UEFA Konferans Ligi D Grubu "5. Maç" Beşiktaş 0-5 Club Brugge
UEFA Konferans Ligi D Grubu "5. Maç" Beşiktaş 0-5 Club Brugge

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "5. Maç" Beşiktaş 0-5 Club Brugge Tarih : 30.11.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Beşiktaş Stadyumu Hakemler : David Šmajc - David Gabrovec - Tomaž Cerne - Dejan Balažič VAR: Alen

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "5. Maç" Beşiktaş 0-5 Club Brugge  [Okunma sayısı 13741 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "5. Maç" Beşiktaş 0-5 Club Brugge

Çevrimiçi Samet Demir

ne oynadı ki gençse genç bizde oynayacak kadar kapasitesi yok zorlamayla olmuyor

:) 5 dk'da anladın yani helal olsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

bu kadro bitik malesef yerlisiyle yabancısıyla. fiziksel olarak bitik kimyası yok kafa olarak bitik. ben sakatlıkların da yarısına inanmıyorum. takımın halini görüp maçtan kaçıyorlar bence bazıları.

başta cenk o kafada papazlık yapmaya kalkan yerliler varsa ilk vagonla onlar postalanmalı. yerli rotasyonu yeniden planlanmalı. önümüzdeki transfer dönemlerinde bol bol yerli transferi görmeliyiz, karakterli, çalışkan çocuklar olsun altyapıdan gelenlerle kaynaşsınlar.

ben bizim fransızca konuşan tayfayı severim. bazılarının çok katkıları olmuştur. sergen dönemindeki şampiyonlukta da çok emekleri vardır. (o zaman nkodousu nsakalası hatta biraz atibası da bu ekipti) ama onlar da eskidi artık bence profesyonellik konusunda sorunları var. abou, ghezzal, rosier hatta masuaku bilemiyorum ilk fırsatta kaçıyorsunuz size de artık güvenerek yola çıkılmaz gibi geliyor bir devir kapanmıştır demek lazım.

bailly de olmuyor gibi colley'i rashica'yı amir'i gedson'u yeni gelen hoca alsın bi tartsın değerlendirsin. oxlade ve rebicte başka koşullarda iş görebilirler en azından yeniden başlangıç yapabilirler bu omurgayla olmadı.

yeni gelenin omurgayı önümüzdeki iki transfer döneminde komple değiştireceğim kafasıyla gelmesi lazım. başta yerliler ve eski yabancılar bi temizlenmeli.

Çevrimiçi Necmi

bizi yöneten adamlar şu üzüntüyü hissetmiyordur bile
şu anda mutludur onlar yaratmak istedikleri şeyi başarmanın hazzı içindedirler

Çevrimiçi Samet Demir

Şimdi soruyorum buradaki arkadaşlara. Valerien Ismael hala Beşiktaş'ın başında olsaydı. Bugün bu rezilliği yaşıyor olur muyduk? %100 olmazdık. Takım sahasında 5-0 kaybediyor ve futbolcular pres yapmıyor. Böyle bir şey Valerien'in takımında mümkün mü? Olasılıksız. İşte vizyonu maksimum önündeki 1 ayı görmeye yeten taraftarların Beşiktaş'ı bu.
Aaaa zinhar Şenol hocam şimdi bir gelsin takımın başına, ocak da 3-4 transfer yazında kendi kadrosunu kurduğu taktirde, birde yaz kampında da takımın başında olursa ben inanıyorum seneye lige ambargo koyarız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su takımın kurulumunda 1 kuruş bile komisyon yiyenin burnundan fitil fitil gelsin.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Şimdi soruyorum buradaki arkadaşlara. Valerien Ismael hala Beşiktaş'ın başında olsaydı. Bugün bu rezilliği yaşıyor olur muyduk? %100 olmazdık. Takım sahasında 5-0 kaybediyor ve futbolcular pres yapmıyor. Böyle bir şey Valerien'in takımında mümkün mü? Olasılıksız. İşte vizyonu maksimum önündeki 1 ayı görmeye yeten taraftarların Beşiktaş'ı bu.

valla adam bir şey deniyor bi durun dedikçe yok hazırlık maçında takımın üretkenliğini beğenmedim gitsin diyenlerden kimse yok malesef. :) valerien değil conte olsa o da aynı şeyleri yaşayacaktı resmen operasyon yapıldı adama. o operasyonun parçalarından biri de takımın içinde hala eli belinde sahada geziyor sağa sola bir şeyler söylüyor. forumda yazanları geçelim onlar suçsuz sayılır her yönden dalga estirdiler onları da gaza getirdiler. dert takım makım değildi çok başkaydı. malesef cezası büyük oldu biz çekiyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu akşam space odasında kanaat önderlerimiz yine yargı dağıtır, geçen sene Şenol G. İçin sosyal medyayı yangın yerine çevirmişlerdi, şimdide bir anda tek dertleri Serdal Adalı oldu. Yatıp kalkıp algısını yapıyorlar.

Çevrimiçi gokhans

valla adam bir şey deniyor bi durun dedikçe yok hazırlık maçında takımın üretkenliğini beğenmedim gitsin diyenlerden kimse yok malesef. :) valerien değil conte olsa o da aynı şeyleri yaşayacaktı resmen operasyon yapıldı adama. o operasyonun parçalarından biri de takımın içinde hala eli belinde sahada geziyor sağa sola bir şeyler söylüyor. forumda yazanları geçelim onlar suçsuz sayılır her yönden dalga estirdiler onları da gaza getirdiler. dert takım makım değildi çok başkaydı. malesef cezası büyük oldu biz çekiyoruz.
hazırlık maçlarında 3’lü olmaz dedi duayen yazar ve taraftarlarımız. Adam yönetimin müdahele ve dış baskılarla birşeyler denedi demeyelimde, denemeye çalıştı diyelim. Sonra o pl kadrosunu dahada geliştirip kendi sahamızda brugge’den 5 yedik işte. Mükemmel vizyon!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maçtan sonra 5-6 futbolcu sahada kalıp taraftardan özür dilemiş diyorlar. Kim bunlar var mı böyle bir şey?

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneşe bir mikrafon uzatılmalı. Kaçıp gitti. Ne güzel içide rahattır. Parasını aldı. Yaylasında keyfini sürer şimdi. Umarım verdiğin zararı sende yaşarsın.

Çevrimdışı 38life

Bu akşam space odasında kanaat önderlerimiz yine yargı dağıtır, geçen sene Şenol G. İçin sosyal medyayı yangın yerine çevirmişlerdi, şimdide bir anda tek dertleri Serdal Adalı oldu. Yatıp kalkıp algısını yapıyorlar.

Fikret Ormanın dün yayında ifşa ettiği Çebici satılık Twitter hesaplari şuan Adaliyi destekliyormuş.

Sonra niye matruşka dedin oluyor.

Çevrimiçi Necmi

zaten sırf onlar istemiyor diye aratmı kazansa acaba dedirtiyor insanlara

Çevrimdışı Talisca1903

:) 5 dk'da anladın yani helal olsun.
kaç maç oynadı sene başından bu tarafa ne gördük extra yok bir şey extradan yoksa formada yok burası Beşiktaş temizlik yapmak şart arada genç feln diye kaynamasın bunlarda yapışmasın sonra yarım yamalak bir şey çıkıyor ortaya

il etapta raşit onana rebic amartey baily bir gönder gitsn cenk salihte uzatmaya gerek kalmadı demir ege semih kirala yada sat ki allta yada dışarda daha iyisi varsa önü kapanmasın

seko fofana yazdılar içim kıpır kıpır oldu afrikalı olacaka böyle olsun orta sahada lens te yardırıyordu yarım dönemlik sakatlık
 felan yoksa josef reiste dönsün o gitti orta saha çöktü
millet şimdi üşüşecek ama ben yinede yazayım Hulk boşa çıkacak devre arası al direk oynasın
bu sene birşekildeyağa kaldıracaksın takımı ki kalanlar ne ynayabilecek bakmak lazım
Rıza hocama da teşekkür edip hoca kim ise devre arasıgetireceksin eski yönetim yavaşlığından çıkmak lazım

Çevrimdışı 38life

Maçtan sonra 5-6 futbolcu sahada kalıp taraftardan özür dilemiş diyorlar. Kim bunlar var mı böyle bir şey?

Özür dileyeceklerse maç içinde dilesinler. Koşarak, kart görerek. Gücün rakibe yetmiyorsa faul yaparsın, sert oynarsın, rakibi yıldırırsın. Kaç faul yaptık bugün? Ben söyleyeyim: 10! Böyle bir şey olmaz. Böyle bir şey kabul edilemez.

Çevrimiçi Samet Demir

zaten sırf onlar istemiyor diye aratmı kazansa acaba dedirtiyor insanlara
Ben sırf o nedenle Arat kazansın istiyorum abi. Sercan Dikme tayfa da Serdaş adalıyı destekliyor. Adını anmak istemediğim 2 gazeteci, Yıldırım Demirören say say bitmez. Ne kadar sevmediğim insan varsa hepsi Adalıyı destekliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

kaç maç oynadı sene başından bu tarafa ne gördük extra yok bir şey extradan yoksa formada yok burası Beşiktaş temizlik yapmak şart arada genç feln diye kaynamasın bunlarda yapışmasın sonra yarım yamalak bir şey çıkıyor ortaya

il etapta raşit onana rebic amartey baily bir gönder gitsn cenk salihte uzatmaya gerek kalmadı demir ege semih kirala yada sat ki allta yada dışarda daha iyisi varsa önü kapanmasın

seko fofana yazdılar içim kıpır kıpır oldu afrikalı olacaka böyle olsun orta sahada lens te yardırıyordu yarım dönemlik sakatlık
 felan yoksa josef reiste dönsün o gitti orta saha çöktü
millet şimdi üşüşecek ama ben yinede yazayım Hulk boşa çıkacak devre arası al direk oynasın
bu sene birşekildeyağa kaldıracaksın takımı ki kalanlar ne ynayabilecek bakmak lazım
Rıza hocama da teşekkür edip hoca kim ise devre arasıgetireceksin eski yönetim yavaşlığından çıkmak lazım

Abi sokak ağzıyla konuşmak istemiyorumda kafan mı iyi :) Stoperde Onur oynadı. Elinde bir colley var. Bu durumda tabikide alt yapıda en güven veren veren adamı oynatacaksın.

4 transfer ocakda, geri kalan yazın olmak şartıyla komple takımı yenilemek gerekiyor.

İskandinav ülkelerinde çok güzel gençler var. Bunları tecrübeli oyuncularla harmanlasınlar. Tayfur v.s. görmek istemiyorum artık.

Çevrimiçi Necmi

şirin görünmeye çalışıyorlardır yuhalanan oyunculardır bir oyuncu tribün tarafından yuhalandımı bir daha dikiş tutmaz

Çevrimdışı Talisca1903

Abi sokak ağzıyla konuşmak istemiyorumda kafan mı iyi :) Stoperde Onur oynadı. Elinde bir colley var. Bu durumda tabikide alt yapıda en güven veren veren adamı oynatacaksın.

4 transfer ocakda, geri kalan yazın olmak şartıyla komple takımı yenilemek gerekiyor.

İskandinav ülkelerinde çok güzel gençler var. Bunları tecrübeli oyuncularla harmanlasınlar. Tayfur v.s. görmek istemiyorum artık.
gözüm bunlar da yetersiz yetersizle neden uğraşalım ersin diye diye canımızı çıkarttı işte atamıyoruzda satamıyoruzda babamızın oğlu değil ya bunlar gerek yok

Çevrimdışı Talisca1903

Adalı :Rıza hoca 3 istedi biz 5 yapabiliriz tam da budur

Çevrimdışı zubeyirbaya

Adalı :Rıza hoca 3 istedi biz 5 yapabiliriz tam da budur

kral ya. yalnız dikkat edelim yine robinho nöbetinden fatih tekke'yle dönmesin  :D

Çevrimdışı Talisca1903

kral ya. yalnız dikkat edelim yine robinho nöbetinden fatih tekke'yle dönmesin  :D
çebiydi o :tabe: :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

gözüm bunlar da yetersiz yetersizle neden uğraşalım ersin diye diye canımızı çıkarttı işte atamıyoruzda satamıyoruzda babamızın oğlu değil ya bunlar gerek yok
Abi ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu. Bu maç özelinde oynatmalıydı diyorum neden anlamamakda ısrar ediyorsun. Altarnatifin yok, altarnatifinin de altarnatifi yok. Artık bu adam da oynamazsa tribünden fiziği iyi bir adam sokmak zorunda kalacağız.

Serdarı yetersiz diye bragaya yolladık adam real madride karşı 11 başlamıştı. Ama bizde olsa yetersiz.

Çevrimdışı Talisca1903

Abi ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu. Bu maç özelinde oynatmalıydı diyorum neden anlamamakda ısrar ediyorsun. Altarnatifin yok, altarnatifinin de altarnatifi yok. Artık bu adam da oynamazsa tribünden fiziği iyi bir adam sokmak zorunda kalacağız.

Serdarı yetersiz diye bragaya yolladık adam real madride karşı 11 başlamıştı. Ama bizde olsa yetersiz.
ben diyorum ki bu kadroyu temizleyeceksin genç diye bunları da tutmanın bir anlamı yok Serdarıda VI yedi ne yapalım

Çevrimiçi Samet Demir

ben diyorum ki bu kadroyu temizleyeceksin genç diye bunları da tutmanın bir anlamı yok Serdarıda VI yedi ne yapalım
Olur abi stoperde Onur oynasın, sağ açık da onur oynasın, sol bek onur oynasın, sol açık onur oynasın.

Çevrimdışı Talisca1903

Olur abi stoperde Onur oynasın, sağ açık da onur oynasın, sol bek onur oynasın, sol açık onur oynasın.
hay senin kör inadına adam alacaksın kardeşim adam 5-6 adam alacaksın fransız çeteyi sakatları göndereceksin zararsa zarar

Etiketler: