2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095916 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

mert başakşehirden geldiğinde bir röportaj vermişti
milli takıma büyük bir camianın desteğini alarak yeniden dönmek   istiyorum demişti
hak ettiği yerde inanılmaz ikonik bir top çıkardı ve inanılmaz bir andı
çok karakterli bir adam ayrıca
beni milli takım destekleten tek şey aynı zamanda
gururluyuz

Çevrimiçi Samet Ç

savunmada iyiydi ileride yine boş
Hücum düşünmediğin için normal

Çevrimiçi Samet Ç

bize gelse gayet iş görür ama Melih alabilsek gayet iyi olur
Orkun bize gelse double double yapar ayrıca Fikret Orman döneminde alınacaktı bizim çok bilmiş taraftar o zaman tepki göstermişti :D

Çevrimiçi Samet Ç

Orkun bize gelse double double yapar ayrıca Fikret Orman döneminde alınacaktı bizim çok bilmiş taraftar o zaman tepki göstermişti :D
Aynısı Ferdi içinde geçerli biz almadık fener aldı Ferdi şimdi en az 30 milyon kazandıracak fenere

Çevrimdışı Gökhan Kurt

MERT ile gurur duyuyoruz.   :halay: :ok:

Çevrimdışı Talisca1903

melih kim diyorum merihmiş :D bence de olur iş görür ligte
nefesim kesildi son dk da o topu Mert çıkarırken Selim Osman demediğime dua et😎😎

Çevrimdışı murat

Ben en çok barış alpere takığım.faydalı hiç bir işi yok.

Çevrimiçi gokhans

Ben en çok barış alpere takığım.faydalı hiç bir işi yok.
montellanın sex kasedi var elinde muhtemelen. Başka açıklaması yok. Bu arada 4.maçının 93.dk sında ilk kaleyi bulan şut istatistiğini yaptı ama kalecinin üzerine.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Turu getiren mertti tv de bakıyorum adını ağızlarına almıyorlar herkesi övdüler bekliyorum merte sıra gelecekmi bakan mert dedi sanırım

Çevrimiçi Necmi

He merte sıra geldi nihayet

Çevrimiçi annoca

Aynısı Ferdi içinde geçerli biz almadık fener aldı Ferdi şimdi en az 30 milyon kazandıracak fenere
orkun aynı zamanda Beşiktaşlı hatta ferdide öyle diye biliyorum. Orkun konusunda haklısın ama ferdi bize gelseydi şu an ki hali olmayabilirdi. Fenerde de ilk zamanlar beğenilmiyordu sonra bek oynattılar güçlendi  öyle parladı. Bizde olmadı diyip direk şutlanabilirdi. Bize gelipte kendini geliştiren üstüne koyan topçu ne zamandır olmadı. Gelip iyi performans verenlerden bahsetmiyorum üstüne büyük ekleme yapan.

Çevrimiçi annoca

Şu gs taraftarına bir konuda çok iyiler eldeki oyuncuların pr iyi yapıyorlar. Montella takımı geri çekiyor ilerde barış kalıyor uzun topa koşu yapıyor bi övüyorlar maçı izlemesek ronaldo sanıcam. 10 kişi kalmış gol atmaktan başka şansı olmayan son adamına kadar yüklenen çekya karşısında 2-3 kez koştu 35-40 milyonmuş değeri. Böyle yapa yapa 30 civarına satarlarsa şaşırmam. Kendi maçlarında yuhaladıkalrı keremi kenan yerine istiyorlar he iyi hoş bence kenandan iyi ama semihin yaptıkları ortada kereme editler övme mesajları zorla sokturuyorlar. Bizde anca elimizdekilere laf edelim.

Çevrimdışı underworld

Gs tayfanın gram katkısı yok.
Sarı kafa yatsın kalksın Mert e dua etsin

Çevrimiçi gokhans

orkun aynı zamanda Beşiktaşlı hatta ferdide öyle diye biliyorum. Orkun konusunda haklısın ama ferdi bize gelseydi şu an ki hali olmayabilirdi. Fenerde de ilk zamanlar beğenilmiyordu sonra bek oynattılar güçlendi  öyle parladı. Bizde olmadı diyip direk şutlanabilirdi. Bize gelipte kendini geliştiren üstüne koyan topçu ne zamandır olmadı. Gelip iyi performans verenlerden bahsetmiyorum üstüne büyük ekleme yapan.
ferdi bizde yerin dibine sokulup yollanırdı, bencil, takımdan kopuk, faydasız denirdi, keza osai’de öyle, diaby’nin aynısı bu derdik, adamlar 2 oyuncuyuda bek’e devşirdi ve inanılmaz oyuncuya dönüştü ikiside. Bunların çok daha iyisi olabilecek gedson var bizde daha kimse denemedi mesela!!
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2024, 09:09:54 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi o2bucak

Mert Müldür Nevzat Demir önünden story atmıştı bizim taraftar olay çıkartınca alınmamıştı.

Çevrimdışı Talisca1903

Ferdi’yi Tolunoğulları zamanı alamadık ama sebebi nedir bilmiyorum Mert Müldürüde oldum olası isterim ama şartlar uymadı sanırım yoksa taraftar istedi yada istemedi diye adam alınmaktan vazgeçilmez Salih Özcan da öyle mesela taraftar yangın yapmış alınmamış hiç mantıklı değil

Çevrimiçi Darkeagle

Bu gazla Mert e araplar talip olmasın :):)
Bence hedef bu sezon için yüksek ise kaleye 1. sınıf bir kaleci daha almak gerek.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bence yalandır!

Adamlar tekrar geri gelmenin hesabını yapıyor abi.
Olabilirliği var , beklenir.

Çevrimiçi Samet Demir

Ferdi’yi Tolunoğulları zamanı alamadık ama sebebi nedir bilmiyorum Mert Müldürüde oldum olası isterim ama şartlar uymadı sanırım yoksa taraftar istedi yada istemedi diye adam alınmaktan vazgeçilmez Salih Özcan da öyle mesela taraftar yangın yapmış alınmamış hiç mantıklı değil
Salih Özcan bonservis siz geliyordu, bizdeki Salih ten ne farkı var. Fmci tafta şişirmesi falan dediler tepki gösterdiler. Şu transfer işinde genel olarak bizim taraftarın görüşünü almayacaksın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Adamlar tekrar geri gelmenin hesabını yapıyor abi.
Olabilirliği var , beklenir.

Ahmet Nur Çebi bir daha cesaret edemez, en fazla başka birini destekleyebilir öç alma duygusuyla. Kini var Hasan Arat'a

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Nur Çebi bir daha cesaret edemez, en fazla başka birini destekleyebilir öç alma duygusuyla. Kini var Hasan Arat'a
ne kini varmış arat ne yapmış ona

Çevrimiçi o2bucak

Mert Müldür daha 19 yaşındaydı 1.5 M Euro para istiyorlardı bu kadar genç futbolcuya bu para verileceğine daha tecrübeli birisine gidelim gibi yangın çıkartıldı.

Çevrimdışı murat baltacı

Milli takımın çivisi çıkmış kendimizi parçaladık Mert kaleye geçsin diye sonuç ortada semihe hiç şans verilmedi büyük haksızlık kenanin barışın oynadığı yerde Semih hayli hayli oynar gs lobisi orayı ele geçirmiş sanki hepsi şampiyonluk için kondisyon yüklenmiş gibi bittiler barışı keremi albulkerimi neden Merih ahmetcan tandemi denenmiyor neden semihe şans verilmiyor neden Samet yunus seçildi geri gönderilen oğuz aydın son yarım saat biten barışın yerine girse bal yapmayan Kenan yerine Semih girse yine elerdik Avusturyayi belkide üçe dörde giderdik ama gs oyuncularınin değeri artmazdi böyle şansımızın yaver gittiği turnuvada belkide finali görme şansımız varken bu haksızlıklar bu hoca katkısızlıgı akıl alır gibi değil
BeŞiKtAşK

Etiketler: