sanki forum harartlensin, diye ortaya salınmış, ortalığı kızıştıran troll gibisin

yani, dün tüm spor yazarlarından tut, sosyal medyadan, taraftarlardan, rakip taraftardan tut herkes rashica takımın en iyisiydi, neden çıktı derken, rashica eleştiriyorsun. Biz Beşiktaş'ız, büyük takım 2 ön libero ile oynamaz dediğimdede, göreceksin gedson'u diyorsun. 20 haftadır ne görüyoruz Allah aşkına? Daha önce bir arkadaşta paylaşmıştı, ligin orta sahada en az pas yapan takımıyız. Yani lig sonuncusu bizden fazla pas yapmış. Dikine pas ortalaması gedson'un 2, beğenmediğin demir ege'nin dikine pas istatistiği 9/8, herkez görüyor, izliyoruz, pas oyununda yok adam, saklanıyor, boş alana koşmuyor, pas istemiyor, toptan kaçıyor, her topu kenara yada geri oynuyor, hücumda yaya yaklaşmıyor geride duruyor, ligde en iyi yaptığı şey dripling, basmak, top kapmak ama adamın mevkisi yok, mevkisiz bir oyuncu. Sosa falanda demiyorum bak biraz olcay kadar pas yapma, pozisyon alma yeteneği olsa çok farklı seviyelerde olacak bir oyuncu tam box to box olacak kafa takımlarda oynayacak diyeceğim ama box to diyorum devamı gelmiyor çünkü pozisyon ve pas özürlüsü. Son kararları fecaat. nerde duracağını, ne yapacağını, nereye koşacağını, kime oynayacağını bilmiyor. Şutörde değil. Yani 20 maçdır gördük göreceğimizi

zaten az aklı olsa derbi öncesi o kırmızıyı almazdı. Dün oynasa yine birşey farketmeyecekti, yine hücum yapamayacaktın. He amartey'e göre iyidir bak okadar hakkını yemeyeyim.. Gedson'u el musrati ile oynatabilmek için 3.orta sahanın modric, kross gibi maestro olması lazımki, silip süpürme işlerini yapsın bana yeter diyebilirsin ama, şu kadroda bütün takımın pas istasyonunu el musratiye vererek büyük maçlarda nasıl pozisyon üreteceksin? Sonraki maçımız Ankaragücü, göreceksin dediğin bu maçmı senin kıstasın?