2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096969 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Amiri bu sene fazla eleştirmedim ama yaptığı istatistik ve takıma olan katkısına bakıldığı zaman Kartaldan pek bir farkı yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Amir beklere uzun atmaktan başka hiçbir şeyi tam yapan oyuncu değil gereksiz şişiriliyor ayrıca ceza sahasına Gedson kadar bile koşu atmıyor sinameki topçu
gedson tsl genel ısı haritası: https://x.com/comparisonatort/status/1721526888030445836?s=46       Buda amir’in ısı haritası, torreira ile kıyaslanıyor hatta: https://x.com/comparisonatort/status/1715281658029437249?s=46     Buda 2022/23 ortalama amir ısı haritası: https://x.com/haberkartali/status/1687078054709915648?s=46    İstatistikler ortada, dengeli adam, pas oyununa uygun, he bence yetersiz ben daha sosa, giunti tipi adam isterim ama gedson, ox’dan falan fersah fersah iyi. Muhtemelen gidecek zaten ama giu’nun oyun yapısına daha uygun olduğu zaten apaçık, musratiden iyi bir oyuncu değil yanlış anlamayın ama giu defans ve ofansı dengeli bu tip adamları sever.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

kim yazmış bilmiyorum ama bunu bilmek için futbol uleması olmaya gerek yok. Hocanın oyun yapısına inanılmaz uygun, italya’ya transfer olmassa hocanın prensi olur.
Amirde olup Musratide olmayan nedir? Bence Amirin bu sene satılması lazım. Musratinin olmadığı maçlarda da Demir Ege rahatlıkla o bölgede oynar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

gedson tsl genel ısı haritası: https://twitter.com/comparisonatort/status/1721526888030445836?s=46       Buda amir’in ısı haritası, torreira ile kıyaslanıyor hatta: https://twitter.com/comparisonatort/status/1715281658029437249?s=46     Buda 2022/23 ortalama amir ısı haritası: https://twitter.com/haberkartali/status/1687078054709915648?s=46    İstatistikler ortada, dengeli adam, pas oyununa uygun, he bence yetersiz ben daha sosa, giunti tipi adam isterim ama gedson, ox’dan falan fersah fersah iyi. Muhtemelen gidecek zaten ama giu’nun oyun yapısına daha uygun olduğu zaten apaçık, musratiden iyi bir oyuncu değil yanlış anlamayın ama giu defans ve ofansı dengeli bu tip adamları sever.
Gedson'u kullanmaz zaten satılmalı ama Amir öyle 11'e koyabilecek kalitede adam değil en fazla kadro derinliği için kullanılır oraya transfer şart kaldı ki adam 1 senedir top oynamıyor kendini toparlayana kadar ligin yarısı biter

Çevrimiçi gokhans

Amirde olup Musratide olmayan nedir? Bence Amirin bu sene satılması lazım. Musratinin olmadığı maçlarda da Demir Ege rahatlıkla o bölgede oynar.
musrati de demirege’de malesef çok statik ve geri dönüşler ağır yanlış anlama ikisinide çok severim. Amir hocanın oyun planına daha uygun’ ilerde basıp pres yapıp, savunmaya koşacak bir adam diye söyledim. He Bana göre yetersiz, daha iyisi alınmalı amir’den.

Çevrimiçi Samet Demir

gedson tsl genel ısı haritası: https://twitter.com/comparisonatort/status/1721526888030445836?s=46       Buda amir’in ısı haritası, torreira ile kıyaslanıyor hatta: https://twitter.com/comparisonatort/status/1715281658029437249?s=46     Buda 2022/23 ortalama amir ısı haritası: https://twitter.com/haberkartali/status/1687078054709915648?s=46    İstatistikler ortada, dengeli adam, pas oyununa uygun, he bence yetersiz ben daha sosa, giunti tipi adam isterim ama gedson, ox’dan falan fersah fersah iyi. Muhtemelen gidecek zaten ama giu’nun oyun yapısına daha uygun olduğu zaten apaçık, musratiden iyi bir oyuncu değil yanlış anlamayın ama giu defans ve ofansı dengeli bu tip adamları sever.

Karşılaştırmasına bak ligde Amirin yaptığının bire bir aynısını Kartal Kayra yapmış. Bu nedenle Musrati ile mukayese bile edilemez. O dediğin işleri yapacak bir 8 numara alırsın olur biter.

Çevrimiçi gokhans

Karşılaştırmasına bak ligde Amirin yaptığının bire bir aynısını Kartal Kayra yapmış. Bu nedenle Musrati ile mukayese bile edilemez. O dediğin işleri yapacak bir 8 numara alırsın olur biter.
samet bana görede mukayese edilmez. Çift box to box dengeli orta saha tercih eden gio için amir gözde olur diyorum. Hocanın Oyun yapısıyla alakalı. Amir’in beşiktaş kalibresinde bir oyuncu olmadığını, rotasyon için olabilir diyen biriyim. Savunmaya geçmene gerek yok :)) box to box iyi bir bir 8 bu takım için olmazsa olmaz zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

samet bana görede mukayese edilmez. Çift box to box dengeli orta saha tercih eden gio için amir gözde olur diyorum. Hocanın Oyun yapısıyla alakalı. Amir’in beşiktaş kalibresinde bir oyuncu olmadığını, rotasyon için olabilir diyen biriyim. Savunmaya geçmene gerek yok :)) box to box iyi bir bir 8 bu takım için olmazsa olmaz zaten.
Hoca 6-7 ay pep ile vakit geçirmiş. Yeni oyununu bilmiyoruz. :) super kupa maçını şimdiden merakla bekliyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yaş takıntısı ne saçma takıntıdır arkadaş, şampiyonlarliginde grubu namağlup bitirirken 11 de en fazla 3 tane 30 yaş altı adam vardır.

Hem genç dinamik hem kaliteli adam almak için 10 15 milyon para lazım.

Fantezi genç denemesi için vakit ve ortam bu sezon için çok uygun değil.

Hummels 35 bu adamı alma şansım varsa yaşına bakmam en fazla yanına alırım 23 25 yaşında adam özellikle stoper için yaş takıntım olmaz.

Sağ bek AZ Almardan sugawara var verirsen parayı alırsın.

Berghuis 32 yaşında ama vereceği verim aşağı yukarı bellidir free topçu napalım almayalım mı ?

Haller 30 yaşına geliyor almayalım mı ?

Raphael Guerrero 30 yaşında gelme durumu olsa almayalım mı ?

Boş boş muhabbetler ya.

[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2024, 08:51:51 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yaş takıntısı ne saçma takıntıdır arkadaş, şampiyonlarliginde grubu namağlup bitirirken 11 de en fazla 3 tane 30 yaş altı adam vardır.

Hem genç dinamik hem kaliteli adam almak için 10 15 milyon para lazım.

Fantezi genç denemesi için vakit ve ortam bu sezon için çok uygun değil.

Hummels 35 bu adamı alma şansım varsa yaşına bakmam en fazla yanına alırım 23 25 yaşında adam özellikle stoper için yaş takıntım olmaz.

Sağ bek AZ Almardan sugawara var verirsen parayı alırsın.

Berghuis 32 yaşında ama vereceği verim aşağı yukarı bellidir free topçu napalım almayalım mı ?

Haller 30 yaşına geliyor almayalım mı ?

Raphael Guerrero 30 yaşında gelme durumu olsa almayalım mı ?

Boş boş muhabbetler ya.
Önemli olan iyi bir şekilde harmanlayabilmek. Kale ve savunmayı tecrübeli adamlardan yapmak gerekli bence. 6 numarada aynı şekilde. Defans hattın ne kadar iyi olursa ilerideki adamların kafası bir o kadar rahat eder. Hummels ve Paulistadan herhangi birisi geldiği taktirde Tayyip ve Emrecana da epey katkıları olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Önemli olan iyi bir şekilde harmanlayabilmek. Kale ve savunmayı tecrübeli adamlardan yapmak gerekli bence. 6 numarada aynı şekilde. Defans hattın ne kadar iyi olursa ilerideki adamların kafası bir o kadar rahat eder. Hummels ve Paulistadan herhangi birisi geldiği taktirde Tayyip ve Emrecana da epey katkıları olur.

Aynen öyle önemli olan harmanlayabilmek, mesela sağ bek e dinamik bi adam alırsın Musrati önüne Muci ve gedson ileride Semih kafadan bu 5 mevkii 27 yaş ve altı zaten.

Bizim taraftar istiyor ki Bodo-glimt gibi Club brugge gibi olalım, ama bu ülkenin iklimi ona uygun değil hayal dünyası bana göre.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bayern kucuk kulup ondan. :D
Biz buyuk kulubuz, genclerle, yetistirmeyle falan ugrasmayiz, Altinordu muyuz biz? :D

Ya varya amma sıkıyorsunuz Bayern Münih geçen sene Matys Tel ve Musiala dışında kaç tane genç oyuncuya süre vermiş.

1 Tane örnek üzerinden yorum yapıyorsunuz Semih gibi süperstar adayını tabi ki alır.

Biz de Muci aldık işte 1 tanede yaz sezonunda alırız,

Büyük takımlar maksimum 1 veya 2 tane yatırımlık topçu alır bunu idrak edersiniz inşallah.

Böyle B.münih Real madrid de genç oyuncu alıyor ama hazır genç oyuncu alıyor 30 40 50 60 milyonu basıyor, alıyor.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2024, 10:40:33 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Mehmet57

Ya varya amma sıkıyorsunuz Bayern Münih geçen sene Matys Tel ve Musiala dışında kaç tane genç oyuncuya süre vermiş.

1 Tane örnek üzerinden yorum yapıyorsunuz Semih gibi süperstar adayını tabi ki alır.

Biz de Muci aldık işte 1 tanede yaz sezonunda alırız,

Büyük takımlar maksimum 1 veya 2 tane yatırımlık topçu alır bunu idrak edersiniz inşallah.

Böyle B.münih Real madrid de genç oyuncu alıyor ama hazır genç oyuncu alıyor 30 40 50 60 milyonu basıyor, alıyor.

Pavlovic 18 yasinda, Milli takima kadar yukseldi, Goretzka’yi kesti. Bekleri Boey ve Davies ikiside 23 yasinda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pavlovic 18 yasinda, Milli takima kadar yukseldi, Goretzka’yi kesti. Bekleri Boey ve Davies ikiside 23 yasinda.

Davies yeni gelmedi ki ?

Söylemek istediğim her sene takımı gençlerle düzmüyorlar,

BJK de 

Emrecan Terzi , Tayip Talha, Demir Ege, Muci, Semih,  Muleka, vs vs.

Sende her sene o şekil bir şey deniyorsun.

Bende yukarıda yazdım  kaliteli adamlar koyarsın 1 veya maksimum 2 tanede genç yatırım yaparsın.

Çevrimiçi Necmi

Davies yeni gelmedi ki ?

Söylemek istediğim her sene takımı gençlerle düzmüyorlar,

BJK de 

Emrecan Terzi , Tayip Talha, Demir Ege, Muci, Semih,  Muleka, vs vs.

Sende her sene o şekil bir şey deniyorsun.

Bende yukarıda yazdım  kaliteli adamlar koyarsın 1 veya maksimum 2 tanede genç yatırım yaparsın.
burdaki sorun genç değil burda alt yapı oyuncuları oynatılmıyor sorunu var her alt yapı oyuncusunu yıldız sandıkları için bunu yaşıyoruz geçmişdede yaşadık neden oynamıyor denen oyuncular ikinci ligde bile onbir olamıyor
Mesela kiraladığımız oyuncu neden zorlanmıyor takımında oynamadı için deniyor ama kimsenin manyak olmadığını unutuyorlar işlerine yarasa neden oynatmasınlar o oyuncunun yetersizliğini göremiyorlar şu taraftar yüzünden ersin hala kadroda avrupanın en kötü kaleci oerformansını göstermiş ama bizim taraftar 15-20 m yi az buluyordu
Bizim taraftar futboldanda futbolcudanda anlamıyor koyun gibiler takılıp birilerinin oeşine gidiyorlar o yüzdende çok kolay manuple oluyorlar kendi fikirleri yok nasıl maç izlediklerine bile şaşırıyorum bazen salih kupa maçını tek başına aldı desek abartı olmaz ama burda salihe sövüyorlardı bazı uyanık soytarılar çıkıyor sosyal medyada bunları topluca güdüyor taraftar bu kafada oldukça bu takımın sürekli başarı elde etmesi zor
İyi beşiktaş taraftarı sosyal medyadan uzak duruyor bu çirkeflerle yüzgöz olmak istemiyor bizde yıllardır birbirlerine saldırmalarını egolarını tatmin etmek için beşiktaşı harcamalarını bu koyunlarında onların peşinden gidişini izliyoruz işde
Tribüne gittiğimde huzur buluyorum gerçek beşiktaş sohbetini orda yapabiliyorsun

Çevrimiçi Necmi

18 yaşındaki bir çocuğa 20 m bonservis verebildiğin gün sende oynatırsın bonservisi o rakama yükselmiş bir oyuncunun yaşının önemi yoktur burdaki sorun yaşda değil hangi maçtı talha sahada muçi muleka semih gedson sahada burda bazıları neden gençleri oynatmıyor diye yaygara koparıyordu insanlar farkında değil ama demirege ne kadar beşiktaş oyuncusuysa muçide o kadar beşiktaş oyuncusu beşiktaş menfaatiyse sorun muçiyi paraya çevirmek demiregeden çok daha hızlı ve karlı olur muleka oynuyor diye saydıranlar mulekanın beşiktaş oyuncusu ve genç olduğunu unutuyorlar yani dert genç oyuncu falan değil

Çevrimdışı ONUR KOLCU

burdaki sorun genç değil burda alt yapı oyuncuları oynatılmıyor sorunu var her alt yapı oyuncusunu yıldız sandıkları için bunu yaşıyoruz geçmişdede yaşadık neden oynamıyor denen oyuncular ikinci ligde bile onbir olamıyor
Mesela kiraladığımız oyuncu neden zorlanmıyor takımında oynamadı için deniyor ama kimsenin manyak olmadığını unutuyorlar işlerine yarasa neden oynatmasınlar o oyuncunun yetersizliğini göremiyorlar şu taraftar yüzünden ersin hala kadroda avrupanın en kötü kaleci oerformansını göstermiş ama bizim taraftar 15-20 m yi az buluyordu
Bizim taraftar futboldanda futbolcudanda anlamıyor koyun gibiler takılıp birilerinin oeşine gidiyorlar o yüzdende çok kolay manuple oluyorlar kendi fikirleri yok nasıl maç izlediklerine bile şaşırıyorum bazen salih kupa maçını tek başına aldı desek abartı olmaz ama burda salihe sövüyorlardı bazı uyanık soytarılar çıkıyor sosyal medyada bunları topluca güdüyor taraftar bu kafada oldukça bu takımın sürekli başarı elde etmesi zor
İyi beşiktaş taraftarı sosyal medyadan uzak duruyor bu çirkeflerle yüzgöz olmak istemiyor bizde yıllardır birbirlerine saldırmalarını egolarını tatmin etmek için beşiktaşı harcamalarını bu koyunlarında onların peşinden gidişini izliyoruz işde
Tribüne gittiğimde huzur buluyorum gerçek beşiktaş sohbetini orda yapabiliyorsun

Abi gerçekten sosyal medya ile gerçek arasında çok fark var, orası öyle bir çöplükki, adam Atiba ya çok rahat sövüp saydırabiliyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

18 yaşındaki bir çocuğa 20 m bonservis verebildiğin gün sende oynatırsın bonservisi o rakama yükselmiş bir oyuncunun yaşının önemi yoktur burdaki sorun yaşda değil hangi maçtı talha sahada muçi muleka semih gedson sahada burda bazıları neden gençleri oynatmıyor diye yaygara koparıyordu insanlar farkında değil ama demirege ne kadar beşiktaş oyuncusuysa muçide o kadar beşiktaş oyuncusu beşiktaş menfaatiyse sorun muçiyi paraya çevirmek demiregeden çok daha hızlı ve karlı olur muleka oynuyor diye saydıranlar mulekanın beşiktaş oyuncusu ve genç olduğunu unutuyorlar yani dert genç oyuncu falan değil

Kasımpaşa da oynayan çocuğa 3,2 milyon diye haber çıkınca bile o kadar etmez yok şöyle yok böyle. Herkes kendi istediği olsun istiyor.

Mesela Ben GİO V.B hocaya sıcak değildim ama açıklandığı andan itibaren en büyük destekçilerinden birisiyim. Önemli olan benim ne  isteğim değil Beşiktaş'ın ne istediği.

İnşallah güzel transferlerle bu sene yüzümüz güler.

Çevrimiçi Necmi

bizdede semih 18 yaşında milli takıma kadar yükseldi muçi 23 yaşında terzi 19 yaşında muleka 24 yaşında
Beşiktaşın bu seneki kadrosunun yaş ortalaması 26 bir takımın daha ne kadar genç olması gerekiyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bizdede semih 18 yaşında milli takıma kadar yükseldi muçi 23 yaşında terzi 19 yaşında muleka 24 yaşında
Beşiktaşın bu seneki kadrosunun yaş ortalaması 26 bir takımın daha ne kadar genç olması gerekiyor

Olur mu abi, emzikten kesilen bebeye forma derhal verilmeli :) 16 yaşında Hekimoğlu bile süre aldı.

Güzel bir harman yaparız inşallah güzel transfer dönemi geçer.

Bu arada istediği kadar potansiyel olsun 10 milyon bonservis vereceğime Hummels alırım stopere bizim 5 6 yıldır eksiğimiz böyle lider karakterli adam eksikliği.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizim hedefimiz Almanya liginde sampiyon olup her sene Sampiyonlar Ligini kazanmak olmadigi icin bir genci kullanmak icin 20 milyon euro vermemize gerek yok.
Tipki bu genc oyuncu scout edip alip kullanip satmanin kralini yapan Belcika, Portekiz, Hollanda kuluplerinin her gence 20 milyon euro odemedigi gibi.

Çevrimiçi Necmi

Kasımpaşa da oynayan çocuğa 3,2 milyon diye haber çıkınca bile o kadar etmez yok şöyle yok böyle. Herkes kendi istediği olsun istiyor.

Mesela Ben GİO V.B hocaya sıcak değildim ama açıklandığı andan itibaren en büyük destekçilerinden birisiyim. Önemli olan benim ne  isteğim değil Beşiktaş'ın ne istediği.

İnşallah güzel transferlerle bu sene yüzümüz güler.
ne istediklerini bilmiyorlarki acayip bir tatminsizlik var birileri sanıyorki takımı 17 18 yaşındaki çocuklarla doldurup bunlarla başarı elde edilecek ne kadar iyi olurlarsa olsunlar fizik kurallarına aykırı bu o yaşlarda ayın bile önemi var birde bizim çocukların 22 23 yaşında ulaşabildiği fizik yapısına ingilizler 16-17 yaşında ulaşıyor
Koyarsın orta sahaya demirege forvete semih çıkarsın sahaya küme düşen pendikten dört yersin
Sanıyorlarki gençlerle oynayınca hemen onları büyük paralara satacaksın
Çok net söylüyorum kursunlar gençlerle kadro küme düşeriz kalkıp realdeki genç oyuncuyla bizim alt yapıyı mukayese etmek 18 yaşında mbappe varda neden oynuyormu diyoruz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ne istediklerini bilmiyorlarki acayip bir tatminsizlik var birileri sanıyorki takımı 17 18 yaşındaki çocuklarla doldurup bunlarla başarı elde edilecek ne kadar iyi olurlarsa olsunlar fizik kurallarına aykırı bu o yaşlarda ayın bile önemi var birde bizim çocukların 22 23 yaşında ulaşabildiği fizik yapısına ingilizler 16-17 yaşında ulaşıyor
Koyarsın orta sahaya demirege forvete semih çıkarsın sahaya küme düşen pendikten dört yersin
Sanıyorlarki gençlerle oynayınca hemen onları büyük paralara satacaksın
Çok net söylüyorum kursunlar gençlerle kadro küme düşeriz kalkıp realdeki genç oyuncuyla bizim alt yapıyı mukayese etmek 18 yaşında mbappe varda neden oynuyormu diyoruz

Mesela fb gibi oturmuş takımım olsa oraya bonservis basıp 20 yaşında 22 yaşında canavar gibi 2 tane ekleme yaparsın, veya bizim 2018 yılında falan yapabilrdik ki Hasic falan aldık şansımız tutmadı.

Bizim kadro öyle enkaz ki sağlam iskelet için çok sağlam kaşar oyuncular lazım iyi bir sistem kurarsak Mustafa hekimoğlu'da parlar Demir Ege ' de parlar.

Etiketler: