2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104424 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Abi söylediklerinin tek kelimesine katılmıyorum. Semihi siz burada gömerken biz savunan 2-3 kişiydik.
Milli takımdaki pozun ego ile alakası yok, saf bir üzüntü var o kadar ama onu bile görmüyorsun. Egosantrik adam o karede gözükmez, o ortamda da bulunmaz  Semih ile Batihan benzetmesi ise şu ana kadar gördüğüm en saçma kıyas. Bu çocuk şımarık değil, Batu gibi penaltı atacağı köşeyi kaleciye göstermiyor, aptal aptal cümleler kurmuyor ve ne zaman sahaya çıksa isinj yapmaya çalışıyor
Su çocuğa artık Batu muamelesi yapmayj bırak, zira hiç inandırıcı değilsin.
milli takım kazanmış neyin üzüntüsü o saf üzüntü kardeşim kendi oynamamış olmasınınmı işde buna ego deniyor zaten herkes yumak olmuş ve onların içinde onun gibi hiç oynamayanlarda var ama o tek başına kenarda surat asıyor o poz iyi bir poz değil
Ben kimseyi inandırmak gibi bir çaba içinde değilimki zaman gerçekleri gösterir her ne kadar görmek istemesende esas sizin yaptığınız yanlış daha 18 yaşında bugün suratına yanlışı söyleyemezsen yarın hem semih kaybeder hem beşiktaş kaybeder unutmayın bugün yanlış olan yarın huy olur

Çevrimdışı Necmi

haller&immobile yapalım net olsun
hahahha milli takım elendiğine göre pazartesi transfer başlar bir sürü oyuncu alırız demişdim

Çevrimdışı Talisca1903

hahahha milli takım elendiğine göre pazartesi transfer başlar bir sürü oyuncu alırız demişdim
para var kum gibi alacağız en kralını en rahat transfer dönemi benim için

Çevrimdışı Necmi

para var kum gibi alacağız en kralını en rahat transfer dönemi benim için
alacağızda lazyo başkanı benim haberim yok diyorsa neyi alacağız 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalının da bir güzellik yapacağını umuyorum 😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

milli takım kazanmış neyin üzüntüsü o saf üzüntü kardeşim kendi oynamamış olmasınınmı işde buna ego deniyor zaten herkes yumak olmuş ve onların içinde onun gibi hiç oynamayanlarda var ama o tek başına kenarda surat asıyor o poz iyi bir poz değil
Ben kimseyi inandırmak gibi bir çaba içinde değilimki zaman gerçekleri gösterir her ne kadar görmek istemesende esas sizin yaptığınız yanlış daha 18 yaşında bugün suratına yanlışı söyleyemezsen yarın hem semih kaybeder hem beşiktaş kaybeder unutmayın bugün yanlış olan yarın huy olur
o üzüntü, adaletsizliğin üzüntüsüydü necmi.. genç ve duygusal bir çocuk, adaletsizliği her bünye kaldırmaz. Çok milliyetçi biri olarak ben onun yerinde olsam bu yönetim ve hoca gidene kadar milli takıma gelmiyorum derdim. Senin semih’e karşı özel bir ön yargın ve tavrın var. Bende eleştiriyorum, temposuzluğu ve koşmasındanda çok eleştirdim ama beşiktaşında bunda payı büyük, arda örneği karşımızda. İnş bu sezon kamp, yükleme ve doğru antreman sistemi ile o eksikliklerini aşacaktır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

alacağızda lazyo başkanı benim haberim yok diyorsa neyi alacağız 😂
o boş atıp dolu tutturmaya çalışıyor oyuncu çıkacak zorla mı tutacak 3-5 koparmanın derdinde yemezler

Çevrimiçi Samet Demir

Amartey ve Ox 2.kampa alınmıyorlarmış..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

o üzüntü, adaletsizliğin üzüntüsüydü necmi.. genç ve duygusal bir çocuk, adaletsizliği her bünye kaldırmaz. Çok milliyetçi biri olarak ben onun yerinde olsam bu yönetim ve hoca gidene kadar milli takıma gelmiyorum derdim. Senin semih’e karşı özel bir ön yargın ve tavrın var. Bende eleştiriyorum, temposuzluğu ve koşmasındanda çok eleştirdim ama beşiktaşında bunda payı büyük, arda örneği karşımızda. İnş bu sezon kamp, yükleme ve doğru antreman sistemi ile o eksikliklerini aşacaktır.
inşallah ön yargım yok alt yapıdan beri takip ederim a takımda görmeyi çok istediğim oyuncuydu ama yanlışınıda çok sert eleştiririm ben 18 yaşında bir gencin temposuzluğunu ruhsuzluğunu pendikten dört yiyip isyan etmemesini kabul edemiyorum mağlubiyete bu kadar umursamaz olmalarını kabul etmem kötü şartları elbette kabul ediyorum hiç bir genç oyuncudanda bu durumda başarı beklemiyorum ama isyan beklerim bak bu dediklerimi maça gidiyorsan tribünde daha net hissedersin aidiyet eksikliğini görürsün bu çocukları nasıl zehirledilersebugün milli takımda menejer olaylarını eleştiriyoruz ama kimse aynı şeylerin bizim alt yapıda olduğunu neden söylemiyor birşeyleri gör ezden gelerek üstünü kapatarak çözmüşmü olacağız ben her çocuğu eleştiririm çünkü kötü mayayla iyi hamur elde edemezsin sameti sevmem ama en azından oraya bir disiplin getirir bence doğru isim ama yönetiminde irade koyması lazım immobile için neden sevindim tamda semihin rol modeli olacak oyuncu cenkden kaprisi öğreneceğine ondan savaşmayı öğrenir bu şekilde oynamasın zaten iki senede harcanır gider kulübede dursun sabrı öğrensin takım ruhunu kazanma hırsını öğrensin ara arada oynasın bir kaç sene olgunlaşsın 18 yaşındakiçocuk için bu acele niye
Ben kadroya almayalım kovalım demiyorumki yanlışlarında kulağını çekelim doğru rol modelle olgunlaştıralım gözümüzü kapatmayalım o bizim çocuğumuz yanlışlarına nasıl göz yumabiliyoruz
Ben forvetin bencil olanını severim elbette golü dişünecek hep aklında kale olacak ama sıfıra inip çok müsait adam varken asist yapma yerine kaleye i kansız vuruş ysparsa kjzarım maçda fark olur eyvallah sesimi çıkartmamama malupsun beraberesin o zaman bencilliğe hakkın yok
Öğrenecek tabi daha zamanı var ama öğrenmek için önce neyin yanlış olduğunu bilmesi lazım bunuda söylemekten çekinmemek lazım
Gerçekler acıdır acıtır kimsenin hayatı toz pembe değil nelerle karşılaşıyoruz küsüp kenarda surat asma hakkımız yok surat asacağına önünde beşiktaş gibi bir imkan var çık burda savaşını ver seni almaya mecbur kalsınlar ben sümsük olunmasını sevmem önce hak edeceksin ki seni savunan insanlarada sağlam done ver o pozu verme  kimseye kendi egosu milli takımın önüne geçti dedirtme elbette üzülür bende üzüldüm ona yapılan  haksızlıktan öte terbiyesizlikti seni baskıyla zorla aldık ama oynatmayız dendi ama beşiktaşta o kadar ruhsuz oynadıki insanlar oynatmaya zorlayacak baskıyı yapamadı sadece beşiktaşlılar konuştu diğerleri işde yarım ağız kıvranıp durdular

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi annoca

İdmanlarda izlediğim kadarıyla Aboubacar hem kilo vermiş ,fit,hemde çok istekli çalışıyor gözüküyor.Bakalım futbola dönebilecek mi?
4. abou dönemi bizi mi bekliyor ?

Çevrimdışı mellfred

gio rashica’yı sağ bek deniyormuş
eğer doğru ise adama büyük saygı duyarım
açık oynayacak ne yetenekte ne de o zekada
ama çabası enerjisi ile sağ beke dinamizm katar
 yeri tam olarak orası
eleman bunu 2 haftada görmüşse helal olsun derim
her halükarda hala genç ve piyasası varken satılırsa ne mutlu

Çevrimdışı sEuL

yeri tam olarak orası
Keşke!

Gedson’da gitmiyorsa eğer 3’lu savunmaya geçip Rashica ve Gedson’u kanat bekleri olarak kullanabilsek keşke.

Barış Alper’in bile bek olarak fark yarattığı şu ligde Gedson’dan Ferdi vari bir katkı alabiliriz.

Ayrıca ikisi de ciğerli ve gitgeli olan oyuncular.

Geçen sene en çok uzuldugum nokta - berbat geçen bir sezonda bu tür denemelerin hiçbirini yapamamış olmamız.

Çevrimdışı Necmi

yeri tam olarak orası
bek işini iyi yaparsa yinede satılsınmı yüksek savunma yeteneği var hızı hücumuda iyi rosierin daha iyisini kazanmış oluruz hatta sol bekte olur esas mevkisi sol kanat

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İmmobile hocanın aradığı adam mı yoksa yönetim kendi kendine biz bu adamı buraya ikna ettik getiriyoruz nasıl sistem kuruyosan kur transferimi anlam veremedim.

Hoca boşta geçirdiği zaman diliminde sistem değişikliğine mi gitmiş ?

Semih ile benzer yanları mevcut olan bir oyuncu.

Biz Semihe bu kadar değer verirken kadrolara neden yazılmıyor veya yerine çok daha iyileri bakılıyor, bizim semihi 1 sene çok iyi değerlendirip pazarlamamız lazım en az 30 milyon kazanmamız lazım.  Belli ki çocuğun aklında kulüp menfaati ve çok çalışmaktan başka fikir yok.

Çevrimdışı underworld

Ciro sprinter tipli oyuncu diye hatırlıyorum.
Aradığımız adam o mu emin değilim.

Çevrimiçi Samet Ç

Haller'i bende daha çok istiyorum imkan varsa zorlanmalı

Çevrimiçi Samet Ç

yeri tam olarak orası
Rashica'dan sağ bek olur pozisyon almayı biliyor kurtarır

Çevrimiçi Mehmet57

Immobile gayet suratli ve guclu, bu yasina ragmen. Tam bizim lig'e gore bir santrofor.

Çevrimdışı Talisca1903

yeri tam olarak orası
nafile uğraş olur sağ bek otoban olur ne pozisyon bilgisi var ne duracağı yeri biliyor yamalama işlerine hiç olumlu değilim bu adam ne Ferdi gibi ciğerli ne de esnek satalım gitsin

Hatta artırayım Onurda açıktan bozma bek o kadar bile işe yaramaz
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2024, 10:22:36 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Rashica'dan sağ bek olur pozisyon almayı biliyor kurtarır
pozisyon almayı biliyor mu ? Aman kardeşim bu adamda o özelliklerin zerrecesi yok gedsonu pas özürlü yapıp satmaya çalışıp bomboş iş yapmayan adamı oynatacağız diye yırtınıyoruz sat gitsin bakma topuğuna

Çevrimdışı Talisca1903

Ciro artı Haller yapılır bence para var bu sene asıl mesele muleka rashica svenson gibi adamların bir an önce satılması bunlara güvenip yola çıkılmaz millet taktı gedsona satalım da satalım bal yapmayan arıları da yok bek yapalım yok yedekte dursun diye gözaltıdan atıp takımda bırakalım çok saçma
Bana kalsa parasını (söylendiği gibi 20 ) gördüyse Muçiyide satarım daha o maç alacak yıldız oyuncu ışığını vermedi Şampiyonada süre de alamadı piyasa yapaydı iyiydi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ciro artı Haller yapılır bence para var bu sene asıl mesele muleka rashica svenson gibi adamların bir an önce satılması bunlara güvenip yola çıkılmaz millet taktı gedsona satalım da satalım bal yapmayan arıları da yok bek yapalım yok yedekte dursun diye gözaltıdan atıp takımda bırakalım çok saçma
Bana kalsa parasını (söylendiği gibi 20 ) gördüyse Muçiyide satarım daha o maç alacak yıldız oyuncu ışığını vermedi Şampiyonada süre de alamadı piyasa yapaydı iyiydi

Abi para hesabı yapmayalım iyi güzelde Haller en az 5 milyon ister İmmobile en az4 milyon ister Rafa 6 milyon Di maria gelse en az 5 6 bu iş iyiye gitmez bizim için :)

Haller - İmmobile yi oynatacak sistem  3 - 5 - 2 olur o zaman fena bişey olur. böyle bi sistem için belki hoca Rachica yı sağ bek denemiş olabilir , bekler bu tarz olmazsa çok ofans oynayamazsın zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Ağustos'un ilk haftası süper kupa maçı ve lig başlıyor bu hafta en kötü bir daha ki hafta başı bütün transferlerin bitmesi okka burunlu Di Maria'yayı da beklemeye gerek yok verdiğimiz maaşı net en son Manu'da kazanmıştır Arjantin diye tutturuyor

Çevrimiçi kartalizma190399

Abi para hesabı yapmayalım iyi güzelde Haller en az 5 milyon ister İmmobile en az4 milyon ister Rafa 6 milyon Di maria gelse en az 5 6 bu iş iyiye gitmez bizim için :)

Haller - İmmobile yi oynatacak sistem  3 - 5 - 2 olur o zaman fena bişey olur. böyle bi sistem için belki hoca Rachica yı sağ bek denemiş olabilir , bekler bu tarz olmazsa çok ofans oynayamazsın zaten.

Bu ligde tum maclari kazanip sampiyon olsan bile alacagin para odulu belli. Televizyon gelirleri belli, doviz kuru belli.
Kulubun borcu belli, odedigi faiz belli, stat kapasitesi belli, taraftarin kulube yaptigi katki belli.
Fikret Orman doneminde bile her sene sampiyon olup deli gibi oyuncu satisi yaparken bile anca donemi zararsiz kapatiyorduk.
Kulubun ekonomik yapisi bu durumdayken taraftarin istekleri hic normal degil. Olur da bir sekilde ligden koparsak ve ortada kasim ayinda yonetim-monetim kalmazsa gorurum o kontratlar bize nasil zarar verecek, kulup nasil bir duruma sokulacak.
O zaman bu transferleri deli gibi isteyen, destekleyen taraftarin gram agzini acip yonetimi sikayet etme hakki yok.
O kadarini soyleyim sadece.

Etiketler: