2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1114140 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Dış haberler de bitmeye yakın son gün falan çıkıyor. Onun harici haberi olmuyor pek kimsenin. Bir Svenson haberi çok belli olmuştu. Basına yansıyanlardan bir Yasin Özcan aldık sanırım.
ülke içinde transferde sır tutmak kolay değil sen sussan karşı taraf konuşur sızması normal ama dışardan sızmıyor anca açıklama yapıldığında öğreniliyor birgün önce öğrenilme nedenide bu anlaşma sağlanıyor sözleşme hazırlanılıyor yada ön imza atılıyor sonra düşüyor basına

Çevrimiçi murat

Ben yakın gelecekte şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum.önümüzdeki sezon da gs ve FB yine 80 üstü puanlarda bitirir.bizim bu yarşa girebilecek ne futbol aklımız ne paramız ve de lobimiz var ve içeride de taraftar arasında bir ayrışma var.o yüzden şu gelseydi bu gitseydi diye fazla kasmaya gerek yok.bşr taraf almış para babasını diğeri TFF başkanı yönetimi mhk sını.bunların üstesinden gelebilecek bir yönetim göremiyorum.hain olmamaları yeterli ve ileriye dönük adımlar atmaları yeterli benim için.tekrardn iki büyüklü lig oluşturma çabası var ve bunu engelleyecek güç bizde görünmüyor şu an.içimizdeki hainler ekmeklerine yağ sürdüler.

Çevrimiçi Necmi

Ben yakın gelecekte şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum.önümüzdeki sezon da gs ve FB yine 80 üstü puanlarda bitirir.bizim bu yarşa girebilecek ne futbol aklımız ne paramız ve de lobimiz var ve içeride de taraftar arasında bir ayrışma var.o yüzden şu gelseydi bu gitseydi diye fazla kasmaya gerek yok.bşr taraf almış para babasını diğeri TFF başkanı yönetimi mhk sını.bunların üstesinden gelebilecek bir yönetim göremiyorum.hain olmamaları yeterli ve ileriye dönük adımlar atmaları yeterli benim için.tekrardn iki büyüklü lig oluşturma çabası var ve bunu engelleyecek güç bizde görünmüyor şu an.içimizdeki hainler ekmeklerine yağ sürdüler.
yılgınlık ve teslimiyet en büyük rakipdir alt edemezsin biz zaten kaç şampiyonluğu önceden ön gördük o dediklerin şampiyon olurken yokmuydu fener zaten her sene yazın şampiyon ilan edilir yaz şampiyonlukları sayılsa formasında yirmi tane yıldız olur averajla gs nin elinden şampiyonluk aldığımızda gs li hakemler ve federasyon yokmuydu
Biz başarısız olursak bunu kendimiz yaparız dış etkilerle olmaz fenerin durumlarına hiç düşmedik bu güne kadar
O nedenle böyle mazeretleri bırakalım bu anca yönetim ve oyunculara bahane olur ben artık kimsenin eline bahane vermek istemiyorum anadolu takımlarını yenmek için yüz milyonlarca dolar harcamaya gerek yok kalite farkının yurt dışı maçlarda etkisi olur ama ligde olmaz yeterki içinde hain tutma tutarsan işde pendikten bile dört yersin millet kötü kadro diye mazeret yaratıyor şu yenildiğin takımlara yenilecek kadar kötümü kadro vardı bu kadar kötüyse kupayı nasıl aldılar kimse bize o kupayı hediye etmedi final maçında bile tsli hakeme karşı oynadık
Bize lazım olan şey sadece birlik beraberlik biz birlikte güçlü olabilen bir camiayız

Çevrimdışı Sefa Kara

Adamlar 99 puan toplayan hocayı yolladı hemen mourinho aldı kadroları 3 aşağı 5 yukarı oturmuş durumda.1-2 takviye ile yine şampiyonluğa oynayackalar.

Bizim ne kadro var ne hoca var.

Yöneticiler değişiyor aynı düzen devam ediyor.

Çevrimdışı ferdi1903

yılgınlık ve teslimiyet en büyük rakipdir alt edemezsin biz zaten kaç şampiyonluğu önceden ön gördük o dediklerin şampiyon olurken yokmuydu fener zaten her sene yazın şampiyon ilan edilir yaz şampiyonlukları sayılsa formasında yirmi tane yıldız olur averajla gs nin elinden şampiyonluk aldığımızda gs li hakemler ve federasyon yokmuydu
Biz başarısız olursak bunu kendimiz yaparız dış etkilerle olmaz fenerin durumlarına hiç düşmedik bu güne kadar
O nedenle böyle mazeretleri bırakalım bu anca yönetim ve oyunculara bahane olur ben artık kimsenin eline bahane vermek istemiyorum anadolu takımlarını yenmek için yüz milyonlarca dolar harcamaya gerek yok kalite farkının yurt dışı maçlarda etkisi olur ama ligde olmaz yeterki içinde hain tutma tutarsan işde pendikten bile dört yersin millet kötü kadro diye mazeret yaratıyor şu yenildiğin takımlara yenilecek kadar kötümü kadro vardı bu kadar kötüyse kupayı nasıl aldılar kimse bize o kupayı hediye etmedi final maçında bile tsli hakeme karşı oynadık
Bize lazım olan şey sadece birlik beraberlik biz birlikte güçlü olabilen bir camiayız
Abi sorun rengi bozuklarin Transfer şovu yapması değil o konuda haklısın. Asıl sorun başkan ve yönetimin söyledikleriyle eylemlerinin birbirini tutmaması. Kaç aydır teknik direktörü yok bu takım bu zamana kadar naptınız? Durup dururken Mourinho polemiğine niye girildi? Asıl sorun yönetimin plan ve projesiz görünmesi

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Monza

bu iş para işi değil öyle olsa fener sürekli şampiyon olur yada avrupaya çıktığında üç kuruşluk takımlar bizi dağıtmaz bir noktada oara işi olur oda para futbol bilgisiyle birleştiğinde o zamanda dünyanın en iyi takımlarından biri oluyorsun
Beşiktaş aldığı hiç bir kupayı pahalı takımlarla almadı tersine çok pahalı kurulmuş takımları devirip aldı doğru futbol aklını bul çok para harcamadan iyi takımlar kurulur takım oyunlarını disiplin ve bütünlük üstün kılar
Biz on yılda fenerin harcadığının onda birini harcamadık ama müzeye altı kupa koyduk fenerin sanırım tek koyduğu kupa var oda ztk kupası daha fazlasınıda koyardık ama içerden ihanete uğradık on yılın üç dört yılını heba ettik

Para herşey değil, önemli olan futbol aklı. Küçük bütçeyle kurulan doğru bir takım, büyük bütçeli takımı alt edebilir, zaten futbolun güzelliği de burada. Katılıyorum. Ancak benim anlatmaya çalıştığım şu;

Her zaman maddi olarak bu iki sarışın bizim önümüzde olurdu (en azından benim takip ettiğim son 40 senede). Ve fakat son 2-3 senede fark bambaşka bir seviyeye evrildi. Şöyle bir örnek vereyim: X Bey 100 bin TL maaş alıyor, fakat 2 milyon TL borcu var, bi bakıyoruz bu X Bey 5 milyonluk Porsche alıyor. Olabilir mi böyle birşey. Valla benim görebildiğim kadarıyla oluyor  :) FB - GS harcama konusunda şapkadan tavşan çıkartıyor. Ya da stadlarının altında darphane var  :) .

Bu ikisi federasyon, medya, hakem, lobi vs vs zaten ileride bizden. Gerçekçi olmak lazım. Bir de bu kadar afaki harcama farkı olursa bizim işimiz zor. Onu anlatmaya çalıştım, yoksa ben klübümü şampiyon olsun diye sevmiyorum, forumdaki pek çok arkadaşımızın da aynı bakış açısında olduğunu düşünüyorum ama genel taraftar kitlemiz böyle mi düşünür bilemedim.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi Samet Ç

Dediğim oldu kupadan sonra hoca için çok bekleriz demiştim ay sonuna belki gelir bir hoca korkum Pioli veya Allegri gibi adamlara para vermeleri aynı sezon ortası isimli diye Santos'u getirmeleri gibi
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2024, 20:46:47 Samet Ç ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

nasıl panik butonuna bastığımıza karar verdin 🤔
Çıkan isimlerin sallama olmadığını nerden biliyorsun ara transfer dönemine bak yüzlerce isim atıldı ortaya ama gelenler bambaşka isimlerdi  kimsenin bir şey bildiği yok sallıyorlar bütün isimleri biri tutarsa bildik diyecekler kulüpden bilgi falan sızmıyor birçok ismi menejerler gündem yapıyor pazarlamak için
Gerçekten ciddiye aldığınıza inanamıyorum

abi senin bu iyimserligine hastayım. Özellikle bu yönetime toz kondurmamaya çalışıyorsun. Ben de çok istedim gelmelerini ana şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı.
Peki bu isimler menajer sallaması ise sence bizim hedefimiz kim?
Ben söyleyeyim kimi denk getirirsek o olacak. Yoksa plan proje falan yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Allah aşkına bu loserden ne bekleniyor

planları yok o yüzden herkesle görüşüyorlar nisanda Santos kovdun seneye Serdar Topraktepe ile devam etmeyeceğin belli ama gram çalışma yok şimdi önlerine koyulan her hoca ile görüşüyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke Adalı seçilseydi getirirdi Sergen'i taraftarın bir kısmı benim gibi sezondan ümidi keserdi bir kısmı da ümitlenirdi en azından bu kadar kasmazdık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu Depay haberleri falan görüyorum sadece gülüyorum.

Hadi Depay diyelim. Hoca kim ben nasıl değerlendirecek dediğinde adama ne diyeceğiz. Valla biz seni kalede düşündük ama defansta olur driz herhalde.

Ya da adama Arap kulüpleri gibi öyle bir para verirsin ki sokarım projesine diyip keseyi doldurmaya gelir ki o para da bizde yok.

Su an üst düzey hix bir oyuncunun bizi ciddiye alacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi istisnası hayvan gibi para vermek ama o da bizde yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Samet Aybaba hoca olarak devam edecek derlerse hiç şaşırmayacağım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cenk Tosun haberi gördüm ki bizim gündemde en doğru haber budur.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ferdi1903

Samet Aybaba hoca olarak devam edecek derlerse hiç şaşırmayacağım.
Günün sonunda böyle bişey bekliyorum

Çevrimiçi Necmi

abi senin bu iyimserligine hastayım. Özellikle bu yönetime toz kondurmamaya çalışıyorsun. Ben de çok istedim gelmelerini ana şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı.
Peki bu isimler menajer sallaması ise sence bizim hedefimiz kim?
Ben söyleyeyim kimi denk getirirsek o olacak. Yoksa plan proje falan yok.
benimkisi iyimserlik değil sadece sosyal medyadaki tipleri takip etmiyor sözde haberlerini ciddiye almıyorum mantık çerçevesinde düşünüyorum bende kuzarım ama kızmam gereken zamanda kendi oluşan fikirlerim için kızarım
Diğer taraftan bu yönetimin gelmesini ben istemedim iki aday arasında tarafsız kaldım gönlümden ikiside geçmiyordu ama ikisininde beşiktaşlılığı konusunda şüphe duymam sonuçta beşiktaşın seçilmiş başkanı saygı duyar desteklerim ben yd ye bile saygısız davranmadım sadece çebiyi beşiktaş başkanı olarak görmedim ona tepki koydum defolup gitti şu an gereksiz anlamsız tepkiler vermem izlerim saygısız davranılmasınada hoş görülü olmam gerçekten yanlışlarını gördüğümdede söylerim doğru yaptıklarında tebrik ederim
Biz çebi döneminde makam lafını unuttuk ama beşiktaş başkanı hakkında konuşurken dikkatli olacağın şahsiyettir adı ne olursa olsun terbiyesizlik kabul edilemez eleştiri bile üslubunda olmalı
Kaldıki arat gidince daha iyisi gelmeyecek bundan emin olabilirsin aratı taraftar getirdi bi zahmet arkasındada dursun daha kaç ay oldu geleli
Ben hasan aratcı falan değilim gelmesini istemeyenlerdenim üstelik seçim çalışmasındada bu söylediklerinin hepsi masal dedim ama benim için ne dendiği değil ne yapıldığı önemli şimdilik iyi götürdüler inat değiller ısrarcı değiller hata yaptıklarında hızlıca dönebiliyorlar benim için yeterli şimdilik sonrasına bakacağım

Çevrimiçi gokhans

Wego instada bjk formalı paylaşım yaptı şimdi. Muhtemelen hayırlı olsun😁
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2024, 21:43:58 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

yada piyasa oluşturuyor

Çevrimiçi gokhans

yada piyasa oluşturuyor
%90 anlaşılmıştır. Yönetim arka plandan bitiriyor transferleri bence. Muci ve  musrati gibi birden açıklanacaklar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca iddiamı 1 arttırıyorum.

Muhtemelen uzun bir güzelleme sonrası hocamız Serdar Topraktepe diyecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

yok öyle bir paylaşım gelmesin zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca iddiamı 1 arttırıyorum.

Muhtemelen uzun bir güzelleme sonrası hocamız Serdar Topraktepe diyecekler.
Dünyanın en iyi sdsi Samet Aybaba geçecek bence

Etiketler: