2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103943 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

oyle demeyin hocam huzur evi besiktasi kuruyoruz/

Genc oyuncu almaliyiz gedsonu almisiz zamaninda bak ona teklif geliyor kadroyu yaslilar ile doldurmus olsan kimi satacaksin diyoruz nau nau diyorlar.

Bizim taraftarin algilari kapali maalesef.Ben yasli oyuncuya karsi degilim ama 1-2 tane olur takimda.

Biz hic akillanmiyoruz senol gunes zamaninda kadroyu yaslandirdik negredo,love,babel kadro yasli oyuncu doldu ondan sonra  sampiyonluktan koptuk onlari satamadik

Bende ayni seyi soyluyorum sizinle hummels mi alacaksin tamam hummels aldin yaninda bu isim paulista olmayacak genc biri olacak ama gelde anlat.bu oyuncular yetmez sol bek sag bek santrafor orta saha en az 35 ustu olmali!!!!

Fizigin tempo’nun bu kadar onemli oldugu gunumuz futbolunda takimin en tempolu oyuncusunu gonderip ne kadar 32-33 yas ustu bonservissiz talip oluyoruz. Dahasi sadece 2 sene ayakta duracak, 2 sene sonra yenilenmeye ihtiyac duyacak, kimse’yi satamayacagin takimla nasil bir istikrar saglamak istiyorlar anlamiyorum. Gedson guzel ornek iste, bonservisli de olsa potansiyelli belirli kalitenin ustunde bir adam aldin, zarar etmiyorsun iste.

Biz bu kadar yasli bir takim kurarsak ister Hummels, Berghuis, Reus hepsi birlikte gelsin, Avrupa Liginde karsimiza cikacak ilk biraz eli yuzu duzgun Hollanda, Belcika, Iskandinavya takimi bizi sirf fizik, tempo, disiplin ve organizasyonla zorlanmadan eleyecek. Bunu da goremiyorlarsa taraftara diyecek birsey yok.

Herseyi gectim bu tarz oyuncular getirdigimiz hoca’nun felsefesine ters.

Çevrimdışı sEuL

Pepe'yi yaşlandı diye yolladık adam 40ına kadar şampiyonlar ligi maçları dahil hep oyundaydı. Hummels daha 2 hafta önce şampiyonlae ligi finalini oynadı.

Kıyas olarak gösterdikleri renklilerin stoperleri avrupa maçlarında döküldüler. Biraz insaflı olun.

Genç adı sanı duyulmamış biri gelse neden tecrübeli stoper alınmadı diye yine eleştirirsiniz.

Hummels, Paulista, Emrecan, Necip, Tayyip hattina ok miyiz diye bir soru sordun Samet, sorunu dikkate alarak şahsi fikrimi dile getirdim.

Hummels alınacaksa keşke yanına Paulista yerine tecrübeli genç bir isim alınsaydı dedim. Paulista’nin ağır kalması durumunda Musrati - Hummels - Paulista üçgeninin sıkıntı yaşanacağını dile getirdim.

Renklilerin oturmuş, ve lig için gayet yeterli bir stoper tandemi olduğundan, alternatiflerininde fena olmadığından, buna rağmen bu pozisyonlara takviye yapmayı düşündüklerinden bahsettim.

Hummels - Paulista ikilisine birsey olduğu takdirde yine Necip’e kalacağımizdan dolayı - sormuş olduğun “Hummels -Paulista - Emrecan - Necip - Tayyip hattina ok miyiz” soruna şahsi fikrimi belirtip değilim dedim.

Sen gelmiş Pepe’den bahsediyorsun, ya insaflı ol Hummels SL finali oynadı falan filan yazıyorsun.

Alternatiflerinin Emrecan - Necip - Tayyip olduğu bir denklemde, 3 kulvarı bıraktım - ligde bile başarılı olma ihtimalin yüksek derecede düşüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Pepe'yi yaşlandı diye yolladık adam 40ına kadar şampiyonlar ligi maçları dahil hep oyundaydı. Hummels daha 2 hafta önce şampiyonlae ligi finalini oynadı.

Kıyas olarak gösterdikleri renklilerin stoperleri avrupa maçlarında döküldüler. Biraz insaflı olun.

Genç adı sanı duyulmamış biri gelse neden tecrübeli stoper alınmadı diye yine eleştirirsiniz.

Iyi ki bir Pepe tuttu. Pepe’yi ornek verene kadar ben 20 tane 32-33 yas ustu tutmamis oyuncu sayarim, bizden de rakiplerden de. Kimse zaten hic yasli oyuncu alinmasin demiyor, ama sayisi mantikli olsun diyor. Stopere 32 yasinda adam getirdiysen partner olarak 35-36 yasindaki adamlari kovalama. Hucumda 32 yasindaki Berghuis 35 yasindaki Reus yerine biraz dinamik oyuncular kovala diyoruz. Biz ne yapiyoruz? Takimin en dinamik oyuncusunu satip 2 yillik maasini Hummels’in kontratina gommeye bakiyoruz. Boyle sacma sapan yonetirsen ekonomik de sportif de basari gelmez.

Çevrimiçi Samet Ç

taraftar yine zarar veriyor oyuncu yaşı muhabbetine hiç şaşırtmadı nedense

Çevrimiçi Samet Demir

Iyi ki bir Pepe tuttu. Pepe’yi ornek verene kadar ben 20 tane 32-33 yas ustu tutmamis oyuncu sayarim, bizden de rakiplerden de. Kimse zaten hic yasli oyuncu alinmasin demiyor, ama sayisi mantikli olsun diyor. Stopere 32 yasinda adam getirdiysen partner olarak 35-36 yasindaki adamlari kovalama. Hucumda 32 yasindaki Berghuis 35 yasindaki Reus yerine biraz dinamik oyuncular kovala diyoruz. Biz ne yapiyoruz? Takimin en dinamik oyuncusunu satip 2 yillik maasini Hummels’in kontratina gommeye bakiyoruz. Boyle sacma sapan yonetirsen ekonomik de sportif de basari gelmez.
Bende sana senin vereceğin örneğin 2 ya da 3 katı tutmayan genç transfer örneği verebilirim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bende sana senin vereceğin örneğin 2 ya da 3 katı tutmayan genç transfer örneği verebilirim.

Verecegin oyuncularin tamami ucuza alinmis ve kulubu pek zarara ugratmamis oyuncu olacak. 28 yas alti 5 milyon euro ustune alip bize zarar vermis kac oyuncu sayabilirsin? 1-2 tane anca cikar.
Sen vermeyi dusunduklerini ver bakalim. Sonra da maliyet hesabi yaparak kulube yasattiklari zarari kiyaslamaya da var misin?
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2024, 16:50:35 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi levitate

paulista 3 yıl 2.1 m + 1 milyon imza parası
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

pepe'yi yaşlandı diye değil parasını ödeyemedik diye gitti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

pepe'yi yaşlandı diye değil parasını ödeyemedik diye gitti.
Yönetim ayağı o, taraftar yaşlandığı için gitmesini istedi diyelim.

Bakın benim derdim yönetimin her hareketini bir şekilde aklamak değil. Derdim pusuda bekleyenler. Eleştirmek en kolay olanı. Destek vermemiz lazım. Bu yönetim en azından 1 sene desteği hak ediyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Bakın benim derdim yönetimin her hareketini bir şekilde aklamak değil. Derdim pusuda bekleyenler. Eleştirmek en kolay olanı. Destek vermemiz lazım. Bu yönetim en azından 1 sene desteği hak ediyor.

HAHAHAHA!!!

Samet sen iyi degilsin sanirim bugun.
Gelip bir soru soruyorsun, sorunu dikkate alip fikirlerini beyan edenleride "pusuda bekleyenler" olarak nitelendiriyorsun.
Destek olmamiz gerekiyormus, gorende yonetimi istifaya davet ettik sanacak.
Durduk yere cildirtiyorsun adami, fikrimizi sor - cevap verincede - elestirenler, pusuda bekleyenler - destek vermeyenler falan. Hey Allah'im ya...

Çevrimiçi Samet Demir

HAHAHAHA!!!

Samet sen iyi degilsin sanirim bugun.
Gelip bir soru soruyorsun, sorunu dikkate alip fikirlerini beyan edenleride "pusuda bekleyenler" olarak nitelendiriyorsun.
Destek olmamiz gerekiyormus, gorende yonetimi istifaya davet ettik sanacak.
Durduk yere cildirtiyorsun adami, fikrimizi sor - cevap verincede - elestirenler, pusuda bekleyenler - destek vermeyenler falan. Hey Allah'im ya...

Kendini pusucu kategorisine koyuyorsan benim yapabilecek birşeyim yok. Dediğimin arkasındayım.

Maaşı az olsa eleştiriyorlar, çok olsa eleştiriyorlar. Genç olsa bir dert yaşlı olsa ayrı dert.

Destek verin diyorum bunun nesi kötü.

Sozlerimize dikkat edelim beyler. Bak 3 kisi elestirdik dunden beri, yonetim bu yazilari okuyup acil toplanti karari almis ve istifa etmeyi dusunuyormus. Hepsi bizim yuzumuzden (!).

Saka bir yana, bu kadar ciddi’ye almayalim kendimizi. Yonetime etki edecek 2 topluluk var; kongre uyeleri ve stada giden taraftar. Digerleri ne yaparsa yapsin yonetime etki edemez. Ha, (sosyal) medya’yi da sayabiliriz tabii, ama onlarin fikrine gore is yapacak yonetim zaten yonetmesin Besiktas’i. Bir zahmet twitter’daki 3-5 ergenden veya 3-5 yetersiz₁ gazeteciden muhabirden etkilenmeyecek kadar kendilerine guveni olsun.

Ayrica pusu’da bekleyenler falan baya cirkin ithamlar. Insanlar burada fikrini soyluyor. Van Bronckhorst geldi ovdum. Paulista basli basina illa kotu transfer degil, ama diger haberleri ele alinca mantiksiz bir durum ortaya cikiyor. Bunu soylemek de insanlarin hakki. Gorebildigim kadariyla elestirenler de o minvalde elestiriyor. Goz gore gore yanlis oldugunu dusundugumuz seye dogru mu diyelim yani? Insanlar herseyi koru korune destekleyecekse Yasaklı Link’dan falan ne farkimiz var? O kadar da farkimiz olsun.

Fikrini soyleyip simdi herseyi destekleyip yanlis cikinca o sekilde yorum yapip U donusu yapmaktan iyi. Biz pusu’da bekleyenler oluyorsak onlara da topac mi diyelim?

Çevrimdışı sEuL

Kendini pusucu kategorisine koyuyorsan benim yapabilecek birşeyim yok. Dediğimin arkasındayım.

Maaşı az olsa eleştiriyorlar, çok olsa eleştiriyorlar. Genç olsa bir dert yaşlı olsa ayrı dert.

Destek verin diyorum bunun nesi kötü.

Tamda bekledigim cevap, ortaya atiyorum aliniyorsan blah blah.

Senin sormus oldugun soruyu alintilayip cevap veren tek kisi benim, birsey yazacaksan direkt yaz. Kimmis bu pusucular bizde bilelim.
Yasli olsa dert genc olsa dert bla bla.
Okudugunu anlamakta zorluk cekiyorsun sanirim, sormus oldugun sorunu tekrar alintiliyorum:

"Hummels, Paulista, Tayyip, Emrecan hatta Necip hattına ok miyiz?"

Verdigimiz cevapta bu stoper hatti ile basari zor.

Destek verin diyorsun da kim kostek olmus? Birileri yonetimi istifaya mi davet etmis?
Insanlar gelip basinda cikan isimler uzerinden transferleri kendi caplarinda degerlendirdiklerinde - bu kostek olmak miymis?
E kapatalim forumu gidelim o zaman arkadas.

Çevrimiçi gokhans

Tamda bekledigim cevap, ortaya atiyorum aliniyorsan blah blah.

Senin sormus oldugun soruyu alintilayip cevap veren tek kisi benim, birsey yazacaksan direkt yaz. Kimmis bu pusucular bizde bilelim.
Yasli olsa dert genc olsa dert bla bla.
Okudugunu anlamakta zorluk cekiyorsun sanirim, sormus oldugun sorunu tekrar alintiliyorum:

"Hummels, Paulista, Tayyip, Emrecan hatta Necip hattına ok miyiz?"

Verdigimiz cevapta bu stoper hatti ile basari zor.

Destek verin diyorsun da kim kostek olmus? Birileri yonetimi istifaya mi davet etmis?
Insanlar gelip basinda cikan isimler uzerinden transferleri kendi caplarinda degerlendirdiklerinde - bu kostek olmak miymis? E kapatalim forumu gidelim o zaman arkadas.
Hummels-paulista-tayyip-emrecan hattı ile başarının zor olacağını söylemek çok afaki bir yorum. Paulista sol tarafta pas oyununda bana görede riskli ama tutmayacağını öngörmek bence yanlış. Vida welinton tandemiyle şampiyon olduk. Düşen takımdan gelen marcelo ve tosic ile şampiyon olduk. Hangi tandemin ne denli tutacağı en öngörülmez durumlardan biridir. Ki biz taraftarız ne kadar futboldan, futbolcudan anlasakta bu denli çıkarımlarda bulunmak beşiktaş’a zarar verir.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2024, 19:41:25 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

yaş oyuncusuna göre değişir katkı verirse sıkıntı yok pepe gibi atiba gibi ama para için gelirse yuhalanır her takımda böyle. yönetimin kredisi bence iyi sosyal medyadaki bazı gömücüler milleti galeyana getirmeye çalışsalar bile.

Çevrimdışı sEuL

Hummels-paulista-tayyip-emrecan hattı ile başarının zor olacağını söylemek çok afaki bir yorum. Paulista sol tarafta pas oyununda bana görede riskli ama tutmayacağını öngörmek bence yanlış. Vida welinton tandemiyle şampiyon olduk. Düşen takımdan gelen marcelo ve tosic ile şampiyon olduk. Hangi tandemin ne denli tutacağı en öngörülmez durumlardan biridir. Ki biz taraftarız ne kadar futboldan, futbolcudan anlasakta bu denli çıkarımlarda bulunmak beşiktaş’a zarar verir.

Yorumunun bir bolumune katiliyorum, kimin tutup tutmayacagini bilemeyiz - olurda Hummels transfer edilirse umarim Hummels - Paulista muhtesem bir ikili olurlar.
Ama anlatmak istedigim, onumuzdeki sezon 3 kulvarda birden mucadele edecegiz, rakiplerimizin bu pozisyonlarda oturmus iyi stoper tandemleri ve fena olmayan alternatifleri var. Buna ragmen onlar halen bu bolgelere transfer yapacaklarmis gibi duruyor.
Olasi bir sakatlikta, kart cezasinda - Hummels ve Paulista'nin alternatifleri Necip - Emrecan - Tayyip olamaz diyorum.
Hummels ve Paulista'yi yaslarinida goz onune aldiginda hem ligde hem avrupada oynatamayiz, zaten patates tarlasi olan sahalarda maca cikacak olan bu oyunculara biraz fazla yuklenirsek senelerdir cektigimiz sakatlik sikintilari yine tekrar eder ve her mac sIk sIk Necip'i falan izleriz diyorum. Bu denklemde de bu stoper hattinin yeterli olmayacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Mats Hummels'in 5 M€, Stefan Savic'in ise 3,5 M€ Beşiktaş'tan maaş beklentisi var. (@yagosabuncuoglu)

Çevrimdışı Talisca1903

Ben paulistanın çok başarılı olacağını düşünüyorum Brezilyalı stoperler tutuyor bizde
3,5 saviç 5 hummela denkleminde ise 5 hummels derim savunmada böyle bir karakter şart
Stoper hattının verimi konusunda asıl belirleyici olacak şey ileri hattın verimi Anadolu takımlarına nejipte Talha’da koysan ileri hattın iyiyse alman laIm zaten maçları
Bi bu sene kabıZ eden ileri hattan dolayı çok maç puan kaybettik

Çevrimdışı Necmi

yaş oyuncusuna göre değişir katkı verirse sıkıntı yok pepe gibi atiba gibi ama para için gelirse yuhalanır her takımda böyle. yönetimin kredisi bence iyi sosyal medyadaki bazı gömücüler milleti galeyana getirmeye çalışsalar bile.
ben şu ana kadar yatmaya gelen bir almana hiç rastlamadım emeklilik ikramiyesi için gelenede rastlamadım tutar tutmaz ama futbol ahlakı var almanlarda

Çevrimdışı Necmi

Ben paulistanın çok başarılı olacağını düşünüyorum Brezilyalı stoperler tutuyor bizde
3,5 saviç 5 hummela denkleminde ise 5 hummels derim savunmada böyle bir karakter şart
Stoper hattının verimi konusunda asıl belirleyici olacak şey ileri hattın verimi Anadolu takımlarına nejipte Talha’da koysan ileri hattın iyiyse alman laIm zaten maçları
Bi bu sene kabıZ eden ileri hattan dolayı çok maç puan kaybettik
tosiçin teknik ve kaliteli olanı bencede tutacak beşiktaş taraftarı yüreğini ağzına getiren oyuncuları sever adam ceza sahası içinde kayarak müdahale ediyor bu yaşta kalp hastası yapar bu bizi tosiçden çok korkardım bunun yanında melek gibi kalır 😂

Etiketler: