2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101288 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

hummels alamayız ne demek yahu pepe almış takımız her türlü alırız yeterki isteyelim
. Pepeyi psgnin elinden aldık... 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Dümdüz kadın feneri kurtarmaz adamlar Mourinho'nun imza törenini bile pazar tezgahına benzer platformun resmini atarak duyurdular
dümdüz kadınmı 😳
Senin için düz olmayanı nasıl birşey
Sen cennette yaşıyorsun herhalde😂

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen kardeşim kadroyu revize etmez adam gibi oyuncu almazsan gio değil kloop gelse kurtaramaz. Hoca konusunda ANÇ yönetimi gibi tüm suçu hocaya atıp zerre sorumluluk almayan yapıları var Santosta gördük bunu 3 ayda kovdular kamp yapma imkanı ve yeni kadro şansı vermediler bence tutarsız

Gio celticle yaptığı maçların çoğunu kaybetmiş hocaya buranın tek büyüğünün Beşiktaş olduğunu net anlatmak lazım cincon fenerin kadrolarını görüp bizi Aberdeen sanmasın geri kalanı halledilir inşallah yolun sonu Şampiyonluk olacak kuruculuk felan anlamam ben kuracaklarsa şampyonluk kadrosu kursunlar başkaca her türlü söze karnım tok

Santos umutsuz vakaydı abi. Ben unutmuştum neden hatırlattın ki :)

Bende çok GİO gelsin tarafında değildim ama gereksiz yükleniliyor şuan. Bence yönetimin aklında GİO varmış hep öyle anladım. Nac Breda dan yard. hoca boşa çıkınca çözüldü olay,

Geçen hafta burada ya da Twitterda gördüm. Bu kamp programı olan bölgede bu hoca kamp yapıyormuş hatta kendisi 2 3 hafta önce gitmiş bölgede konaklamış falan inanmak istemedim ama demekki doğruymuş yani.

Çevrimiçi Samet Demir

Santos umutsuz vakaydı abi. Ben unutmuştum neden hatırlattın ki :)

Bende çok GİO gelsin tarafında değildim ama gereksiz yükleniliyor şuan. Bence yönetimin aklında GİO varmış hep öyle anladım. Nac Breda dan yard. hoca boşa çıkınca çözüldü olay,

Geçen hafta burada ya da Twitterda gördüm. Bu kamp programı olan bölgede bu hoca kamp yapıyormuş hatta kendisi 2 3 hafta önce gitmiş bölgede konaklamış falan inanmak istemedim ama demekki doğruymuş yani.
Yönetim taraftar gazına gelip işi yapmayacak isimli hocalara yönelmediler en azından. Onun harici daha takım kurtulmamış, ne giden oyuncular belli ne de yeni transferler. Bir hazırlık maçını görelim, az çok takım hakkında ön bilgimiz olsun. Ondan sonra yorum yaparız. Şuan hiç birşey görmeden eleştirmek takıma zarar verir.

Yani acaip bir sosyal medya kitlemiz var. Herşey mükemmel olsa dahi yönetimi gözünün üzerinde kaşın var diyerek istifaya davet edecekler. Hiç ortamız yok. Biraz daha tutarlı ve sabırlı olmalıyız.

Birde şu açıdan bakalım Mou'yu biz alsaydık şimdi neler neler yazılırdı. Ali koç Zaha için gs ye yanlış beyanda bulundular diyor fakat Mou için sus pus olmuş durumda. Yabancı kaynaklara göre Mou'nun günlük 1 milyon TL kazanacağı konuşuluyor.

Bu sene de güzel bir fırsat var elimizde, gs kazan kaldırmış durumda, fb de 10 yıllık hezimet sonrası her türlü hainliği yapıp bu ikili birbiri ile yeterince uğraşacak. Bizde işimize bakıp ligi alırız diye düşünüyorum.

Yeterki yönetimin ve hocanın arkasında durup, destekleyelim
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yönetim taraftar gazına gelip işi yapmayacak isimli hocalara yönelmediler en azından. Onun harici daha takım kurtulmamış, ne giden oyuncular belli ne de yeni transferler. Bir hazırlık maçını görelim, az çok takım hakkında ön bilgimiz olsun. Ondan sonra yorum yaparız. Şuan hiç birşey görmeden eleştirmek takıma zarar verir.

Yani acaip bir sosyal medya kitlemiz var. Herşey mükemmel olsa dahi yönetimi gözünün üzerinde kaşın var diyerek istifaya davet edecekler. Hiç ortamız yok. Biraz daha tutarlı ve sabırlı olmalıyız.

Birde şu açıdan bakalım Mou'yu biz alsaydık şimdi neler neler yazılırdı. Ali koç Zaha için gs ye yanlış beyanda bulundular diyor fakat Mou için sus pus olmuş durumda. Yabancı kaynaklara göre Mou'nun günlük 1 milyon TL kazanacağı konuşuluyor.

Bu sene de güzel bir fırsat var elimizde, gs kazan kaldırmış durumda, fb de 10 yıllık hezimet sonrası her türlü hainliği yapıp bu ikili birbiri ile yeterince uğraşacak. Bizde işimize bakıp ligi alırız diye düşünüyorum.

Biraz ayaklar yere basması lazım, bu sene en azından mücadele eden yarışan takım kurulsun bi temel atılsın, takım umut versin seneye şampiyon olursun sıkıntı yok.

Eğer şampiyon olacağız bu sene başka şansımız yok diye yola çıkarsak fb'nin durumuna düşeriz her sene silbaştan takım kur boz.

Hoca inşallah güzel futbol ve puanlar alır diğer seneye güzel geçiş olur.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bence şu anda iyi teklif gelirse herkesi satabiliriz.
Musrati = 20+
Muçi = 25+
Gedson = 18+
Semih = 30+
Muleka = 7-8+
Bakhtiyar ve Colley = 5+
Rashica = 8+
Amir = 7-8+

Masuaku, Rebic, Amartey, Aboubakardan da minimum zararla çıkmamız lazım.

Bu teklifler gelirse hiçbirine kalsın demem.

Çevrimiçi gokhans

Musrati = 20+
Muçi = 25+
Gedson = 18+
Semih = 30+
Muleka = 7-8+
Bakhtiyar ve Colley = 5+
Rashica = 8+
Amir = 7-8+

Gio musrati'nin oyun anlayışına uyduğunu sanmıyorum, 18-20 teklif gelirse banko gider. Salih için uğraşıyormuşuz, amir ve salih gibi hem pasör hem defansif yönü güçlü 2 adamla oynar öncelikli. Gedson'a 16-20 arası teklifler oldugu söyleniyor, muhtemelen oda gider bence. bakhtyar-colley-muleka için çok ütopik fiyat yazmışsın 2,5 üzeri 3ü de gidebilir acil kadroyu boşaltmak gerek. Rashica 7-8'e gider ama gio'nun tutmak isteyeceğini düşünüyorum, semih ve muçi'de banko gider bence bu transfer döneminde..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Dümdüz kadın feneri kurtarmaz adamlar Mourinho'nun imza törenini bile pazar tezgahına benzer platformun resmini atarak duyurdular
düm düz aynen zerre yamukluk yok kardeşim sende nerede yaşıyorsun ha bizi Hülya ablamızda kurtarır da o başka dur yahu şu sıcakta ayarımız bozulacak düzdü eğriydi derken :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Talisca1903

Musrati = 20+
Muçi = 25+
Gedson = 18+
Semih = 30+
Muleka = 7-8+
Bakhtiyar ve Colley = 5+
Rashica = 8+
Amir = 7-8+

mulekaya 8 rashicaya 8 amire 8 satıcı mısın dolandırıcı mı  :lol: :lol:

Çevrimdışı Talisca1903

şu kadar söyleyeyim takar geçeriz yeter ki yönetim inansın kurucu murucu bırakalım şu işleri Şampiyonluk kadrosu kuralım kuruculuk budur

Çevrimdışı Talisca1903

Biraz ayaklar yere basması lazım, bu sene en azından mücadele eden yarışan takım kurulsun bi temel atılsın, takım umut versin seneye şampiyon olursun sıkıntı yok.

Eğer şampiyon olacağız bu sene başka şansımız yok diye yola çıkarsak fb'nin durumuna düşeriz her sene silbaştan takım kur boz.

Hoca inşallah güzel futbol ve puanlar alır diğer seneye güzel geçiş olur.
yok yok kardeşim ne seneyesi bu sene tam zamanı 3 yıl geçti şimdi tam zamanı fenermiyiz biz bekleyip duralım

Çevrimdışı o2bucak

Altyapı futbolcuları hariç  bence yapılması gereken.

Gk: Transfer + Mert
Sağ bek: Transfer +Svenson
Defans: 2 Transfer +Necip +Tayyip
Sol bek: +Transfer +Emrecan
Defansif ortasha: Musrati +Amir +Kartal
Ortasaha: Muçi +Gedson +OX + Transfer
Sağ Kanat: Transfer + Raschisa
Sol kanat: 2 Transfer
Forvet: Transfer + Semih + Muleka 

Hatta geleceğe yatırım olarak önerilerim.

Gk: Doğan Alemdar
Sağ bek: Zeki Çelik
Sol bek: Transfer + Yasin Özcan (Ayrıca Merkezde de oynayabildiği için ekstra)
Ortasaha: Yusuf Yazıcı
Sağ Kanat: Can Keleş
Sol kanat: Oğuz Aydın
Forvet: Transfer + Bertuğ
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2024, 14:49:12 o2bucak ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yok yok kardeşim ne seneyesi bu sene tam zamanı 3 yıl geçti şimdi tam zamanı fenermiyiz biz bekleyip duralım

Gerçekçi olmak gerekirse sil baştan takımla o seviyeye gelmemiz kolay olmaz, nereye oynayacağımızı ligin gidişatı ve bizim ne kadar iyi kadro kurup ne kadar takım olacağımız belirleyecek.

Çevrimdışı Talisca1903

Andreas Beck: "Tarihin en iyi futbol takımını getirin ve Beşiktaş'ımızın karşısına çıkarın, ki bu 1970 Brezilya'sı olur, ya da Zidanelı Real Madrid olur fark etmez. Beşiktaş taraftarı, o siyah-beyaz formayı taşıyanların teslimiyetini kabul etmez. Şahsen 11 Beşiktaş taraftarı, 11 yıldız futbolcudan daha çok korkutur beni. Örneğin onlar olmasaydı, Benfica maçı olmazdı. O maçın devre arasında ve 3-0 gerideyken bizi tribüne çağırdıklarında 'Biz teslim olmadık, siz kimsiniz de vazgeçiyorsunuz' der gibiydiler. Ne bir yakınımın vefatında, ne de bir kutlamada 'Keşke biraz daha zamanım olsaydı' demedim, ancak 'Keşke Benfica maçı 5 dakika daha uzun olsaydı' derim, çünkü o maçı alırdık. Kariyerimdeki en önemli asisttir o." (Andrew Simes)
işte şöyle Almanlardan lazım bize Hummels ve Müller yaparsak defansın ve hücumun liderlerini almış oluruz şart bu adamlar alın işte

Çevrimiçi Samet Demir

şu kadar söyleyeyim takar geçeriz yeter ki yönetim inansın kurucu murucu bırakalım şu işleri Şampiyonluk kadrosu kuralım kuruculuk budur
Yazdıklarımın arasında kurucu lafı geçmiyor ama? Ben işin o noktasında değil.

Hoca yeni gelmiş, yönetimde yeni sayılır. Oyuncu grubu da yeni olacak. Destek olalım diyorum kısaca. Az sabırlı olursak bu sene rahat şampiyon oluruz bence.

Çevrimiçi COB

Van Bronckhorst hamlesi demek oluyor ki devre arasından itibaren irtibatımız kopmamış. Kısacası, Van Bronckhorst'un tüm maçları takip ettiğini, kadronun nasıl takviyelere ihtiyacı olduğunu bildiğini düşünüyorum. Bunun iyi bir proje olduğuna inanmak istiyorum.

Çevrimiçi COB

Ghezzal'ı gönderip Berghuis'i alıyorsak bu da Van Bronckhorst'un onayından geçmiş demektir.

Çevrimdışı Talisca1903

Yazdıklarımın arasında kurucu lafı geçmiyor ama? Ben işin o noktasında değil.

Hoca yeni gelmiş, yönetimde yeni sayılır. Oyuncu grubu da yeni olacak. Destek olalım diyorum kısaca. Az sabırlı olursak bu sene rahat şampiyon oluruz bence.
sözüm sana değil kardeşim sosyal medyada yoğun bir propaganda var sonraki senelrde olacak şampiyonluğun kurucu hocasını almışız felan hayırdır bu seneye ne oldu meydanı boş buldular sllıyorlar Beşiktaş Şampiyonluğun ilk ve en önemli adayıdır diğerleri sonra gelir

Çevrimiçi COB

Hocanın fazla para harcatmayıp altyapıya da önem vermesi Demir Ege, Terzi ve Hekimoğlu hakkında ümitlendiriyor.

Çevrimiçi Samet Ç

sözüm sana değil kardeşim sosyal medyada yoğun bir propaganda var sonraki senelrde olacak şampiyonluğun kurucu hocasını almışız felan hayırdır bu seneye ne oldu meydanı boş buldular sllıyorlar Beşiktaş Şampiyonluğun ilk ve en önemli adayıdır diğerleri sonra gelir
Adam iki kulüpte çalıştı Çin'deki kulübü saymıyorum orada pandemiden dolayı takımı yardımcılarından biri çalıştırmıştı diye hatırlıyorum 6 kupası var yönetim işi yarışabilecek seviyeye getirirse sonunu getirir oyunu uygun 5 tane iyi 1-2 tanede rol oyuncusu alıp hocanın arkasında dursunlar yeter

Çevrimdışı Talisca1903

Van Bronckhorst hamlesi demek oluyor ki devre arasından itibaren irtibatımız kopmamış. Kısacası, Van Bronckhorst'un tüm maçları takip ettiğini, kadronun nasıl takviyelere ihtiyacı olduğunu bildiğini düşünüyorum. Bunun iyi bir proje olduğuna inanmak istiyorum.
hiç birşeye inanmak istemiyorum peşin peşin nötr vaziyette bekliyorum gelsin takım kurulsun oynattığı oyuna bakalım varsa bir proje zaten kendini gösterir

Başladılar şimdiden oyun kurulumu şöyle paslaşması böyle daha ortada takım yok adam kimi paslaştırsın gördük işte paslaşamıyorlar bu söylem yönetimi kollayıp hocayı zora sokar futbolcu alacaklar Santosa yapılanın aynısı yapılmasın

Çevrimdışı Talisca1903

Adam iki kulüpte çalıştı Çin'deki kulübü saymıyorum orada pandemiden dolayı takımı yardımcılarından biri çalıştırmıştı diye hatırlıyorum 6 kupası var yönetim işi yarışabilecek seviyeye getirirse sonunu getirir oyunu uygun 5 tane iyi 1-2 tanede rol oyuncusu alıp hocanın arkasında dursunlar yeter
Aynen budur

Çevrimdışı Talisca1903

Hocanın fazla para harcatmayıp altyapıya da önem vermesi Demir Ege, Terzi ve Hekimoğlu hakkında ümitlendiriyor.
buda beni karamsarlığa sokuyor bu çocuklara da yazık iyi kadronun içinde belki hekimoğlu diğerlerini ben olsam kiralarım bizim takımda oynayacak emare yok onlarda

Etiketler: