2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1110761 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

birkaç hafta içinde çözerler oyun anlayışını. Beksiz oynanır mı hiç, çok büyük handikap. Kanatlarını elek ederler.
önemli olan oyununu çözmeleri değilki bu kadroya çözüm üretemezler

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Sağ ve sol bek için transfer yapılacak zaten. 3-4-1-2 oynamaya karar verdiysek zaten dörtlünün sağ ve solunu oynamaya uygun tempolu git-geli plan oyuncular olacaktır bunlar.
maçta sıkıştınmı orta sahanın soluna ve sağına gedson gronbaek koyarsın onlardan daha hızlı biri varsa geçsin kaldıki iki kenar stoper çok hızlı oyuncular

Çevrimdışı celiker1

maçta sıkıştınmı orta sahanın soluna ve sağına gedson gronbaek koyarsın onlardan daha hızlı biri varsa geçsin kaldıki iki kenar stoper çok hızlı oyuncular
Tarif olarak yazıyorsun  biliyorum ama abi Groonbaek Rennes yapmış galiba 15 milyon euro bonservisle.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı uğur07

mevcut futbolcularla 3-5-2. 12 yabanciya uygun

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2024, 07:51:33 uğur07 ]

Çevrimiçi Necmi

Tarif olarak yazıyorsun  biliyorum ama abi Groonbaek Rennes yapmış galiba 15 milyon euro bonservisle.
transfermarkette ℅77 beşiktaş diyor başka talipli yok benim duyduğum anlaştığımız satışlar için beklettiğimiz birde biz taksitle ödemek istiyormuşuz bodo peşin istiyormuş gronbaekdebize gelmeyi çok istiyormuş
Di mariada benfica ile anlaştı deniyor ama hala kulüpsüz dedikoduya görekupa sonrası görüşeceğimiz zaten cupa amerika devam ederken herhangi bir takımla anlaşmaz
Bakalım bekleyip göreceğiz
Bence o kadrodaki en şüpheli isim gedson

Çevrimiçi Necmi

Bu arada siyah formada gayet şık.

https://twitter.com/besiktas/status/1811886861666943000?s=46
formayı çok beğendim beyazı kim giyecek bakalım  birde taraftar forması çıkacak dedikodusu var

Çevrimiçi Necmi

Uduokai ve gronbaeki mutlaka almamız lazım takımı ayağa kaldırmak için kaliteli ve tecrübeli ondanda öteye lider oyunculara yöneldik ama yanlarına kendiletini gösterecek para kazanacağımız oyuncular eklemek lazım bunların yanında semih hekimoğlu muçi kalırsa gedson  talha emrecan gibi oyuncular lazımki gelecek başarıyı paraya çevirebilelim

Çevrimdışı Savaş

Onana, Bahtiyar ve Rashica'yı görünce kanım çekildi sabah sabah.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı CemMert

Uduokai ve gronbaeki mutlaka almamız lazım takımı ayağa kaldırmak için kaliteli ve tecrübeli ondanda öteye lider oyunculara yöneldik ama yanlarına kendiletini gösterecek para kazanacağımız oyuncular eklemek lazım bunların yanında semih hekimoğlu muçi kalırsa gedson  talha emrecan gibi oyuncular lazımki gelecek başarıyı paraya çevirebilelim

Gronbaek rennese transfer oldu sanırım 15 milyon euro bonservis bedeliyle

Çevrimiçi Samet Ç

David Neres'i yazmışlar

Çevrimdışı KartalPencesi

Gedson ve colley yok sanki

Su Gedson u satamadık Ruslara

Çevrimdışı KartalPencesi

Mutlaka gitmesi gereken yabancılar
1. ABUBAKAR
2. REBIC
3. OX
Bu arkadaşlar eyt den emekli gibi takılıyor bir an önce çıkılması gerekiyor alacaklarına karşılık transferlerine razıyım

Bonservis beklentim olan yabancılar
1. Muci (15 milyon euro)
2. Gedson (%50 si 8 milyon  euro)
3. Masuaku (2 milyon euro)
4. Muleka (5 milyon euro)
5. Onana (4 milyon euro)
6. Amartey (1 milyon euro)
7. Colley (1 milyon euro)
8. Rachica (6 milyon euro)
9. Bahtiyar ( 5 milyon euro)

Fridel de is burda

Svenson hasic montero da bedavaya gider bence

Gayet iyi bi politika ile gecen seneki enkazdan kurtulabiliriz diye umut ediyorum

Bunu yazdığımda beni eleştiren arkadaşa selam olsun takip ediyorum forumu hemen hemen herkes  ben gibi düşünüyor buna sevindim iste

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2024, 17:58:58 KartalPencesi ]

Çevrimiçi gokhans

masuaku yerine gedson denemek lazım bnce
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı KartalPencesi

Onana, Bahtiyar ve Rashica'yı görünce kanım çekildi sabah sabah.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 milyon euro bonservis verdiğin yillik 2 milyon euro kazanan Muci yi yedek oturamazsın bu ligde oyle bir lüksümüz yok yer yok ise kadroda gönderilmesi düşünebilinir

Çevrimiçi Mehmet57

X’de Miguel Almiron ismi geciyor, olsa keske ama gecen sezon 43 maca cikmis, 20 milyon piyasa degeri var.

Yoksa sag’da Almiron, ortada Rafa. Anadolu takimlarinin dizi titrer sahaya cikarken.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Madem yüksek perdeden gidiyoruz, sağa Skov Olseni alalım.

Çevrimiçi Necmi

10 milyon euro bonservis verdiğin yillik 2 milyon euro kazanan Muci yi yedek oturamazsın bu ligde oyle bir lüksümüz yok yer yok ise kadroda gönderilmesi düşünebilinir
55 maç civarı avrupada ilerlersek 60 maç gibi oynayacağız 11 krup devammı edelim takımda en az 17 18 ilk 11 oyuncusu olmalı

Çevrimdışı KartalPencesi

55 maç civarı avrupada ilerlersek 60 maç gibi oynayacağız 11 krup devammı edelim takımda en az 17 18 ilk 11 oyuncusu olmalı

UEFA da finansal fair Play, tff de harcama limitleri var kaynak yaratamazsan herkese 6 milyon verirsen daha kaç transfer yapabilirsin kaynak yaratılması sart ve muci 15 ediyorsa anında satılmalı rafa alındı oraya sonuçta satilmali ki (gedson da dahil satilmali) sag sol kanat bekler merkez orta saha alinsin

Çevrimiçi Necmi

Madem yüksek perdeden gidiyoruz, sağa Skov Olseni alalım.
aslında yüksek perdeden gitmiyoruz artık piyasa böyle biz kaç yıldır çer çöple uğraştığımız için şimdi yadırgıyoruz renkliler üç dört yıldır veriyor bu paraları

Çevrimiçi Necmi

55 maç civarı avrupada ilerlersek 60 maç gibi oynayacağız 11 krup devammı edelim takımda en az 17 18 ilk 11 oyuncusu

UEFA da finansal fair Play, tff de harcama limitleri var kaynak yaratamazsan herkese 6 milyon verirsen daha kaç transfer yapabilirsin kaynak yaratılması sart ve muci 15 ediyorsa anında satılmalı rafa alındı oraya sonuçta satilmali ki (gedson da dahil satilmali) sag sol kanat bekler merkez orta saha alinsin
beşiktaşın bütçesine hakim olmadan böyle fikirler koymak gereksiz değilmi işin başında yöneticiler var bırak işin hesabını onlar yapsın daha hocanın ne oynatacağını bilmiyorsun takımın yarısını satıyorsun
Bence önce izlemek lazım daha takım tek maç yapmadı rezil kadronun içine soktuğumuz iki oyuncunun kellesini kopartıyor muçinin iyi kadroda değerini ikiye üçe katlamayacağını nerden biliyorsun on numara forveti kadar vardır maç boyu 5 kere topa dokunan forvetin varken muçiden ne bekliyordunuz

Çevrimiçi Kartal Ç

Kulübün sosyal medya ve pazarlama ekiplerine bu yıl çok iş düşüyor.

Renkli kulüp icardiye aşkın olayım şarkısını öyle bir yapıştırıp bunun üzerinden öyle bir pazarladı ki yer gök aşkın olayım, sarı kırmızı ve icardi etkileşimleriyle doldu. Çoluk çocuk futbolu bilmeden icardici oldu. Herifin etinden sütünden full yararlandı adamlar.
Şarkıcıyı bile beşiktaşlıymış falan demediler stadda şarkı söylettiler şampiyonluk kutlamalarında. Bizde olsa on ton laf edilirdi belki.

İmmobile ve hatta rafa silvaya şimdiden sağlam bir pazarlama stratejisi belirlenmeli.

Çevrimdışı KartalPencesi

beşiktaşın bütçesine hakim olmadan böyle fikirler koymak gereksiz değilmi işin başında yöneticiler var bırak işin hesabını onlar yapsın daha hocanın ne oynatacağını bilmiyorsun takımın yarısını satıyorsun
Bence önce izlemek lazım daha takım tek maç yapmadı rezil kadronun içine soktuğumuz iki oyuncunun kellesini kopartıyor muçinin iyi kadroda değerini ikiye üçe katlamayacağını nerden biliyorsun on numara forveti kadar vardır maç boyu 5 kere topa dokunan forvetin varken muçiden ne bekliyordunuz

Yanlis bilmiyorsam harcama limitlerine sadece satışlardan elde edilen meblağı ekleyebiliyorsun popülist yöneticilerden neler çektik yıllarca unutanlar olabilir ama ben unutmuyorum sonunda gelen fedalari da unutmuyorum

Beşiktaş cok büyük kulüp bundan zerre şüphemiz yok sadece son 25 sene de belki 4 5 yıl dogru yönetildi o kadar

Çevrimiçi Necmi

Biz renklilerle aynı ligde oynuyoruz ve aynı kaynaklara sahibiz neden renkli basın propagandasıyla haraket ediyorsunuz
Bak basit bir örnek vereyim fener dzekoyu aldığında 37 yaşındaydı bana tek bir haber gösterin 37 yaşındaki dzeko dendiğini ama immobile isminin önünde 34 yaşında eki mutlaka yazılıyor mertens 37 yaşında hiç bunun söylendini duydunuzmu
Peki ne maaş aldıklarını biliyormusunuz hiç gündem oldumu yemeyin artık şu renkli basının algı yönetimini
Ffp miş tff kurallarıymış sametin sözünü unutmayın renkliler nasıl veriyorsa bizde öyle veririz
 U güne kadar vermedikte onlardan dahamı az borçlandık mesela abu oynamıyor faydası yok ama aldığı para gündem edilmiyır fayda sağladığımız dönem maaşı sürekli gündemdeydi
Çok fazla algı oyununa geliyoruz bütün beşiktaş taraftarı muhasebeci oldu biz ffp tff bütçesi düşüneceğimize renkliler neden düşünmüyora bakıp öyle haraket etmemiz lazım
Artık uyanık olun şu algı yönetiminden kurtulun sosyal medyada bakıyorum baba harçlığıyla geçinen ergen beşiktaşın ekonomisini eleştiriyor birşey bildinden değil algıya kapıldığı için
İşin tuhafı çebi beşiktaşı batırırken tek kişi para konuşmadı çünkü renkliletin işine geliyordu çebi o yüzden konuşmadılar hiç fo da olduğu gibi aratıda tehdit olarak görüyorlar alttan üstten kaşımaya başladılar
Biz renkli basının yarattığı algıya kapılmadığımız zaman herşey daha başka olacak

Çevrimiçi Necmi

Yanlis bilmiyorsam harcama limitlerine sadece satışlardan elde edilen meblağı ekleyebiliyorsun popülist yöneticilerden neler çektik yıllarca unutanlar olabilir ama ben unutmuyorum sonunda gelen fedalari da unutmuyorum

Beşiktaş cok büyük kulüp bundan zerre şüphemiz yok sadece son 25 sene de belki 4 5 yıl dogru yönetildi o kadar
ben şu anda popilizm yapıldığını görmüyorum transfer döneminin başından beri başkanı gören varmı elbet transfer ekibinin başında bir yönetici olacak ama oda ön plana çıkmıyor bir iki acemilik yaptı yada biz öyle yorumladık transferlerde gayet normal talizca. Mitrovic getirirsen popilist olur popilist olmak isteyenbunu kullanır immobile iki üç gün önce adını duyan yoktu böyle oyuncu üç günge ikna edilmez üstelik boştada değil kaç aylık çalışmadır popilist olmak isteyen bunu sızdırırdı şimdi üç günde konu kapandı bu üç günde tek  demeç yok bunun neresi popilizm yemeyin bunları artık üstelik okadarda olacak bunlar iş adamı zamanlarını paralarını koyuyorortaya birde itibarlarını birazda reklamını yapsınlar hayır işi yapmıyorlar bal tutan parmağını yalar balı tutmasını istiyorsanız parmak yalamayıda hoş göreceksiniz
Semih 40 50 m diyorsunuz ya işde olması için beşiktaşın uefa finalinde şl de olması lazım olması içinde bu oyuncular lazım immobile alınması semihin satışına yatırımdır semihin önünde immobile olur cenk olmaz
İnsanlar beşiktaşı kendi kurdukları hayal dünyasında yaşatıyor

Etiketler: