2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101750 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bunun hesabini gosterirmisin?
Yardimci olayim; galibiyet primi 6 milyon tl, sampiyonluk primi 40 milyon tl. Yani 10 mac tek basina kazandirsa ve sampiyon yapsa bile 5 milyon euro'luk maasinin yarisindan fazlasi anca cikiyoe. Sadece Immobile'nin maasi, diger futbolcularin maasi bu hesapta yok.
Turk futbolunda odenen paralar tamamen delilik, hicbir mantigi yok. Ulke'nin ve ulke futbolunun marka degeri ve ekonomik gercekleriyle uzaktan yakindan alakasi yok.
neden burda renklileri övüp duruyor makas makas deyip duruyordun bir senedir onlar alırken hiç bunları konuşmadın arza çıktılar fark kapanmazdeyip beşiktaşı aşağılayıp durdun şimdimi aklına geldi futbol ekonomisi renkliler gibi davranmamız zorunamı gitti illaki beşiktaş için kötü birşeyler diyeceksin şimdi transferlerde sorun yok işin ekonomisine giriyorsun ben sende çebi zihniyeti görüyorum aynı onun gibi beşiktaş ne yapılırsa daha dibe giderin hesabıyla yapılan konuşmalar
Bizi ilgilendiren birşey yok türk futbolunu biz kurtarmayacağız
Hep merak ettim on yıldır şampiyon olamayan fenerle iki kupadan birini aldığımız sene bile nasıl makas açılıyor

Çevrimdışı Necmi

Benim icin onemli olan bek transferleri. Svensson iyi bir yedek, ama as 11’de oynayacak bir sag bir solbek sart.
o kadar yabancı kontenjanı yok yedek yabancı bir vorvet olur birde muçi

Çevrimiçi Mehmet57

Abi sknti yerli sagbek de yok. Hadi Svensson’u ilk 11’e yazdin (ki bence 11 oyuncusu degil) elde yedek yok bu sefer.

En azindan acilen sol bek isi cozulmeli Masuaku gonderilip. Zaten gecen sezonden Musrati ve Muci haric herkes gonderilebilir yabancilardan. 

Çevrimdışı Talisca1903

neden burda renklileri övüp duruyor makas makas deyip duruyordun bir senedir onlar alırken hiç bunları konuşmadın arza çıktılar fark kapanmazdeyip beşiktaşı aşağılayıp durdun şimdimi aklına geldi futbol ekonomisi renkliler gibi davranmamız zorunamı gitti illaki beşiktaş için kötü birşeyler diyeceksin şimdi transferlerde sorun yok işin ekonomisine giriyorsun ben sende çebi zihniyeti görüyorum aynı onun gibi beşiktaş ne yapılırsa daha dibe giderin hesabıyla yapılan konuşmalar
Bizi ilgilendiren birşey yok türk futbolunu biz kurtarmayacağız
Hep merak ettim on yıldır şampiyon olamayan fenerle iki kupadan birini aldığımız sene bile nasıl makas açılıyor
Her yorumu olumsuz ona kalsa 24 yaşında ciroyu niye almamışız 24 yaşındaki ciro 50 milyon hayal aleminde yaşıyor sen çebi zihniyeti görüyorsun ben daha da kötüsünü görüyorum kimi alsak bir kötüleme rafa alıyorsun çok para ciro alıyorsun çok para ne yapacak adamlar hayrına mı gelecek buradaki herkesin derdi iyi kadro kurulsun şampiyonluk kadrosu alınan adamlar sakatlık sorunu yok takımında sürekli oynayan adamlar hiç sıkıntı yok ha tutr tutmaz transfer bir sürü faktörü oln bir olay ama alınan adamların hepsi bayrak adam lider özellikli ne istiyoruz daha başka

Ayrıca her zaman söylüyorum yine de tekrarlayayım bu ülkede beşiktaş ve 2 renkliyi kimse batıramz iflas ettiremez zaten reelde iflas etmiş durumdalar  o tarafa takılmayacaksın buradan devam işin özü şu ki   bu   takımlara hiç bir şey olmaz ne sıfır borç olur nede kapısına kilit vurulur iki şıkta ütopya
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 22:51:42 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş ile 1 yıldır süren sözleşme görüşmelerinden sonuç çıkmaması sonucunda, Cenk Tosun ayrılma aşamasına geldi.

Fenerbahçe, Cenk'in sözleşme şartlarını kabul etmesi halinde sözleşme kısa süre içinde imzalanabilir. (Övünç Özdem)

Çevrimdışı Savaş

geçen sene konferans liginde oynadı ligdede ya lış hatırlamıyorsam kasımpaşa maçında oynadı semihden farklı havadan yerden uzaktan vurur ceza sahası içinde patlayıcıdır çocuk direk as forvet kimliğinde on numaraya koy oynasın kanatlara koy oynasın hızlı oyuncu adam geçer ama pişmesi lazım cinemrede harika bir on numara olacak üstünde çalışırlarsa
Neden sinirleniyorum sanıyorlar gençlere kızıyorum alt yapıda o kadar yetenekli oyuncular varki ama alt yapının asından bihaber insanlara teslim etmişler çocuklar geliyor hiç birşey yok ne nerde duracağını biliyor ne nasıl vuracağını semihe dikkat ettinizmi sürekli abanıyor birine çarpmazsa gol olur kalecinin üstünden aşırayım sağına vurayım soöuna vurayım yok aslında ceza sahasında buz gibi oyuncudur seri haraket eder patlayıcıdır tam sevdiğim forvet tipi ciro gelirse semihin olmuş halini izleriz semihde çok şey öğrenir ciro geldikten sonra inşallah satmazlar
Semih piyasasını yaptı abi iyi veya kötü. Bundan sonra düşmez zaten saha da artacaktır. Bu sebeple hemen satilacagini düşünmüyorum. Gidicem diye tutturmuyor da gördüğüm kadarı ile. Bence bu sene satılmaz.

İtalyan gelirse kanatta yer bulacaktır kendine yardımcı forvet gibi. O sebeple tek kanat çalışacak. Di Maria gelse keşke.   

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaş ile 1 yıldır süren sözleşme görüşmelerinden sonuç çıkmaması sonucunda, Cenk Tosun ayrılma aşamasına geldi.

Fenerbahçe, Cenk'in sözleşme şartlarını kabul etmesi halinde sözleşme kısa süre içinde imzalanabilir. (Övünç Özdem)
övünç yazdığına göre Cenk kaldı daha tutan tek haberi yok

Çevrimiçi Mehmet57

Cenk kalsa ne olur gitse ne olur. Duygusal davranmaya gerek yok, gecen sezon nasil sac bas yoldurdugunu herkes biliyor. Kalmayi hak etmedi.

Çevrimdışı Necmi

Her yorumu olumsuz ona kalsa 24 yaşında ciroyu niye almamışız 24 yaşındaki ciro 50 milyon hayal aleminde yaşıyor sen çebi zihniyeti görüyorsun ben daha da kötüsünü görüyorum kimi alsak bir kötüleme rafa alıyorsun çok para ciro alıyorsun çok para ne yapacak adamlar hayrına mı gelecek buradaki herkesin derdi iyi kadro kurulsun şampiyonluk kadrosu alınan adamlar sakatlık sorunu yok takımında sürekli oynayan adamlar hiç sıkıntı yok ha tutr tutmaz transfer bir sürü faktörü oln bir olay ama alınan adamların hepsi bayrak adam lider özellikli ne istiyoruz daha başka

Ayrıca her zaman söylüyorum yine de tekrarlayayım bu ülkede beşiktaş ve 2 renkliyi kimse batıramz iflas ettiremez zaten reelde iflas etmiş durumdalar  o tarafa takılmayacaksın buradan devam işin özü şu ki   bu   takımlara hiç bir şey olmaz ne sıfır borç olur nede kapısına kilit vurulur iki şıkta ütopya
ne şampiyonluğu di mariayı alsınlar bu takım direk uefa kupasına oynar favorilerden biri olur tr de şampiyon olmak için ciroya ihtiyaç yok karakter sahibi kadro olsun yetiyor

Çevrimdışı Talisca1903

ne şampiyonluğu di mariayı alsınlar bu takım direk uefa kupasına oynar favorilerden biri olur tr de şampiyon olmak için ciroya ihtiyaç yok karakter sahibi kadro olsun yetiyor
di maria çok zor iş nasıl ikna edecekler bilmiyorum ama felaket fark yaratır o kepçe kulak

Çevrimdışı Necmi

Cenk kalsa ne olur gitse ne olur. Duygusal davranmaya gerek yok, gecen sezon nasil sac bas yoldurdugunu herkes biliyor. Kalmayi hak etmedi.
töbe de kalırsa kadroyu bozar fenere gitsin fener bize transfer madii atsın 😊

Çevrimdışı Necmi

di maria çok zor iş nasıl ikna edecekler bilmiyorum ama felaket fark yaratır o kepçe kulak
etsinler o kadar kapıdan birinin arkasında ikna edecek biri vardır herhalde

Çevrimdışı Necmi

Ben di mariayı ilk seyrettiğim günden beri beşiktaşta hayal ettim pepe içinde birgün beşiktaşla yolları kesişecek diyordum o oldu şimdi sırada di maria var 😅

Çevrimiçi yaço58

🔥 Beşiktaş'ın anlaştığı Ciro Immobile yarın İstanbul'da olacak.

İtalyan golcü şu anda valizlerini hazırlıyor.

@Salimmanav
Allah Utandırmasın

Çevrimiçi Mehmet57

Immobile-Rafa ikilisi zaten super kupada Gs’nin canini cok fena yakar. Onemli olan o zamana kadar defans hattini kurmak. Lider stopper + bek sart. Ama Uduokhai’in gelisi ile o lider stopper gelir mi, o muamma. Bence gidip Merih’i alsinlar, yoksa kontenjan sorunu sknti.

Çevrimdışı Talisca1903

Immobile-Rafa ikilisi zaten super kupada Gs’nin canini cok fena yakar. Onemli olan o zamana kadar defans hattini kurmak. Lider stopper + bek sart. Ama Uduokhai’in gelisi ile o lider stopper gelir mi, o muamma. Bence gidip Merih’i alsinlar, yoksa kontenjan sorunu sknti.
Merih çok iyi fikir Hummelside alacağız hiç bir yerde eksik kalmayacak

Çevrimdışı Talisca1903

Ben di mariayı ilk seyrettiğim günden beri beşiktaşta hayal ettim pepe içinde birgün beşiktaşla yolları kesişecek diyordum o oldu şimdi sırada di maria var 😅
Bende Hummels bekliyorum  hiç olmadı Pepe halen taş gibi

Çevrimiçi Mehmet57

Bence haftaya Servet Yardimci Tff baskani secilir ve yabanci sinirini yukseltir.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim icin onemli olan bek transferleri. Svensson iyi bir yedek, ama as 11’de oynayacak bir sag bir solbek sart.
Semih'ten gelecek parayla iki tane iyi bek alınır Cuyper'i çok istiyorum 14-15 milyona bırakırlar bence

Çevrimiçi Samet Ç

Fener kartını kullanmış şimdide Eyüp'e falan gider en fazla yolu açık olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Orta sahaya Salih kaleye Mert atarsak 5 tane yabancı koyarız yedeğe

Çevrimdışı Necmi

Fener kartını kullanmış şimdide Eyüp'e falan gider en fazla yolu açık olsun
fener lafını ortaya atayımda imzalamaya mecbur kalsınlar diyor acaba beşiktaşta bunu yiyecek kimse kaldımı çoktan duaya başlayanlar vardır fenere gitsin diye

Çevrimdışı levitate

aynen öyle gg-adrianodan beri adam gibi bir ikili kuramadık
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Orta sahaya Salih kaleye Mert atarsak 5 tane yabancı koyarız yedeğe
kontenjan 12
Peki bu kadar uzun maratonu mertle götürebilirmiyiz

Çevrimiçi Samet Demir

fener lafını ortaya atayımda imzalamaya mecbur kalsınlar diyor acaba beşiktaşta bunu yiyecek kimse kaldımı çoktan duaya başlayanlar vardır fenere gitsin diye
Cenk yerine Mustafa'yı 50 defa tercih ederim. Bu sene kalsa bile takımda en fazla 10 dk oynayabilir o nedenle güle güle Cenk kardeş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: