UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş Tarih : 26.10.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Aspmyra Stadion Hakemler : Nenad Minakovic - Svetozar Živin - Nikola Borović - Milan Mitic VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17590 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Ravenman

Rebic ve Semih galiba Şenolun ve Burakın namuslarına göz dikmişler.

Çevrimdışı levitate

bu maçı heyecanla beklemiş küçük dostlarımıza çok üzülüyorum, yarın okulda dalga geçecekler üzülecekler falan vs.

bize bu işkenceyi çektirenler utansın diyeceğim de utanma da yok, hala aday olmaya çalışıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı fatihsahin

Benim anlamadığım olay anç zorla taraftar baskısıyla aday olmamışmıydı şimdi neden bu kadar ısrarlı

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı İzmitlibjk

82737373 hafta oldu. Biz hala ox rebic aboubakar masuaku rosier gedson rashica'yı aynı anda, sahada 7sı hücüm ederken izleyemedik. Elimizde veri bile yok. İnanamiyorum.

Çevrimdışı zubeyirbaya

ulan lanetler ya şu gruplardaki sefaletimiz nedir arkadaş. utanç verici. yapacağınız lugano kadar takım olup şurdan 0-0'ı almaktı. bir de içerde lugano denen takımı yenmekti. yine şenol başımızdayken sarpsborglu malmölü gruptan çıkamama utancı da yaşamıştık şu yıllardır dandik gruplarda aldığımız sefil skorlar bir bitmedi. aralığa kadar bile nasıl tahammül edeceğiz bu reziller sürüsü yönetime bilmiyorum

Çevrimdışı Talisca1903

Aman istifa etmeyin neme lazım Kalın o koltuk ta sonuna kadar

Çevrimdışı zubeyirbaya

yd dönemine döndük diyorduk daha da kötüsü bile denebilir

Çevrimdışı Culpable

uzun zamandir ne foruma giriyor nede maclari seyrediyordum
durum 1-0 iken maci actim 2 dakika dayanamadim  1-0 yenik durumdasin  rakip ceza sahasi onundeki top geri paslar ile Merte  kadar gitti  hemen maci kapattim
demekki 100 yil gecsede birseyler degismiyecek bu takimda .

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı fatihsahin

Ben hayatım da bu sezon gibi boynum eğik okula ve ya işe gitmemiştim

siyah beyaz

Çevrimdışı bjkozy

Boyle bir grupta sonuncu olmakta buyuk beceri ister.

Çevrimdışı bjkozy

Vay be adamlar halimize aciyip gol hediye ettiler

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Şu olsa bu olsa diyip kendimizi kandırmayalım ne Ox eski Ox olacak ne Rebic eski Rebic Raşit zaten bitmiş Rashicayı cinconda da beğenmiyordum

Gedson ve Abuş harici sağlam adam yok
Mulekayı satma Ghezzalı gönderme iki tane kronik sakat Stoper al sonuç bu

Çevrimdışı zubeyirbaya

moe kadar faydası yok şu kadar milyon maaş alan hücumcular sürüsünün

Çevrimdışı Ravenman

Sadece teknik direktör değiṣmesi değil, köklü bir devrim lazım. Şu an Ajaxla aynı durumdayız, hem ligde hem Avrupada.

Ne yapıp ne edip, kongreyi beklemeden bu takımı kuran başkan ve ekibinin saçlarından çekip sokaklarda süründürmeliyiz.

Beṣiktaṣın bu durumu Gazzedeki Filistinlilerden beter.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Aboubakar
Rebic              ox               rashica
              Onana    demirege
Masuaku   colley necip   onur
                     Mert

Bu kadroyla cikar geride karsilar, ani sikistirma presle topu kapar kontra oynardim. Demir ege ve onana süpürürdü.
3-0 kazanır dönerdım.

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Ben hayatım da bu sezon gibi boynum eğik okula ve ya işe gitmemiştim

8-10 yaşlarında tigana zamanı avrupa maçları oluyordu fark yiyorduk okulda yine bir şekilde gururla geziyordum. Yanlış hatırlamıyorsam Demirören Beşiktaş'ın hakkı yendi diye paf takımla çıkıcam diyordu düşün öyle şeylerle gurur duyuyordum. Şimdi ki kardeşlerime Allah'tan sabır diliyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı İzmitlibjk

Şu olsa bu olsa diyip kendimizi kandırmayalım ne Ox eski Ox olacak ne Rebic eski Rebic Raşit zaten bitmiş Rashicayı cinconda da beğenmiyordum

Gedson ve Abuş harici sağlam adam yok
Mulekayı satma Ghezzalı gönderme iki tane kronik sakat Stoper al sonuç bu

Geldi şenol güneşin avukati.   Oynatmazsan form tutmazlarsa ustune birde mobbing uygulardan messiden de katki saglayamazsin. Asiri sinirliyim sana patlamiyim yine baslama senol savunuculuguna. Bitirdiniz takimi

Çevrimiçi Necmi

Sadece teknik direktör değiṣmesi değil, köklü bir devrim lazım. Şu an Ajaxla aynı durumdayız, hem ligde hem Avrupada.

Ne yapıp ne edip, kongreyi beklemeden bu takımı kuran başkan ve ekibinin saçlarından çekip sokaklarda süründürmeliyiz.

Beṣiktaṣın bu durumu Gazzedeki Filistinlilerden beter.
şu sezon başı bir yerlere sığdırılamayan hollandanın takımı ajax danmı bahsediyorsun

Çevrimdışı Talisca1903

Aboubakar
Rebic              ox               rashica
              Onana    demirege
Masuaku   colley necip   onur
                     Mert

Bu kadroyla cikar geride karsilar, ani sikistirma presle topu kapar kontra oynardim. Demir ege ve onana süpürürdü.
3-0 kazanır dönerdım.
kendini kandırma kardeşim rebic öz rashicayla press yapacan öyle mi 10 dk lık topçu bunlar Rebic 2 güzel hareket yaptı şimdi eli belinde

Çevrimdışı Talisca1903

Geldi şenol güneşin avukati.   Oynatmazsan form tutmazlarsa ustune birde mobbing uygulardan messiden de katki saglayamazsin. Asiri sinirliyim sana patlamiyim yine baslama senol savunuculuguna. Bitirdiniz takimi
ne Şenol savunması bu takımdan olmaz sahada gördüğümüzü söylemeyelim mi ölmüş bu adamlar canlanmaya da niyetleri yok
Ha sen diyorsan Tebic Ox oynaya oynaya form tutacak daha var ligin sonuna bakalım form mu tutacaklar yoksa baldırlarını mı

Etiketler: