2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100801 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hummels babayı alalım, gerisi hallolur.

Çevrimiçi kartalizma190399

Gedson ben 20 yazdım sen 10 hesapla.

Hummels alamıyorlarsa bıraksınlar bu işi zaten.

Berghuis gayet ghezal verimi verir.

Depayı morales tarzı oynatır çokta iyi olur.

Semih 25 35 arası rahat gider tasalanmayın.

takımdaki (...) çıkınca baya bütçe oluşur.

Hummels'i bildigim kadariyla Juventus ve Milan istiyordu. Onlar isterken bize dusmesi zor.
Biz Pepe'yi aldik tabii, ama bizi PSG'den ustun kalan onlarin 1, bizim 2 yillik sozlesme vermemizdi.
Ve Pepe'yi aldigimizda simdiki gibi revizyon ve cok transfere gerek yoktu, zaten kurulu takima birkac transfer lazimdi.
Ve takimin maas yuku dengeliydi, simdi elimizde kullanmayi bile dusunmeyecegimiz ama 2-3 milyon alan bircok oyuncu var.
Hummels'i o takimlarin elinden anca 4-5 milyon euro maasla aliriz, ona da butce yeter mi bilmiyorum.
Bu arada ben de isterim o ayri mesele, ama gelecegini sanmam.
Bence bizim Nino'ya gitmemiz lazimdi gecen sene veya Saiss'i tutmamiz lazimdi, ikisi de olmadi.
O ikisinden biri olsaydi bence yanina Talha'yi koysan bile olurdu.

Çevrimiçi gokhans

Stopere artik soru isareti olacak bi adam istemiyorum ben. Gerekirse 8-10 milyon bonservis verelim, hem ayagi duzgun hem de duzgun savunma becerisi olan birini alalim.
dünya kupasının en iyi savunmacılarından biri, ingilterede topla çıkma konusunda istatistiklerde 1 numara olan, elindeki tüm ortasahalardan(musrati hariç) daha iyi oyun kurabilen, pas oyununa uygun stoperi şenol yüzünden kaybettin.. Şimdi mumla o tip adam ararsında bulursun!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Hollandalı topçular teker teker yazılmaya başlanmış Cruyff'a kadar gider bu iş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hummels'i bildigim kadariyla Juventus ve Milan istiyordu. Onlar isterken bize dusmesi zor.
Biz Pepe'yi aldik tabii, ama bizi PSG'den ustun kalan onlarin 1, bizim 2 yillik sozlesme vermemizdi.
Ve Pepe'yi aldigimizda simdiki gibi revizyon ve cok transfere gerek yoktu, zaten kurulu takima birkac transfer lazimdi.
Ve takimin maas yuku dengeliydi, simdi elimizde kullanmayi bile dusunmeyecegimiz ama 2-3 milyon alan bircok oyuncu var.
Hummels'i o takimlarin elinden anca 4-5 milyon euro maasla aliriz, ona da butce yeter mi bilmiyorum.
Bu arada ben de isterim o ayri mesele, ama gelecegini sanmam.
Bence bizim Nino'ya gitmemiz lazimdi gecen sene veya Saiss'i tutmamiz lazimdi, ikisi de olmadi.
O ikisinden biri olsaydi bence yanina Talha'yi koysan bile olurdu.

Ver abi yine 2+12 kontrat 3,5 milyon maaş, oraya alacağın orta seviye adam bile 2,5 civarı maaş isteyecek.

Hummels gibi bir adamı alıp koyduğun zaman etrafını doldurmak kolay olacaktır, hem hava topu hakimiyeti hem hem güç hem ikili mücadele hem teknik.

Çevrimiçi Serdar3444

Ver abi yine 2+12 kontrat 3,5 milyon maaş, oraya alacağın orta seviye adam bile 2,5 civarı maaş isteyecek.

Hummels gibi bir adamı alıp koyduğun zaman etrafını doldurmak kolay olacaktır, hem hava topu hakimiyeti hem hem güç hem ikili mücadele hem teknik.
Saiss gibi adam bulunabileceğini zannetmiyorum, Şenol yok artık, alıp gelsinler Katar ultra süper liginden...
Her türlü toparlar defansı, musrati, mert ve saiss karşı takımı kalenin önünden itibaren  zorlasınlar...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aboubakar ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş'a eski golcüsü Wout Weghorst önerildi. (@ogzhngenc)

Çevrimiçi kartalizma190399

Aboubakar ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş'a eski golcüsü Wout Weghorst önerildi. (@ogzhngenc)

Ajax ve Twente'de istiyor, kontratin son senesi oldugu icin kiralamak istemiyorlarmis artik. Piyasa degeri 6M okudum.
Bence gelse tas gibi oynar, Semih ve Muci de rahatlar.
Saniye dusunmem alirim.

Çevrimiçi Samet Ç

Luuk de Jong alsınlar en kötü

Çevrimiçi Samet Demir

Ajaxa gidecekmiş sanırım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Ajax'a gitsin

Çevrimiçi gokhans

Wego’yu umarım az maliyetle alabiliriz. Bu ligin bugu gibi adam.

Çevrimdışı Talisca1903

Hemen yarın getirelim Saiisi oda milli maçlardan başka sakatım ayağına çıkmasın sahaya böylesine ekmeğine haini bulmuşuz niye kaçıralımki
İspanya’daki kampa 6 hafta antrenmana çıkaramadık adamı en önemli maçta oynamayıp milli takımda sakat sakat oynadı ne kadar da özverili bir adam hiç kaçmaZ hemen alalım
FransıZca konuşan Afrikalı sokmayacaksın kulübe kuzey güney farketmez
Bacağında yırtık kesinleşmiş adam zorlaya zorlaya oynayıp sakatlığını artırıyor bana gelince sakat oynamıyor paranı ben veriyorum ama karaktersiz ekmek yediği yere pisleyen adamın işi yok bu klüpte
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2024, 17:49:41 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Ajax'a gitsin
weghorst yetmez bize Shick Haller o kasadan aşağı almamalıyız Ajax’a hayırlı olsun

Çevrimiçi gokhans

Haller kanser geçirdi, kemoterapi süreci yaşadı, eskisi gibide dönemedi, tekrar nüksetme riskide var. Zerre mantığı olmayan bir risk bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Gabriel Paulista ilk transferimiz

Çevrimdışı BlackEagle16

Samet Aybaba ne olacak peki çok başlılık gibi bir durum yaşamayız umarım gidişat o yönde. SD isminin çıkması bı ülkemizde her ne kadar kendi öz evladimizda olsa futbolcu listesi ve profil olarak o koltuğu dolduramiyorlae malesef
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gabriel Paulista ilk transferimiz

Hayırlı olsun. Hummel ile iyi bir ikili olurlar inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Muhtemelen transfer sezonu resmi olarak açılır açılmaz 3-4 transfer açıklayacağız gibi. Umarım öyle olur ve aynı gün bir çok futbolcu içinde veda paylaşımlarını görürüz
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: