2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103259 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Sen benim sana anlatmak istediğimi anlamıyorsun ki?

Senin bu yaptığın doğmamış çocuğa don biçmek oluyor. Yönetimin aldığı oyuncular var Musrati, Muci, Svenson bu üçünü referans alıp yorum yapmak daha mantıklı.

Şu pusu kültüründen vazgeçmeliyiz artık. Yeterince dibi gördük bu sene. Biraz olsun sabırlı olup yönetimi desteklemeliyiz. Taraftar olmadan her şeyi yönetimden bekleyerek başarı gelmez.

şimdi eleştirebilir miyim artık ? :)

yönetim hangi ismi söyledide bakıp yorum yapıyorsun sen koyunmusında onun bunun lafının peşinden gidiyorsun burda alınacak ölçü dedikodular değil yapılmış transferlerdir
Muçi 23 warol 27 al musrati 28 svenson alındığında 30 du neye göre yorum yapıyorsun yönetimin yaptığına göremi bu laflar yoksa haber kıtlığında sallayan güruha göremi konuşuyorsun şu anda konuşmak boş yapmaktır tamam insan laf olsun diye konuşurda laf olsun diyede birileri gömülmez doğmamış bebeğe don biçme doğru eleştiri bir zemine oturabilen eleştiridir havaya yapacağın şey boş laftır yarın transferler gelmeye başlar haklıysan yaparsın eleştirini plansız dediğiniz yönetim geldiği anda almak istediği hocayla anlaştı devre arası getiremedi şimdi getirdi demekki kafalarında bir plan varmış futbolu bilen bir yönetim var sen sırf eleştirmek için eleştiriyorsun biri kupa töreninde yöneticiler öne çıktı diye saydırıyordu senmiydin o ama hiç bir karede tek yönetici görmedim ben sadece başkan madalyasını almak için grubun başında çıktı aldı ve ortadan kayboldu
Bazen o kadar boş yapılıyorki anlamıyorum sanki evde aileyle sohbet ediliyor kendinizi düşürdüğünüz durumudamı görmüyorsunuz bir beşiktaşlı ağır olur ergenler gibi davranmaz

Ee ne oldu şimdi peki :) 33 yaşında ki adama 3 milyon € maaş 3 yıllık sözleşme verdiler ?

Şimdi eleştirebilirmiyim ?

yüksek müsadenizle.

Çevrimiçi Samet Demir

kulüpten açıklama varmı yoksa yağızın ağzıylamı konuşuyoruz
Yağızın ne yazdığını görmedim abi, amartey ve Colleyin satılacağınız farz ederek yazdım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

Tüm sezon necip colley tandemi izleyip paulistayı beğenmiyoruz, cidden kimi bekliyoruz anlamadım

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/ismaildemirci/status/1800552335690870969

yaaaw kaçıncı yazışım bilmiyorum ama bunlar hep hüseyin yücel'in halt yemesi

çenesini kapatıp "kadromuz ii olcak xd" dese kimse bir şey demezdi sürekli açıklama yapıp ortalığı karıştırıyor

dün +30 yaş oyuncu almayacağız demiş bugün gelen paulista kasımda 34 oluyor :D adam iyi ona lafımız yok ama durduk yere ortalığı karıştırıyorsun kardeşim iki dk dur yerinde
bipbipbupbup

Çevrimdışı doganay

yaaaw kaçıncı yazışım bilmiyorum ama bunlar hep hüseyin yücel'in halt yemesi

çenesini kapatıp "kadromuz ii olcak xd" dese kimse bir şey demezdi sürekli açıklama yapıp ortalığı karıştırıyor

dün +30 yaş oyuncu almayacağız demiş bugün gelen paulista kasımda 34 oluyor :D adam iyi ona lafımız yok ama durduk yere ortalığı karıştırıyorsun kardeşim iki dk dur yerinde
Hüseyin Yüceli savundugumdan değil gerçekten gereksiz açıklamalar yapıyor ama dün emekli olmaya yakın olan oyuncularla görüşmüyoruz dedi yani 30 yaş üstü adam almayacaz demedi. demek ki bunun hala oynayacağını düşünüyor emekli maaşı almaya geldigini düşünmüyorlar.
Daha önce de söyledim mesela 32 yaşında Rebic emekli maaşı almaya gelmiş ama Pepe 42 yaşında hala sağlam oynuyor. Yaşından çok oyuncunun karakterine bakıp emekliye çıkmış mi yoksa hala oynamaya niyeti var mı buna dikkat etmek lazım.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2024, 21:38:23 doganay ]

Çevrimdışı murat

ben önce ironi sandım da ciddiymişsin :)) bence hummels’e de gerek yok emrecan uzunhan aynısı :p
sapla samanı karıştırmamak lazım.mesela amarteye gerek yok demir ege de orayı yedekleyebilir.amir de bu takımda anca yedek olur.takımı doğru dürüst adamlara para vererek kursunlar yedekleride altyapıdan olsun amir amartey onana vs gibilere para harcamasınlar.

Çevrimdışı murat

yalnız santrafora 1 değil 2 tane kaliteli oyuncu almamız lazım bir tanesi kanat ve forvet arkası oynayabilen stilde olmalı.

Çevrimdışı Sefa Kara

yalnız santrafora 1 değil 2 tane kaliteli oyuncu almamız lazım bir tanesi kanat ve forvet arkası oynayabilen stilde olmalı.

33 luk himenez ile ilgileniyormusuz genç yetenek :)

25 Gedson satıyoruz yerine 37 lik modric geliyor bitti bu iş.

Çevrimiçi Samet Demir

33 luk himenez ile ilgileniyormusuz genç yetenek :)

25 Gedson satıyoruz yerine 37 lik modric geliyor bitti bu iş.
25lik gedson 37lik modricin yarısı iş yapmaz. Eleştirmek ayrı sen saçmalıyorsun. Demek istediğimi çok iyi anlıyorsun da işine gelmiyor.

Çevrimiçi gokhans

25lik gedson 37lik modricin yarısı iş yapmaz. Eleştirmek ayrı sen saçmalıyorsun. Demek istediğimi çok iyi anlıyorsun da işine gelmiyor.
gedson, 37’lik modric değil, 37’lik atiba kadar iş yapsa öpüp başımıza koyalım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Tüm sezon necip colley tandemi izleyip paulistayı beğenmiyoruz, cidden kimi bekliyoruz anlamadım

Kim Min Jae
Atilla Szalai
Marcao
Viktor Nelsson

Ben bunlardan biri gibi bir transfer bekliyorum kalite ve tarz olarak.
Gabriel Paulista'nin alacagi maas rakiplerinin oyuncularinin hepsinden daha fazla. Ama verecegi performans bence hepsinin altinda.
Kendisi de Necip ve Colley'den tabii ki iyi, ama bizim hedefimiz 10 uzerinden 3'luk defans hattini 5 mi yapmak yoksa 8 mi yapmak?
8 yapmak istiyorsan alacagin adam Paulista degil. 5'le memnun olacaksaniz eyvallah. O zaman kasim'da lige havlu atinca ve aralik'ta Paulista'nin kontratindan
nasil cikacagiz diye kara kara dusunmeye baslayinca sikayet etmeyeceksin.

gedson, 37’lik modric değil, 37’lik atiba kadar iş yapsa öpüp başımıza koyalım.

Laf olsun torba dolsun iste. Sanki 37'lik Modric'i getirebiliyorsun. Ondaki performansi ve profesyonelligi Real de goruyor ve yeniliyor.
Anca performansi dusmus Paulista'yi falan aliyorsun.
Allah kahretsin su Gomez'i Pepe'yi vallahi. 2 tanesi tuttu diye 4-5 senedir nerede yasli, bitik, sakat, bonservissiz/ucuz eleman var alip parlatacagiz diye perisan olduk.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yaş takıntısı desen bizde muhasebecilik desen bizde.

Avrupa basınında  2milyon euro + 2+1 diyorlar burda güzel algı dönüyor.

Atiba 37 yaşında gedsondan iyiydi

Marcelo 33 yaşında mitrovicten iyiydi.

Burda 22 yaşında  15 milyon gömsen ona da laf ederler.

