Çağdaş için referans olacak transfer tahtası kapanmış bir kayseri ve dibe doğru gitmekte olan başakşehir karnesi var. Sergenle iyi olduğumuz zamanlarda bile Çağdaşın hatrı sayılır cinsten takıma katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu demek değildir ki çağdaş gelince uçar kaçarız. Şahsi fikrim illede yerli hoca alacaksak bence Çağdaş ve risklide olsa geleceği olduğunu düşündüğüm Nuri hoca denenebilir.
Burada soracağımı soru bizim deneme yapmak için sabrımız var mı? Tabikide yok. Fb her zamanki gibi daha transfer sezonu başlamadan Mou ile rüzgarı arkasına aldı. Gs desen şampiyon oldular, satış yapıp iyi paralar kazanacağı ve daha iyi bir kadro kurma imkanları fazlaca var. Hal böyleyken bizimde kumardan ziyade iyi bir hocaya gitmemiz lazım. Hatta ve hatta 1 transfer eksik yapalım ama Hocamız çok seçmeliyiz ve özellikle teknik ekibi iyi kalitede olmalı. Önümüzde ki sene bu seneden daha çetrefilli geçecek.
Şuan herkes unuttu ama halen başımızda büyükekşi belası var. Rakiplerle beraber bunu herkes unutmuş durumda...
Niye sabrimiz olmasin ki? Taraftara niye soruyoruz ki? Taraftara sorsan hep para harcamak, ust duzey kadro kurmak, yildiz almak, her sene sampiyon olmak ister. Taraftar zaten mantikli dusunemiyor ki. Ben su ana kadar taraftarin bu sene rebuilding yapalim sabir gosterelim dedigini duymadim. Ha, feda senesinde kabul edildi o da yonetim anlattigi icin. Taraftari ikna etmek de yonetimin gorevi.
Ha, ben baskan olsam taraftari seyime bile takmam. Bu sene sampiyon falan olmayacagiz, stada gelip destek vermiyorsaniz da gidin₁ Real'i tutun derim. Uzaklasmak istemiyorsan karsi tarafta Fred Mourinho Tadic falan var seve seve onlari tut derim. Bizde boyle. Bir yandan sevinmek icin sevmedik diye bagiracaksin, diger yandan 1 sene sampiyonluk yarisindan uzak kalmaya tahammulun olmayacak, once tutarli ol delikanli ol derler adama.
Zaten bu mantikli dusunemeyen ergen taraftari mutlu etmek istedigimiz icin surekli sacma sapan kisa vadeli kararlar veriyoruz.