2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102272 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

18 yaşında semih i gönderip 35 yaşında ciro çekmekte ne bileyim... Bi bünyeyi darlar... 25 artı %25 e semihe okeyim ben de...

Çevrimiçi COB

Semihi umarım satmayız. Bu yıl Semihsiz bir planlama düşünemiyorum.

30+ gitsin en kötü ihtimal.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Talisca1903

olmaz fulhamın tapusunu versinler 😂
senin hatrına pay %30 olsun daha ne indirelim

Çevrimdışı Necmi

18 yaşında semih i gönderip 35 yaşında ciro çekmekte ne bileyim... Bi bünyeyi darlar... 25 artı %25 e semihe okeyim ben de...
işte sorun bu semihi göndermesende 34 yaşındaki ciroyu çekeceksin kaldıki semihin arkasında önünü açmak istediğin mustafa var arkadan geliyorlar ederini bulanı satarsın mesela elde cinemre varken gidip neden rafa aldık ciro yada haller seni şampiyon yapar semih yapabilirmi önce kendimize bunu soralım

Çevrimdışı Talisca1903

ben bu ciroya felaket yükseldim derbylerde felan çat çat koyunca ne deli eder bu renklileri buz gibi adam gıcık eder rakipleri hiç pozisyon yokken çat bir çakar bakar kalırsın gedson kalsın ama arkayı ancak o ciğersiz toparlar bu adamların  rahatça iş görmesi için

Çevrimdışı Necmi

ben bu ciroya felaket yükseldim derbylerde felan çat çat koyunca ne deli eder bu renklileri buz gibi adam gıcık eder rakipleri hiç pozisyon yokken çat bir çakar bakar kalırsın gedson kalsın ama arkayı ancak o ciğersiz toparlar bu adamların  rahatça iş görmesi için
arkasına gedson değil gronbaek koyacaksın gedsonun pas veren ve gol atanı

Çevrimdışı Talisca1903

işte sorun bu semihi göndermesende 34 yaşındaki ciroyu çekeceksin kaldıki semihin arkasında önünü açmak istediğin mustafa var arkadan geliyorlar ederini bulanı satarsın mesela elde cinemre varken gidip neden rafa aldık ciro yada haller seni şampiyon yapar semih yapabilirmi önce kendimize bunu soralım
taraftar bu işin muhasebe kısmını bırakmalı kimsenin kariyer planını da düşünmemeli   benim derdim sahada var olacak takım gerisi zerre umurumda değil bu takım semihlimi olmuş semihsiz mi yaşlı yada genç mi olmuş dert değil sahada başarılı olsun diğer kriterlerin zerrece önemi yok Taliscayı unutmuşum ben ötesi yok

Çevrimdışı Talisca1903

groenbeck yerine hojberg olsun o zaman o daha bir hayvani güçle oynuyor groanbeck de iyi ama gedsonu da gömme ben böyle ciğerden oynayan topçuların hastasıyım hem sıra neden gedsona geliyorki rashica muleka ox rebic martey onana giibi faydasızları gönder gitsin herkeste gedsona yükseliyor iş yapmayanlar gitsin
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2024, 15:20:37 Talisca1903 ]

Çevrimdışı murat

ben kıyaslamıyorumki başkan söyledi ben sizin gibi ütopik bakıp yorum yapmıyorum bak transfer politikasına sonra semih düşünülüyormu kendin karar ver kulübede oturur eğer satılmazsa aradada çıkar oynar ben kimseye düşmanlık yapmam tek önemsediğim beşiktaşdır ve beşiktaşın en iyi nasıl olacağını düşünüyorsam öyle konuşurum sizin gibi hayal peşinde gitmiyorum ooturup yapılana bakıyorum ve gördüğmde semihin bırak 11 olması ikinci yedek olmasını bile zor görüyor
Üstelik ben semih a takıma alınsın derken siz nerdeydiniz ama semih batuhan olma yolunda gidiyor o milli takımdaki pozu bile takımın parçası olamadığını gösteriyor tüm türkiye kendi egosu milli takımın önüne geçmiş bir oyuncu gördü
bu sene için belki yetersiz geleblir ama önünde  15 sene olan bir futbolcudan bahsediyoruz.18  yaşında kötü bir beşktaşta 11 gol atabilen  ve kanatta oynayan bir oyuncunun 2-3 sene sonrası için çok daha fazlasını vadediyor Batuhan yolunda ilerliyorsa kulüp bir yolunu bulsun.

Çevrimdışı murat

milli takım kazanmış neyin üzüntüsü o saf üzüntü kardeşim kendi oynamamış olmasınınmı işde buna ego deniyor zaten herkes yumak olmuş ve onların içinde onun gibi hiç oynamayanlarda var ama o tek başına kenarda surat asıyor o poz iyi bir poz değil
Ben kimseyi inandırmak gibi bir çaba içinde değilimki zaman gerçekleri gösterir her ne kadar görmek istemesende esas sizin yaptığınız yanlış daha 18 yaşında bugün suratına yanlışı söyleyemezsen yarın hem semih kaybeder hem beşiktaş kaybeder unutmayın bugün yanlış olan yarın huy olur
cenk in attı golde barış Alper i zledin bi abi.asıl ego o ve onu pazarlamaya çalışanlarda.çocuk boktan adamların oynatılması da içerlemiştir çok doğal.o golün başlangıcında da pozisyonu heba edecekti neredeyse.

Çevrimdışı Koa_lAA

Semihin yaşlı ciro dan kötü olduğunu düşünmüyorum diyelim... Eğer semihin önüne biri olacaksa bu 35 lik ciro olmamalı.. sanki daha prime döneminde olan birine yonelmek lazım.. semihe veriolarsa 30-40 ve sonraki satış payı satalım tabi.. ona dediğim yok...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi ben izlediğim maçlarda mustafa'da o potansiiyel yok gibi. açık alanda fuleli giden bi oyuncu görüntüsü var.

Çevrimiçi levitate

tam tersi muçi'nin yerine alırdım, hojbjerg falan gedson'un iyi versiyonu
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1810618028263899487
bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.potansiyelini yakalarsa 100 milyon u görebilecek bir oyuncu için 20 milyon kelepir bir rakam.ve bu 20 milyon ne için 35 yaşındaki eski yıldızlara maaş verebilmek için.hiç inandırıcı değil.masaya 30 koysalar bile mantıklı gelmiyor bana.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.potansiyelini yakalarsa 100 milyon u görebilecek bir oyuncu için 20 milyon kelepir bir rakam.ve bu 20 milyon ne için 35 yaşındaki eski yıldızlara maaş verebilmek için.hiç inandırıcı değil.masaya 30 koysalar bile mantıklı gelmiyor bana.

Bu sercan Dikme Fırat falan bunlar ahlak sorunu yaşıyorlar.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1810652372579868840

kartal kayra'dan yıllardır bir şey bekliyoruz ama her hoca yolluyor üzücü

diğerleri ii olmuş onana'nın olmaması şaşırtıcı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

o 100 milyonu sende oynarken vermiyorlar işte, 25-30 + paya yollayacaksın ilerde transfer olduğunda temizinden 10 falan gelir zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

immobile hoca lazio'nun sezon başı kontrollerine girmemiş HMMMMM
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bu sercan Dikme Fırat falan bunlar ahlak sorunu yaşıyorlar.

başkan buna "fiyat verip duruyorsun" diye bi azar çekti ya ona inat yapıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Amerika'da Angel Di Maria ile buluştu ve iki yıllık son teklifini oyuncuya iletti.

Rosario Central ile ön protokol imzaladığını bildiren Di Maria, Siyah Beyazlılar'ın bu teklifini de reddetti. (Facundo Alvarado)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş, Amerika'da Angel Di Maria ile buluştu ve iki yıllık son teklifini oyuncuya iletti.

Rosario Central ile ön protokol imzaladığını bildiren Di Maria, Siyah Beyazlılar'ın bu teklifini de reddetti. (Facundo Alvarado)

Olmuyorsa zorlamaya gerek yok,

Hummels, Di Maria olmuyorsa diğer seçeneklere geçmek ve bitirmek lazım bu ayın 20 25 ine kadar en az 3 trasnferi bitirmemiz şart.

Stoper - Sağ kanat - Forvet. şart.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2024, 16:23:41 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Deli dana gibi koşmak dışında bir yetkinliği olmayan renkli kanat oyuncusu için 40-50'ler konusuluyor.

Bizim golcü özellikleri belli olan, kumaşı iyi olan 18'lik yeteneğimiz için 20 gibi komik rakamlar konusuyoruz.

Elimizdekinin değerini cidden bilmiyoruz  :alala:

Çevrimdışı murat

o 100 milyonu sende oynarken vermiyorlar işte, 25-30 + paya yollayacaksın ilerde transfer olduğunda temizinden 10 falan gelir zaten
100 milyon versinler demiyorum zaten.senelik 1 milyondan 5 sene kontrat yap 4 sene oynat 5. Sene 30 milyona sat.4 senede farvete zaten 30 milyon harcarsın.en kötü 23 yaşında senede 20 ve üstü gol atan semihi 30-35 milyona satarsın.sana getirisi 70-80 milyonu bulur.satmaya niyetli olursan 20 ye gider satmaya niyetin yoksa bu 4 sene içinde gözünü karartıp 50 milyon basan da çıkabilir.20 milyona satılacak Semih belki bir seneyi kurtarır o da belki garantisi yok.o 20 milyon bir sene içinde suyunu çeker.

Çevrimiçi Mehmet57

Deli dana gibi koşmak dışında bir yetkinliği olmayan renkli kanat oyuncusu için 40-50'ler konusuluyor.

Bizim golcü özellikleri belli olan, kumaşı iyi olan 18'lik yeteneğimiz için 20 gibi komik rakamlar konusuyoruz.

Elimizdekinin değerini cidden bilmiyoruz  :alala:

Medya sisiriyor. Galatasaray'in BAY icin alacagi max para 15 milyon. Randimani 0 olan kosucu bir oyuncu icin kimse o fiyatlari verecek degil. Gs medyas fiyatini yukseltmek icin elinden geleni yapiyor.

Etiketler: