Davies yeni gelmedi ki ?
Söylemek istediğim her sene takımı gençlerle düzmüyorlar,
BJK de
Emrecan Terzi , Tayip Talha, Demir Ege, Muci, Semih, Muleka, vs vs.
Sende her sene o şekil bir şey deniyorsun.
Bende yukarıda yazdım kaliteli adamlar koyarsın 1 veya maksimum 2 tanede genç yatırım yaparsın.
burdaki sorun genç değil burda alt yapı oyuncuları oynatılmıyor sorunu var her alt yapı oyuncusunu yıldız sandıkları için bunu yaşıyoruz geçmişdede yaşadık neden oynamıyor denen oyuncular ikinci ligde bile onbir olamıyor
Mesela kiraladığımız oyuncu neden zorlanmıyor takımında oynamadı için deniyor ama kimsenin manyak olmadığını unutuyorlar işlerine yarasa neden oynatmasınlar o oyuncunun yetersizliğini göremiyorlar şu taraftar yüzünden ersin hala kadroda avrupanın en kötü kaleci oerformansını göstermiş ama bizim taraftar 15-20 m yi az buluyordu
Bizim taraftar futboldanda futbolcudanda anlamıyor koyun gibiler takılıp birilerinin oeşine gidiyorlar o yüzdende çok kolay manuple oluyorlar kendi fikirleri yok nasıl maç izlediklerine bile şaşırıyorum bazen salih kupa maçını tek başına aldı desek abartı olmaz ama burda salihe sövüyorlardı bazı uyanık soytarılar çıkıyor sosyal medyada bunları topluca güdüyor taraftar bu kafada oldukça bu takımın sürekli başarı elde etmesi zor
İyi beşiktaş taraftarı sosyal medyadan uzak duruyor bu çirkeflerle yüzgöz olmak istemiyor bizde yıllardır birbirlerine saldırmalarını egolarını tatmin etmek için beşiktaşı harcamalarını bu koyunlarında onların peşinden gidişini izliyoruz işde
Tribüne gittiğimde huzur buluyorum gerçek beşiktaş sohbetini orda yapabiliyorsun