Pepe'yi yaşlandı diye yolladık adam 40ına kadar şampiyonlar ligi maçları dahil hep oyundaydı. Hummels daha 2 hafta önce şampiyonlae ligi finalini oynadı.
Kıyas olarak gösterdikleri renklilerin stoperleri avrupa maçlarında döküldüler. Biraz insaflı olun.
Genç adı sanı duyulmamış biri gelse neden tecrübeli stoper alınmadı diye yine eleştirirsiniz.
Hummels, Paulista, Emrecan, Necip, Tayyip hattina ok miyiz diye bir soru sordun Samet, sorunu dikkate alarak şahsi fikrimi dile getirdim.
Hummels alınacaksa keşke yanına Paulista yerine tecrübeli genç bir isim alınsaydı dedim. Paulista’nin ağır kalması durumunda Musrati - Hummels - Paulista üçgeninin sıkıntı yaşanacağını dile getirdim.
Renklilerin oturmuş, ve lig için gayet yeterli bir stoper tandemi olduğundan, alternatiflerininde fena olmadığından, buna rağmen bu pozisyonlara takviye yapmayı düşündüklerinden bahsettim.
Hummels - Paulista ikilisine birsey olduğu takdirde yine Necip’e kalacağımizdan dolayı - sormuş olduğun “Hummels -Paulista - Emrecan - Necip - Tayyip hattina ok miyiz” soruna şahsi fikrimi belirtip değilim dedim.
Sen gelmiş Pepe’den bahsediyorsun, ya insaflı ol Hummels SL finali oynadı falan filan yazıyorsun.
Alternatiflerinin Emrecan - Necip - Tayyip olduğu bir denklemde, 3 kulvarı bıraktım - ligde bile başarılı olma ihtimalin yüksek derecede düşüyor.