni sozlesme imzaladik ve Emrecan icinde olumlu haberler cikiyordu son donemlerde. 3. bir yedek Turk stopere cok ihtiyac var miydi pek bilemedim ama hayirlisi. Bu durumda belkide Necip ile yollar ayrılacak.
Super ligden bize gelmesini istedigim tek Turk oyuncu Oguz Aydin'di ama Fb anlasmis sanirim kendisi ile.

Bu arada baskan ve Samet hoca goreve geldikten sonra Avrupa'nin her ligini tariyoruz planlamamiz ve oyuncu listeleri falan hazir seklinde aciklamalar yapmislardi. Ben bir iki gurbetci oyuncu kampa yetisir diye dusunuyordum su ana kadar ama gurbetci oyuncu konusundada sessizlik hakim.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2024, 21:36:42 sEuL ]

Çevrimiçi annoca

yasin özcan ile emirhan topçu adları çıktı. ikisi de solak, ikisi de genç. emirhan daha iyi ama arada da 5 yaş fark var. ikisi de potansiyelli ama alıp yedeğe hapsetmek de önlerini kesmek olur. emrecan ve tayyip de var. gese emin bayramı kiraladı çocuk baya da iyi oynuyor. gençleri kendini bulabileceği oyun tarzına uygun avrupa liglerine kiralamak lazım.

Çevrimdışı blackeagle35

Stoperde zaten iki tane yedek Turk oyuncumuz vardi (Emrecan - Tayyip). Tayyip ile daha yeni sozlesme imzaladik ve Emrecan icinde olumlu haberler cikiyordu son donemlerde. 3. bir yedek Turk stopere cok ihtiyac var miydi pek bilemedim ama hayirlisi. Bu durumda belkide Necip ile yollar ayrılacak.
Super ligden bize gelmesini istedigim tek Turk oyuncu Oguz Aydin'di ama Fb anlasmis sanirim kendisi ile.

Bu arada baskan ve Samet hoca goreve geldikten sonra Avrupa'nin her ligini tariyoruz planlamamiz ve oyuncu listeleri falan hazir seklinde aciklamalar yapmislardi. Ben bir iki gurbetci oyuncu kampa yetisir diye dusunuyordum su ana kadar ama gurbetci oyuncu konusundada sessizlik hakim.
Belki takas olacaktır Emirhan ile emrecan. Yerli eklemeler mutlaka yapmamız lazım. Keşke hücuma bir tane ekleme yapabilsek yerli olarak. Ama düşününce Emirhan ilk 11de düşünülüyor da olabilir. Yabancı planlamasına göre ilk 11 için düşünülmesi mantıklı sanki.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2024, 23:18:13 blackeagle35 ]

Çevrimdışı celiker1

Masuaku nun devamlılığına çare bulsak onun ayarında sol bek bulmamız zor  bundan sonra alacağımız yabancı sayısı 2 yi geçmez biri stoper olacak o kesin

Stoper
Sağ bek
Sol bek
Sağ açık

olmak üzere 4 yabancıyı kesin görüyorum.Ayrıca Gedson'un gidip bir orta saha oyuncusu almamızda sürpriz olmaz.Aboubacar ve Muleka'nın gitmesi ile bir forvet transferi daha olabilir ayrıca.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Gedson dan ziyade bir josef de souza lazım artık bu takima
Josef mi lazım atibami yada sosami
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Stoper
Sağ bek
Sol bek
Sağ açık

olmak üzere 4 yabancıyı kesin görüyorum.Ayrıca Gedson'un gidip bir orta saha oyuncusu almamızda sürpriz olmaz.Aboubacar ve Muleka'nın gitmesi ile bir forvet transferi daha olabilir ayrıca.
hangi kontenjanla yapacaksın bunları sağ bek devre arası alındı ikinci bir sağ bek almaları mümkün değil yeni alınan6 oyuncu gedson raşitsa muleka amir bunlar banko kalacak zaten diğer yabancıların gitme durumuna göre en fazla iki oyuncu alınır oda stoper ve sol bek yada kanat olur ama gidecek oyunculardan iki yabancı ayak diretirse o iki transferde yapılamaz şu anda abu ve rebiç zaten diretiyor
Bence boşa hayal kurmayalım boşa duracağız demediler riski göze alabilecek kadarını yaptılar şu andan sonrası tıkandı en fazla muleka ve amir kiralık gönderilir bu seferde hem forvet hem merkez orta sahada açık oluşur

Çevrimdışı KartalPencesi

Josef mi lazım atibami yada sosami

Sosa yazıp da kalbimi incitmeseydin be hocam ahh sosa ah

Çevrimdışı celiker1

hangi kontenjanla yapacaksın bunları sağ bek devre arası alındı ikinci bir sağ bek almaları mümkün değil yeni alınan6 oyuncu gedson raşitsa muleka amir bunlar banko kalacak zaten diğer yabancıların gitme durumuna göre en fazla iki oyuncu alınır oda stoper ve sol bek yada kanat olur ama gidecek oyunculardan iki yabancı ayak diretirse o iki transferde yapılamaz şu anda abu ve rebiç zaten diretiyor
Bence boşa hayal kurmayalım boşa duracağız demediler riski göze alabilecek kadarını yaptılar şu andan sonrası tıkandı en fazla muleka ve amir kiralık gönderilir bu seferde hem forvet hem merkez orta sahada açık oluşur
Bazı gitmeyen oyuncularda parasını verip sözleşmeyi feshetmeye kadar gidecek iş bence.Yazdığın oyunculardan sürpriz ayrılıklarda olacaktır.Heö avrupa hem amerika şampiyonası dünyada transferi bir nebze yavaşlatmış durumda.Bir iki haftaya "Domino" etkisi ile ile transferde hızlanmaları görürüz tüm dünyada. Transfer sezonunun sonları çok hareketli geçecek gibi özellikle bizde .Ben 4 transfere garanti gözüyle bakıyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Ç

Inter Tanner Tessmann'ı kiralıyacakmış Musrati'nin yanına koymamız lazım

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Umarim dogrudur. Bonservisi elinde, Gio isterse derhal gelir. Sag bekten beklentilerimizi karsilayacak bir oyuncu.

https://x.com/nicoschira/status/1812694627566113012?s=46

Çevrimiçi Samet Ç

Umarim dogrudur. Bonservisi elinde, Gio isterse derhal gelir. Sag bekten beklentilerimizi karsilayacak bir oyuncu.

https://twitter.com/nicoschira/status/1812694627566113012?s=46
Karsdrop geçen sene hariç sürekli sakatlanan bir oyuncu ama oranın temposu ve topun oyunda kalma süresi ile buranın ki karşılaştırılamaz burayı rahat kaldırabilir bence

Çevrimiçi Mehmet57

Karsdrop geçen sene hariç sürekli sakatlanan bir oyuncu ama oranın temposu ve topun oyunda kalma süresi ile buranın ki karşılaştırılamaz burayı rahat kaldırabilir bence

Gio'nun eski ogrencisi, bonservisi elinde, Hollandali, sagbek, iyi bir oyuncu. Bence de mantikli bir hamle olur. Psikolojik sorunlari olmasaydi solbeke de Malacia'yi kiralasin derdim.

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Gedson'a takığım bir şekilde satmamız lazım o adamı orta saha ve hücum hattındaki bütün kurguyu bozuyor oynadığında Gedson'un yerine doğru profil oyuncu alınmayıp Gedson ilk 11'de oynamaya devam ederse bu takım kilit falan açamaz en fazla sürekli geçiş kovalayan bir takıma evrilmek zorunda kalır umarım hoca farkındadır benim için beklerden daha önemli Gedson'un satılıp yerine doğru profil oyuncu olması

Çevrimiçi Kartal Ç

Yeni atmis. Yine bir seyler donuyor  :icool: :D

https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1812775542527058302

ordaki king kingsley coman manasında değildir heralde, zira sözleşmesinin bitmesine daha 2 yıl olan 50 milyon etiketli bir topçu kendisi.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2024, 12:52:14 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

İlk 11'de Rafa ve Musrati'den başka hücumda yaratıcılık sağlayacak adam yok İmmobile bitirici getirirsen atar getiremezsen gezinir durur bu sayının en az 4-5 olması lazım yani 3 tane daha adam lazım bunların 1 tanesi kanat 1 tanesi bek 1 taneside Musrati'nin yanına koyulacak adam olacak sen bu durumdayken hala daha Gedson'u 11'e yazarsan bu senenin geçen seneden farkı olmaz kısaca yapılan transferler göz boyamasın hala daha çok eksiğimiz var dün basın toplantısını izledim Feyyaz Uçar yıllar sonra takım hazır hocaya teslim ettik kampa girdik falan dedi fiyasko o açıklama rakiplerden hala daha epey gerideyiz maalesef
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2024, 13:09:39 Samet Ç ]

Etiketler: