acil bir şey yok evet hastaneden transfer yapıyorsan yada ortadoğudan kampa sokman lazım ama hazır oynayan oyuncu alıyorsan zaten takımında kamp yapıyor iyi oyuncunun uyum sorunu olmaz şimdi dimariayı aldın diyelim kampa girse ne olur girmese ne olur dua ette o kampa ihtiyaç duyacak oyuncu almayalım
Ben farklı düşünüyorum bu konuda, önümüzdeki ay sezon başlıyor. Ve biz halen savunmaya, beklere, orta sahaya, kanatlara ve forvete oyuncu bakıyoruz. Yıllardır geç kalıyoruz transferlerde ve yeni oyuncular takım arkadaşlarına alışana kadar, hocanın oyun şablonuna ayak uydurana kadar lige havlu atıyoruz zaten.
İyi oyuncu uyum sorunu yaşamaz diye birsey yok, Avrupa şampiyonasını izliyoruz işte hep beraber. İngiltere’deki oyuncular bile uyum sorunu yaşıyor ve tam olarak birbirlerine ayak uyduramiyorlar - bunun gibi bircok örnek var. Oturmuş bir kadromuz olsa, bir iki nokta transferi için bekliyor olsak anlarım ama yukarıda da belirttiğim gibi takımın yarısı yok neredeyse.
Ayrıca biz geçen senenin başında lige ve Avrupa’ya veda ettik. Aradan tonla zaman geçti, kimlerin gidip gitmeyeceği şu ana dek belli olmaliydi.
Valerian İsmael döneminde de aynı hatayi yaptık. Stoperde ilk 7-8 hafta Necip oynuyordu. Orta sahada ilk 5 hafta Kartal, Berkay falan vardı. Yedeklerde Boyd, Kenan Karaman, Kerem Atakan, Montero, Oğuzhan Akgün falan vardı. Redmond geldi takıma alışması falan 1, 1.5 ayi buldu. Şimdi yine haberler çıkıyor Svensson’un durumuna göre beke oyuncu bakılacak diye. Neyin durumu? Onur/Svenson falan anca yedek olur bu takımda, bir sezonu daha heba edince mi anlaşılacak bu durum.
Umarim transferlerin büyük bir bölümü önümüzdeki iki hafta içinde tamamlanır. Yoksa ligin başlamasına günler kala yada ligin başında alınacak kötü sonuçlara göre transfer yapılacaksa vay halimize. Ben sizin kadar iyimser bakamıyorum.