2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106583 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bence hem breivik hem gronbaek alınmalı.
breivik hakkında bilgim yok

Çevrimiçi Samet Ç

gedson satılırsa alınacak oyuncu bence gronbaek ucuz olmaz ama para gömülecekse merkeze gömülür ucuz diye aldığın her oyuncu sana daha pahalıya geliyor
11 milyon verirsek alırız

Çevrimiçi COB

breivik hakkında bilgim yok

Yüksek IQ ile oynayan 8-10 karışımı bir ortasaha. Molde de oynuyor, bu sezon başında gs ile oynadıklari ön eleme maçlarında çok gözüme batmıştı.

Çevrimiçi Samet Ç

Goronbek ofansif olarak güzel katkı veriyor veriyor ama defansif olarak bizim oradaki çift yönlü ortasaha tabirine uyar mı tam bilmiyorum, daha çok takip eden birisi aydınlatırsa sevinirim.
Anadolu maçlarını rahat kurtarır bizim prime Ozi kadar savunma yapıyor büyük maçlarda orta sahayı sağlama almak için başka oyuncu atarsın Gronbaek'i sola atarsın oyun kurucu olarak

Çevrimiçi Samet Ç

Santrafora Morata çekebilsek keşke

Çevrimiçi Samet Demir

Santrafora Morata çekebilsek keşke
Çekeriz belki 😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Şaparenko adıda hiç geçmiyor bir ara baya muhabbeti dönmüştü.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

bütün dünyada mimlenirsin hiç bir payla oyuncu satmazlar
fiorentina gomezde bize neler yaptı hiç bir şey olmadı, benfica bize taliscada da neler yaptı yine olmadı bir şey.

Çevrimiçi gokhans

fiorentina gomezde bize neler yaptı hiç bir şey olmadı, benfica bize taliscada da neler yaptı yine olmadı bir şey.
beşiktaş’ı beşiktaşlılar yönetecek diyip, beşiktaşlılık duruşu diyip, seba ekolü deyip transfer kandırmacası yapılabilir mi? 3 kuruş için güven ve itibar kaybına değer mi? Belki portekiz takımları ile nice anlaşmalar yapıcaz yıllarca, belki orkun yada bah için bir anlaşma yapıcaz, talisca, abou gibi fayda gördüğümüz çıkarımıza anlaşmalar yaptığımız bir pazardan olmaya değer mi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

beşiktaş’ı beşiktaşlılar yönetecek diyip, beşiktaşlılık duruşu diyip, seba ekolü deyip transfer kandırmacası yapılabilir mi? 3 kuruş için güven ve itibar kaybına değer mi? Belki portekiz takımları ile nice anlaşmalar yapıcaz yıllarca, belki orkun yada bah için bir anlaşma yapıcaz, talisca, abou gibi fayda gördüğümüz çıkarımıza anlaşmalar yaptığımız bir pazardan olmaya değer mi?
haklısın abi de bize gelince kimse bu kadar detay düşünmüyor talisca da yaptılar yine ihtiyaç halinde gidip benficadan gedsonu aldık. şöyle yaptılar böyle yaptılar demedik. olucak olan bunda sonra kimse sonraki satıştan pay kısmı koydurtmaz ama parasını verince satarlar yok satmam siz bize böyle yaptınız demezler.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/90PlusGoal/status/1801379038134485201
Bir ara emekli olacağı soyleniyordu, sanırım son vurgununa hazirlaniyor. Son dönemde fena gitmese de geçmişte ağır sakatlıklarıda olmuştu Reus’un, yönetim bunları göz önüne alıyor mu bilemiyorum.

Önümüzdeki sezon 36 yaşına girecek ve büyük ihtimalle bizle geçireceği bir bilemedin 1.5 sene sonrasında emekli olacaktır. Almanya’da kışın ortasında bile gıcır sahalarda oynuyor bu oyuncular, TR ligindeki tarlalarda çok çabuk sakatlanma riski var yasida göz önüne alındığında.

Savunmayada 4 ay sonra 36’sina girecek olan Hummels’in ismi geçiyordu. Kadroda tecrübeli oyuncular elbette olmalı ama umarım bu bir plan ve program dahilinde yapiliyordur.

Sene bitmeden 34’une girecek olan Paulista transfer edildi. Yanina 36’lik Hummels dusunuluyordu. Arkalarında 35’lik Mert. Önlerinde ayağına top isteyen, biraz regista vari oynayan Musrati - ki kendisi top rakipteyken tanka dönüşü veriyor ve kesinlikle rakibi karşılama konusunda bi Atiba/Josef değil. Musrati’nin önüne birde 36’sina girecek ve savunma yönü zayıf olan Reus konusuluyor. Sağ kanada yine sezon başında 33’une girecek olan Berghuis yazıliyor. Yani ismi geçen bu oyuncular gelirse top rakipteyken kim koşup mücadele edecek bilemiyorum. Bu oyuncuların hocanın oynatmak istediği söylenilen oyuna da pek oturduğunu düşünmüyorum. Neyseki bu isimleri durmadan gündeme atanlar Türk medyasından, hiçbirine inanmasamda bu kadar gündem olunca insan acaba demeden edemiyor hani. Onun için resmi açıklamaları beklemek lazım.

Bu arada herkes Gedson 20’ye satılacak, bize 10M Benfica’ya 10M gidecek diye yazıyor. Kap’a yapılan açıklamayı bizzat aradım ve açıklamada %50’sine 6M Euro verdiğimizin ve sonraki satışın GELİRinden %50 pay verileceği yazıyor. Bu durumda maliyet çıkarıldıktan sonra elde edilecek gelirin 7M’u bize, diğer 7’side Benfica’ya gider.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Reus, Hummels ve Paulista yeter bundan sonra yaşlı alırlarsa sıkıntı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Reus çok büyük hata olur.

CL finalinde bana göre kupayı kaybetmelerinin temel nedeni Reus romantizmidir  Uzak durulması gereken son vurgunu arayan oyuncu. Dortmund bile vefa falan demeden so,lesme uzatmaya gitmedi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Reus ile yola çıkmak bana hiç sağlıklı gelmiyor, Reus düşük maaşla takım içinde alternatif olması gereken ve son düşünce olması lazım, isimli topçu diye buna gerek yok bence.

Mesela Hummels 40 maç ortalama ile oynuyor son yıllarda alacaksak bence 2 yıllık maliyetine bakmadan kadroya oturtmalıyız.

Svenson Hummels Paulista Masuaku

İlk etapta fena olmayan hat gibi duruyor, Masuaku gidince yerine daha istikrarlı ve 27 30 yaş aralığında tempolu birisi alırlar inşallah

Çevrimiçi kartalizma190399

Umuyorum ki gazetecilerin verdigi haberler fasa fisodur, cikan isimler bana hic umut vermiyor.
Hadi stopere 1 tane tecrubeli adam alirsin 1+1 kontratla eyvallah.
35 yas ortalamali stoper tandemi, kanada 32 yasinda son 3 senedir performansi dususte kotu bir Berghuis, forvet arkasina Di Maria, Reus falan.
Reus'un zaten 4-3-3'te yeri yok, kaldi ki Muci varken tamamen gereksiz. Performans, yas olarak sikintili. Boyle bir transfer sadece ergen sevindirir.
O ergenler de 3 ay sonra Reus'a kufur etmeye baslar zaten.

Fizigin gunumuz futbolunda bu kadar onemli yer kapladigi donemde takimin en dinamik tempolu oyuncusunu satiyoruz, gundemdeki isimlerin tamami 35 yas ustu.
Giovanni van Bronckhorst da boyle bir takim kurulmasina izin verirse o da buyuk hayal kirikligi olur benim gozumde.

Çevrimiçi kartalizma190399

Reus ile yola çıkmak bana hiç sağlıklı gelmiyor, Reus düşük maaşla takım içinde alternatif olması gereken ve son düşünce olması lazım, isimli topçu diye buna gerek yok bence.

Mesela Hummels 40 maç ortalama ile oynuyor son yıllarda alacaksak bence 2 yıllık maliyetine bakmadan kadroya oturtmalıyız.

Svenson Hummels Paulista Masuaku

İlk etapta fena olmayan hat gibi duruyor, Masuaku gidince yerine daha istikrarlı ve 27 30 yaş aralığında tempolu birisi alırlar inşallah

Bence berbat bir savunma hatti. Savunma arkasina top atilip forvet kactiginda yakalayacak hizda 1 tane oyuncu yok.
Svensson agir, Masuaku agir, Hummels agir. Paulista yasina ve stoper olmasina gore hizli ama asla bir Edgar Ie, Davinson Sanchez'le vs kiyaslanamaz.
Uymsuz, yasli, agir, felaket bir savunma hatti.
Kafadan beklerden biri, stoperlerden biri degismeli, anca o zaman eli yuzu duzgun bir 4'luye evrilebilir.

Etiketler: