bu iş para işi değil öyle olsa fener sürekli şampiyon olur yada avrupaya çıktığında üç kuruşluk takımlar bizi dağıtmaz bir noktada oara işi olur oda para futbol bilgisiyle birleştiğinde o zamanda dünyanın en iyi takımlarından biri oluyorsun
Beşiktaş aldığı hiç bir kupayı pahalı takımlarla almadı tersine çok pahalı kurulmuş takımları devirip aldı doğru futbol aklını bul çok para harcamadan iyi takımlar kurulur takım oyunlarını disiplin ve bütünlük üstün kılar
Biz on yılda fenerin harcadığının onda birini harcamadık ama müzeye altı kupa koyduk fenerin sanırım tek koyduğu kupa var oda ztk kupası daha fazlasınıda koyardık ama içerden ihanete uğradık on yılın üç dört yılını heba ettik
Para herşey değil, önemli olan futbol aklı. Küçük bütçeyle kurulan doğru bir takım, büyük bütçeli takımı alt edebilir, zaten futbolun güzelliği de burada. Katılıyorum. Ancak benim anlatmaya çalıştığım şu;
Her zaman maddi olarak bu iki sarışın bizim önümüzde olurdu (en azından benim takip ettiğim son 40 senede). Ve fakat son 2-3 senede fark bambaşka bir seviyeye evrildi. Şöyle bir örnek vereyim: X Bey 100 bin TL maaş alıyor, fakat 2 milyon TL borcu var, bi bakıyoruz bu X Bey 5 milyonluk Porsche alıyor. Olabilir mi böyle birşey. Valla benim görebildiğim kadarıyla oluyor

FB - GS harcama konusunda şapkadan tavşan çıkartıyor. Ya da stadlarının altında darphane var

.
Bu ikisi federasyon, medya, hakem, lobi vs vs zaten ileride bizden. Gerçekçi olmak lazım. Bir de bu kadar afaki harcama farkı olursa bizim işimiz zor. Onu anlatmaya çalıştım, yoksa ben klübümü şampiyon olsun diye sevmiyorum, forumdaki pek çok arkadaşımızın da aynı bakış açısında olduğunu düşünüyorum ama genel taraftar kitlemiz böyle mi düşünür bilemedim.