Beşiktaş taraftarından sıkılmaya başladım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adım gibi eminim ki,

Bu kafa yapısıyla Ne Atiba ayak basabilirdi bu kulübe ne marcelo nede 32 yaşında adriano

Ne anadolu topçusu Tosic alınırdı ne de sıradan alman Andreas beck veya evliya çelebiye dönmüş babel

Özellikle de sakat Fabri falan...

sakatlıktan kafasını kaldıramaya Gomez gelirdi.

Kulüpten bi tarafına teneke bağlanıp giden  33 yaşında Quaresma dönebilirdi.

Bizim taraftar transfer etmemiz lazım, yoksa başarı zor.

Bizi Allah korumuş fikret orman kulak asmamış bu şahıslara.

Çevrimiçi Samet Demir

Yaş takıntısı desen bizde muhasebecilik desen bizde.

Avrupa basınında  2milyon euro + 2+1 diyorlar burda güzel algı dönüyor.

Atiba 37 yaşında gedsondan iyiydi

Marcelo 33 yaşında mitrovicten iyiydi.

Burda 22 yaşında  15 milyon gömsen ona da laf ederler.

Beşiktaş taraftarından sıkılmaya başladım.
X'te de dönüyor bu muhabbet, neden para harcamıyoruz diye eleştiriyorlar, para harcanıyor diye eleştiriyorlar, genç oyuncu alınıyor burası yetiştirme yurdu mu diyorlar, tecrübeli oyuncu alındığı zamanda veteran takımı olduk diyorlar.

Yahu sizin derdiniz ne? Biz ne ara bu hale geldik...

Çevrimiçi blackeagle35

X'te de dönüyor bu muhabbet, neden para harcamıyoruz diye eleştiriyorlar, para harcanıyor diye eleştiriyorlar, genç oyuncu alınıyor burası yetiştirme yurdu mu diyorlar, tecrübeli oyuncu alındığı zamanda veteran takımı olduk diyorlar.

Yahu sizin derdiniz ne? Biz ne ara bu hale geldik...
Bi twit var ya klasik şampiyonlar ligini kazansak, kulübün borcu sıfırlansa neden kulüp binası yokuş diye birbirimizi yeriz diye çevireyim, gerçekten durumumuzu süper anlatıyor. Bir olabildiğimiz, her şeyi eleştirmediğimiz anımız yok. 

Çevrimiçi tolga1903

Yahu eleştirilecek tabi 50 puan fark yemişim doğru düzgün transfer istiyorum fark yediğim takımlarla ismi geçen oyuncuları hiç görüyor musunuz siz? Kasımda havlu atınca burda taraftara laf atanlar koşa koşa gelir bu nasıl takım diye görmedik mi yaşamadik mı? Biz sadece kadro kalitesinde değil oyuncu satışında da çoook gerilere düştük diğer ikisinden, alınıp değer katılıp iyi fiyatlara pazarlanarak kaliteli kadro kurulsun diyoruz gabriel paulista'yı kime nereye satacaksın 2 küsür milyon euro maaşı ve 34 yaşıyla? Yani durup durup şu taraftara laf eden kişilerden gına geldi varsa gelen oyuncu hakkında bilgin yaz okuyalım sanane taraftarın ne düşündüğünden herkes sen gibi düşünmek zorunda mı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu eleştirilecek tabi 50 puan fark yemişim doğru düzgün transfer istiyorum fark yediğim takımlarla ismi geçen oyuncuları hiç görüyor musunuz siz? Kasımda havlu atınca burda taraftara laf atanlar koşa koşa gelir bu nasıl takım diye görmedik mi yaşamadik mı? Biz sadece kadro kalitesinde değil oyuncu satışında da çoook gerilere düştük diğer ikisinden, alınıp değer katılıp iyi fiyatlara pazarlanarak kaliteli kadro kurulsun diyoruz gabriel paulista'yı kime nereye satacaksın 2 küsür milyon euro maaşı ve 34 yaşıyla? Yani durup durup şu taraftara laf eden kişilerden gına geldi varsa gelen oyuncu hakkında bilgin yaz okuyalım sanane taraftarın ne düşündüğünden herkes sen gibi düşünmek zorunda mı?

Yahu Paulista Becao dan mı kötü Djiku dan mı Abdulkerimden mi kötü NElson dan mı ne hikaye anlatıyorsunuz trasnfer dönemi bitti haberimiz mi yok.

her topçu satılmak için alınmaz

Amma yaygara koparıyorsunuz ya.

Çevrimiçi tolga1903

Yahu Paulista Becao dan mı kötü Djiku dan mı Abdulkerimden mi kötü NElson dan mı ne hikaye anlatıyorsunuz trasnfer dönemi bitti haberimiz mi yok.

her topçu satılmak için alınmaz

Amma yaygara koparıyorsunuz ya.

O beğenmediğin djiku'yu abdülkerim'i almak istemedik mi biz? Birinin yerine amartey aldırdı çok sevgili şenol hocamız diğerini alamadık diye yerli krizi yaşadık gs'nin eli rahatladı. Gayet de iyi oyuncular bu arada saydıkların neyini küçümsüyorsun hangisi bizde direk 11 oynamaz? Paulista'nın şu forumda 20 maçını izleyen yoktur ben bilmiyorum becao'dan iyi mi değil mi sadece oyuncu profili olarak atletico'nun 6 ayda tercihinden vazgeçtiği 34 yaşında birine verilen ücret fazla diyorum elimizde gönderilmeyi bekleyen milyonlarca euroluk bir yığın var bir tane daha eklenmiş olmasından endişeleniyorum. Verilen ücret de sözleşme süresi de çok bu adama benim fikrim, yarın çok iyi performans gösterse de değişmeyecek bu.

Çevrimiçi blackeagle35

Eleştiri tabiki olacak. Onana gelir, Bailly gelir, Zaynutdinov’a 5 m para verilir eleştirirsin. Ama bizimki artık adam yemeye geçti. Daha resmi olarak transfer dönemi bile başlamadı. Hüseyin Yücel hata yaptı eleştirildi. Bi bekleyelim bakalım hatasını telafi etmezse ya da etmiyorsa yüklenelim. Evet yönetimde söylemler ve icraatler konusunda şu an için bi tutarsızlık var ama ilk defa net bir transfer dönemi geçirecekler. Bekleyip görelim. Adam Beşiktaşlı hesapta Semih’i eleştiriyor ya. Bu adam senin en önemli değerlerinden biri. Özgür müdür nedir fanatik gsli devletin televizyonunda sözü Semih’e yüklenerek açıyor. Bu adama bi tepki gösterelim organize şekilde ama yok. O şenolcu bu sergenci diğer çebici beriki ormancı… İlla ben demiştim hastalığı var bizim camiada.

Adım gibi eminim ki,

Bu kafa yapısıyla Ne Atiba ayak basabilirdi bu kulübe ne marcelo nede 32 yaşında adriano

Ne anadolu topçusu Tosic alınırdı ne de sıradan alman Andreas beck veya evliya çelebiye dönmüş babel

Özellikle de sakat Fabri falan...

sakatlıktan kafasını kaldıramaya Gomez gelirdi.

Kulüpten bi tarafına teneke bağlanıp giden  33 yaşında Quaresma dönebilirdi.

Bizim taraftar transfer etmemiz lazım, yoksa başarı zor.

Bizi Allah korumuş fikret orman kulak asmamış bu şahıslara.

Tosic ve Beck'i kimse elestirmedi tipki Svensson'u elestirmedigimiz gibi. Bu gibi senede 30 mac istikrarli birimce 10 uzerinden 6.5'luk oynayacak 1-2 oyuncudan zarar gelmez. Tabii 1-2 taneyle kisitli olacaksa ve maasi uygun olacaksa.
Ama ne Beck ne Tosic bize 33 yasinda gelmedi, 3 milyon euro maas da almadilar. Atiba keza oyle, rol oyuncusu olarak geldi, hep 6.5-7'lik oynadi ve 0.5-1 milyon euro arasi maas aldi.
Bu oyuncularla Paulista ne alaka cozemedim.

Bak tutmus sakat yasli oyuncu ornegi vermek icin 2016'ya falan gidiyorsun. Tutmamis yasli bitik sakat oyunculardan son 2 sene bile tonla ornek verebilirim.
Nerede performansi dusmus yasli bitik bonservissiz adam varsa almanin zararini kac defa cektik, hala bu kafa yapisinin dogru oldugunu 10 yilda tutmus 2-3 ornekle vermeye calisan insanlar var. Inanilmaz.

Ayrica Paulista Abdulkerim'den iyi demek icin fanatikligi doruklarda yasamak lazim. Hepimiz burada Besiktas'liyiz da bu kadar objektiflikte uzak kor olmaya da gerek yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O beğenmediğin djiku'yu abdülkerim'i almak istemedik mi biz? Birinin yerine amartey aldırdı çok sevgili şenol hocamız diğerini alamadık diye yerli krizi yaşadık gs'nin eli rahatladı. Gayet de iyi oyuncular bu arada saydıkların neyini küçümsüyorsun hangisi bizde direk 11 oynamaz? Paulista'nın şu forumda 20 maçını izleyen yoktur ben bilmiyorum becao'dan iyi mi değil mi sadece oyuncu profili olarak atletico'nun 6 ayda tercihinden vazgeçtiği 34 yaşında birine verilen ücret fazla diyorum elimizde gönderilmeyi bekleyen milyonlarca euroluk bir yığın var bir tane daha eklenmiş olmasından endişeleniyorum. Verilen ücret de sözleşme süresi de çok bu adama benim fikrim, yarın çok iyi performans gösterse de değişmeyecek bu.

Ben onlara kötü demedim iyi oku Paulista o adamlardan kötü mü dedim. Ben ispanya ligini izliyorum topçuyu bilyiıorum

Abicim ben artik bazi insanlari ciddiye almiyorum. Surekli pozitif olumlu yaklasiyorlar sonra U donusu yapip elestiriyorlar. En azindan tutarli olun. Kimse unutkan degil, aptal da degil.
Chamberlain geldiginde de ovenler vardi, Rebic geldiginde de ovenler vardi. Hatta tam Senol hocamizin tekrardan futbola kazandiracagi ideal uzak forvet tipi falan deniyordu. Hatta Bailly icin Mourinho'nun sakatlanmasa en iyi stoper sozleri vs paylasilmisti.

Paulista fii tarihinde Arsenal'da oynamis, bana ne. Valencia'da yerini kaptirip forma giyememis, Atletico tarafindan 6 ayda cop ilan edilmis 33 yasinda bir adam bagladik, ustune 3 senelik kontrat ve 3 milyon euro bayildik. Bizim ihtiyacimiz saglam tecrubeli baba bir stoper ve yanina idare edecek dinamik yardimci bir stoper. Paulista baba stoper olmak icin yetersiz (ve soru isareti), yardimci stoper icin de agir, yasli ve pahali. Ne A ihtiyacini karsiladik ne B ihtiyacini karsiladik. Mantikli falan olmadan sirf butcemiz buna yetiyor ve baska alternatif yaratamadik diye aldik getirdik adami. Plansizlik ve mantiksizlik diz boyu tipki ANC donemindeki gibi.

Ben her transferi elestirmiyorum, ama polyanna'cilik da oynamiyorum. Muci ve Musrati icin agzimi acmadim. Svensson icin eh iste dedim, 1-2 tane Svensson tipi oyuncu zarar getirmez dedim. Worrel gereksiz ve cop dedim. Neyi gorursem soyluyorum acik acik. Ama baskalarinin polyanna'ciligini da unutmadim. Gecen sene Zaynutdinov icin Kazak Necip derken bazi arkadaslar 10 mevkide oynayan adami elestirmeyin diyordu. Onana ihtiyac degil ve pahali derken arkadasin biri Senol hocam ondan super bir 8 numara yaratacak diyordu. Chamberlain'in fii tarihindeki Liverpool istatistikleri paylasiliyordu. Simdi tek tek postlari arattirmayin bana, kimse'yi rencide etmek de istemiyorum.

Tek tek isimleri not ettim. Kasim ayinda tekrar Paulista degerlendirmesi yapariz. Ama U donusu yapmak yok, delikanli gibi sozlerinizin arkasinda durun kasim ayinda.

Etiketler: