2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1092918 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

anadolu topçusu menajer haberidir
muhtamel zaten kısa videoyla karar verilse hemen alın gelin denir 😂

Çevrimiçi Necmi

Gece bize kimi transfer ettiler acaba 😂

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Rosario Central ve Beşiktaş'ın tekliflerine rağmen Angel Di Maria'nın Benfica ile sözleşme yenileme ihtimali en güçlü seçenek. (A Bola)

Çevrimiçi Samet Demir

Gece bize kimi transfer ettiler acaba 😂
Hummels geldi ya, 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Berghuis ne oldu? Di maria yerine ondan daha uzun süre verim alınır bence. Bu arada kevin carlos videolarını bende izledim bana biraz hantal, ağır geldi. Santrafora illede weghorst diyorum, doğru kadro ile wego bu ligin içinden geçer. Top indir, sakla, pres yap, pas istasyonu ol, alan aç, koridor aç, hava hakimiyeti kazan, asist-gol hepsi bir arada. Semih’i, rafa silva ve gelecek kanadı uçurur. Şeyh uçmaz mürid uçurur derler ya, bu denklemde weghorst mürid olur takıma:)) https://x.com/voleapp/status/1807185813710746052?s=46
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2024, 12:14:08 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı CemMert

Ajanshaber1903
@AjansHaber_1903
🔥 ÖZEL HABER | Hermann Hummels ile görüştük. Bize aktardığı bilgi şöyle: "Size Salı günü dediğim gibi biz Beşiktaş'ın teklifini kabul ettik. Geri dönmelerini bekliyoruz yönetim ile iyi dialoglar kurduk. Benimle bugün yine iletişime geçtiler. Yerel Federasyonun belirlemiş olduğu Limit kuralı çercevesinde #sözleşme hazırlamaya çalışıyorlar. Türk taraftarların tutkulu olduğunu biliyorum ama şu an herhangi bir Problem yok. Bu tarz görüşmeler profesyonel ilişkilerdir. Kulüp bize hafta sonu dönüş yapacağinı söylemişti ve geri dönüş yapıldı. Sizin aracılığınız  ile Beşiktaş taraftarlarını selamlıyorum.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ajanshaber1903
@AjansHaber_1903
🔥 ÖZEL HABER | Hermann Hummels ile görüştük. Bize aktardığı bilgi şöyle: "Size Salı günü dediğim gibi biz Beşiktaş'ın teklifini kabul ettik. Geri dönmelerini bekliyoruz yönetim ile iyi dialoglar kurduk. Benimle bugün yine iletişime geçtiler. Yerel Federasyonun belirlemiş olduğu Limit kuralı çercevesinde #sözleşme hazırlamaya çalışıyorlar. Türk taraftarların tutkulu olduğunu biliyorum ama şu an herhangi bir Problem yok. Bu tarz görüşmeler profesyonel ilişkilerdir. Kulüp bize hafta sonu dönüş yapacağinı söylemişti ve geri dönüş yapıldı. Sizin aracılığınız  ile Beşiktaş taraftarlarını selamlıyorum.
Hayırlı olsun Hummels Beşiktaş ima
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi doganay

Bugün pazar kolpa haber günü

Çevrimdışı levitate

haller antalyadaymış HMMM diyorum bi bakmışsın direkt tesislere gelmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hüseyin yücel 100 bine yakın forma sattık demiş

pek olası gelmedi bana farklı bir şeyler dönmüşse helal olsun diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

haller antalyadaymış HMMM diyorum bi bakmışsın direkt tesislere gelmiş
Ajax'da oynadığının %60'nı oynasın 25 tane atar

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

dün forma dağıtma kampanyası başlattı ya 1903 forma benden diye benim anladığım o kampanya yüzbin olmuş

Çevrimdışı Mehmet57

Su Lobotka’ya oldum olasi hayranim. Orta sahada baski altinda o donusleri yaparak baski altindan cikmasi, sakinligi. Tam o tarzda biri lazim Musrati’nin yanina.

Çevrimiçi Necmi

Yaslanırsan yaslıyorlar işde

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Kartal Ç

forma parasının ne kadarı bizim kasaya kalıyor acaba
formaların tanesi 3000 tl 100k forma satıldığında ciro 300.000.000 tl ediyor zira. Acaip paralar.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Futbolizma1/status/1807454083604762642
ikisinide alıp üçlü oynayalım iki bek almak zorunda kalmayız ve orta sahada artı bir fazla oyuncuyla oynarız

Çevrimiçi Samet Demir

ikisinide alıp üçlü oynayalım iki bek almak zorunda kalmayız ve orta sahada artı bir fazla oyuncuyla oynarız
3lü için Emrecan ve Tayyip de her türlü idare eder. Ama büyük takım 3lü oynamaz abi. Taraftara bunu açıklayamazlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı levitate

nasıl iki bek almıyoruz abi anlamadım

üçlünün en önemli kısmı orası
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

nasıl iki bek almıyoruz abi anlamadım

üçlünün en önemli kısmı orası
bek değil orta saha oyuncusu bir tane var zaten raşitsa solda iş görür sağada di maria olur rafa ve alınacak taş gibi forvet ileri ikiliyi oluşturur al musratinin önünede iki tane hızlı oyunun iki yönünü oynayabilen sekiz biri gronbaek mesela
Bizim ligde gerçekten beke ihtiyaç yok zaten o yüzden hep hücumcu bek isteniyor

Çevrimdışı murat baltacı

Mert
?      Hummels  paulista.    ?
         Musrati gronbaek
    Dmaria     Muci     Rafa
                     Haller

Bu kadro kurulabilirse Avrupa'da kupa hayal olmaz dmaria yerine berguisede kabulüm beklere rosie Adriano katkısı alacağımız oyuncular bulabilirsek Türkiye şampiyonluğu garanti Avrupa'da önümüz açık diye düşünüyorum.
BeŞiKtAşK

Etiketler: