2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106966 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

adamım Orsolini italyada 11 de başladı
çok iyi abi ama benim mesajla ne alaka :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

hadi inş
Amir ve Rachica yı satışa koyalım 1 haftaya satarız. Önemli olan Ox, Rebic ve Abubakar. Bu üçünü nasıl göndereceğiz..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Amir ve Rachica yı satışa koyalım 1 haftaya satarız. Önemli olan Ox, Rebic ve Abubakar. Bu üçünü nasıl göndereceğiz..
+ amartey, colley, rosier...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Tatile gittim geldim hala ortalikta bir sey yok. 10 gun sonra AK basliyor, o zamana bari bir seyler olsa.

Çevrimiçi Samet Demir

+ amartey, colley, rosier...
Amartey ve Colleyin rahat göndeririz bence. Kiralık olursa rosier de bir şekilde gider. Asıl sorun yukarıda yazdığım üçlü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

çok iyi abi ama benim mesajla ne alaka :D
:ebebe: :ebebe: nasıl oldu bende anlamadım senin mesaj çıktı
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2024, 23:42:27 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı levitate

:ebebe: :ebebe: nasıl oldu bende anlamadım senin mesaj çıktı
içinden öyle geçmiş demek abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

abuşa talip çıkar ox’un yıllık maliyeti yüksek sıkıntı ama rebic lens işine döner

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/rsceran/status/1798096471146811657

sermaye arttırımı ne yaw
bildiğim kadarıyla diyelim %20 sermaye arttırımına gitti kulüp
senin elinde 1000 hisse var hisse sayın 1200 oluyor ama 200 hisse için kulübe para ödüyorsun
bedelli sermaye arttırımı olduğunda bildiğim kadarıyla kulüpde elindeki hisseler için para yatırıyor
işin özeti dernekle şirket paslaşıp diğer hisse sahiplerini sağıyorlar yani o 40 m havadan gelmiyor :D
borsa işinden pek anlamam anlayan daha doğru anlatabilir
genelde dernek alacaklı olduğu için sermaye arttırımında sanırım alacağını kullanıyor böylece kendi elindeki hisselere ödeme yapmamış oluyor
hem alacak borç kapanmış oluyor hem dışardaki hisselerden para almış oluyorlar hemde hisseler değerlenmiş oluyor
diye biliyorum

Çevrimiçi Necmi

abuşa talip çıkar ox’un yıllık maliyeti yüksek sıkıntı ama rebic lens işine döner
abuya talip çıkacağını sanmıyorum elimizde patlar gibi duruyor ama seneye sözleşmesi biteceği için kendinide kasar bir kontrat daha yapmak için ox kalsın bize faydası dokunur iyi bir takımda çok iş yapar safralardan kurtulalım yeter

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi pinehitman

abuya talip çıkacağını sanmıyorum elimizde patlar gibi duruyor ama seneye sözleşmesi biteceği için kendinide kasar bir kontrat daha yapmak için ox kalsın bize faydası dokunur iyi bir takımda çok iş yapar safralardan kurtulalım yeter
İçten içe Oxladein kalmasını da istiyorum ama maliyeti çok, kalırsa bende ki kaçınılmazsa zevk alma hesabı olacak biraz. Abu için belki bir yerlerden delinin biri alıp rehabilite etmek isterse diye umutlansam da elimizde kaldı bile, Rebic belki kontrat yapmak için ekstra koyar üstüne eğer gönderemezsek  ama o da zor

Çevrimdışı Ravenman

Bence yine Van Bronckhorst olacak.

Çünkü bu sefer yardımcısı Van Gastel müsayit, herif NAC Breda'yı Hollanda Süperlig'ine taşıdı playofflardan.

Geçen sefer NAC 'bizi Süperlig'e götürmeden bırakmayız hocamızı' demişti.

Van Bronchorst de 'Van Gastel gelmiyorsa bende yokum' demişti.

Çevrimiçi NioHH

Bence yine Van Bronckhorst olacak.

Çünkü bu sefer yardımcısı Van Gastel müsayit, herif NAC Breda'yı Hollanda Süperlig'ine taşıdı playofflardan.

Geçen sefer NAC 'bizi Süperlig'e götürmeden bırakmayız hocamızı' demişti.

Van Bronchorst de 'Van Gastel gelmiyorsa bende yokum' demişti.

Van Gastel Ajax a yardımcı Hoca oldu diye haber vardı geçen gün

Etiketler: