Herkes birbirine sadece fikrini anlatsa sorun olmayacak ama bazıları dayatıyor, eleştiriyor, hayatın tüm öfkesini birbirinin üzerine yıkıyor... Eleştirisi bile kendi fikrine gelen üzerinden... Bu maçta ki öfkeden sonrada ben dili fazla baskın oldu, normaldir....
Burada hiçbirimizin fikri değişmeyecek, sadece birbirimize öfkeleneceğiz o kadar. Herkesin futbol bilgisi var zaten ama bakış açıları farklı... İkna olmayacağız yani...
Mesela G.S. Benim için en zayıf nokta; şeytaniliğin, kötülüğün, art niyetin, fitnenin Türkiye futbol şubesidir gözümde, G.S. Denilince midem bulanır, içime tiksinti gelir.
Fener ise benim için kibir'in, egonun, olmamışlığın karşılığıdır. Masum olduklarını da hiç düşünmüyorum. Ama Fenerbahçe beni çokta rahatsız etmez, hele adamlara çekilen operasyonları görünce sevmesem de midemi bulandırmaz...
Bizim için en büyük tehlike her zaman bize operasyon çekenler oldu, olmaya da devam edecek.... Operasyon çekenlerde, bu işi meslek haline getirip profesyonelce çekebileceklerde belli aslında...