O beğenmediğin djiku'yu abdülkerim'i almak istemedik mi biz? Birinin yerine amartey aldırdı çok sevgili şenol hocamız diğerini alamadık diye yerli krizi yaşadık gs'nin eli rahatladı. Gayet de iyi oyuncular bu arada saydıkların neyini küçümsüyorsun hangisi bizde direk 11 oynamaz? Paulista'nın şu forumda 20 maçını izleyen yoktur ben bilmiyorum becao'dan iyi mi değil mi sadece oyuncu profili olarak atletico'nun 6 ayda tercihinden vazgeçtiği 34 yaşında birine verilen ücret fazla diyorum elimizde gönderilmeyi bekleyen milyonlarca euroluk bir yığın var bir tane daha eklenmiş olmasından endişeleniyorum. Verilen ücret de sözleşme süresi de çok bu adama benim fikrim, yarın çok iyi performans gösterse de değişmeyecek bu.
Abicim ben artik bazi insanlari ciddiye almiyorum. Surekli pozitif olumlu yaklasiyorlar sonra U donusu yapip elestiriyorlar. En azindan tutarli olun. Kimse unutkan degil, aptal da degil.
Chamberlain geldiginde de ovenler vardi, Rebic geldiginde de ovenler vardi. Hatta tam Senol hocamizin tekrardan futbola kazandiracagi ideal uzak forvet tipi falan deniyordu. Hatta Bailly icin Mourinho'nun sakatlanmasa en iyi stoper sozleri vs paylasilmisti.
Paulista fii tarihinde Arsenal'da oynamis, bana ne. Valencia'da yerini kaptirip forma giyememis, Atletico tarafindan 6 ayda cop ilan edilmis 33 yasinda bir adam bagladik, ustune 3 senelik kontrat ve 3 milyon euro bayildik. Bizim ihtiyacimiz saglam tecrubeli baba bir stoper ve yanina idare edecek dinamik yardimci bir stoper. Paulista baba stoper olmak icin yetersiz (ve soru isareti), yardimci stoper icin de agir, yasli ve pahali. Ne A ihtiyacini karsiladik ne B ihtiyacini karsiladik. Mantikli falan olmadan sirf butcemiz buna yetiyor ve baska alternatif yaratamadik diye aldik getirdik adami. Plansizlik ve mantiksizlik diz boyu tipki ANC donemindeki gibi.
Ben her transferi elestirmiyorum, ama polyanna'cilik da oynamiyorum. Muci ve Musrati icin agzimi acmadim. Svensson icin eh iste dedim, 1-2 tane Svensson tipi oyuncu zarar getirmez dedim. Worrel gereksiz ve cop dedim. Neyi gorursem soyluyorum acik acik. Ama baskalarinin polyanna'ciligini da unutmadim. Gecen sene Zaynutdinov icin Kazak Necip derken bazi arkadaslar 10 mevkide oynayan adami elestirmeyin diyordu. Onana ihtiyac degil ve pahali derken arkadasin biri Senol hocam ondan super bir 8 numara yaratacak diyordu. Chamberlain'in fii tarihindeki Liverpool istatistikleri paylasiliyordu. Simdi tek tek postlari arattirmayin bana, kimse'yi rencide etmek de istemiyorum.
Tek tek isimleri not ettim. Kasim ayinda tekrar Paulista degerlendirmesi yapariz. Ama U donusu yapmak yok, delikanli gibi sozlerinizin arkasinda durun kasim ayinda.