Eldeki oyuncuları görünce bu takımda gezzal direk oynar.oyunu yönlendirecek oyuncu yok.musrati tek defansif ortasaha oynar.önlrrinde muçi ve gezzal kanatlar rasicha ve gedson.santrafor çift .kanatlar içlerindeki ortasahayla çapraz takılır.sağ ve sol bekler de musratinin yanındaki alanı kullanır.
Ghezzal’i şu haliyle düğünümde oynatmam.
Ne pas verebiliyor, ne çalım atabiliyor, ne topla dribbling’i var, ne eskisi gibi sut çekebiliyor. Savunmada zaten pek yoktu oraya hiç girmiyorum bile.
Yolunu çok gözledik ama maalesef bir sakatlık bir oyuncuyu ancak bu kadar geriye götürebilir. Çok severiz kendisini ve iyi niyetinden şüphem yok ama Ghezzal’in artık adı var kendisi yok. O oyuna girdikten sonra yine sağ kanattan hiç bir verim alamadık. Sadece dünkü maç içinde konuşmuyorum, sezon başından beri bu böyle, bu sezon Ghezzal’in oyuna ağırlığını koyduğu yada etkili olduğu tek bir maç bile yok.
Son 10-15 dakikada Abou/Ghezzal gibi bitmiş oyuncularin her maç oyuna girmesi bunalttı arttık. Şu noktada önümüzdeki sezon kadroda düşünmediğimiz hiçbir oyuncunun geri kalan maçlarda oynamasını istemiyorum.
4.5M Euro bayildigimiz Bahtiyar’i oynatsınlar kendi yeri olan orta sahada biraz. Olmuyorsa Karahisar, Cinemre, Kenctemur, Hekimoğlu gibi gençlerden bir kaçını yavaş yavaş 10-15 dakika oynatarak gelecek seneye hazırlasınlar. Eminim benim gibi binlerce taraftar Abou/Cenk/Ghezzal/Muleka/Tayfur/Amartey gibilerinin yerine bu çocuklardan bir ikisini tercih eder. Zaten suanda bulunduğumuz duruma bizi bunlar soktu, bu gençler daha eminim en az bunlar kadar oynar.