UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano
UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano Tarih : 05.10.2023 Saat : 19:45 Stadyum : Beşiktaş Stadyumu Hakemler : David Fuxman - Omer Barbiro - Rostislav Talis - Erez Papir VAR: Ziv Adler

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano  [Okunma sayısı 17473 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano

Çevrimiçi Necmi

Buarada taraftar staddan çıkmamakta direniyor. Çatı korkuluklarına çıkanlar var. İstifa tezahuratları devam ediyormuş.. Ahhh şu taraftar grupları sosyal medyadan taraftarı stad önüne desteğe çağırsa, istifa ile inlese dolmabahçe’de, bu gece bu iş bitse istifa ile..
istanbul maçına stada gelmezler herhalde

Çevrimdışı Sefa Kara

Şenol hoca formsuz falan değil bildiğin kötü hoca. Eline ateş eden takım vermediğin sürece nerede ne başarısı olmuş?

Hep başkalarının ekmeğini yemiştir şenol güneş.Hazıra konmuştur bu hep böyle olmuştur.

Geçen sene geldiğinde hali hazır fizik kondisyonu yüklemiş valorant ismailin takımına çöktü.

Bu sene gördük taktik teknik bilmez.

Bizi  şampiyon yaptıgı sezon samet aybaba,bilicin ekmeğini yedi.

2002 dünya kupasında 3. yaptıgında galatasaraylı oyuncuların ekmeğini yedi.

Çevrimiçi Necmi

Hep başkalarının ekmeğini yemiştir şenol güneş.Hazıra konmuştur bu hep böyle olmuştur.

Geçen sene geldiğinde hali hazır fizik kondisyonu yüklemiş valorant ismailin takımına çöktü.

üçüncü yaptığında beşiktaşlı oyuncuların ekmeğini yedi hakan bugünkü cenkden daha kötüydü ilhanı kulübede oturturken her maç sahayasürdü fetöcüyü ne zaman bir tarafı sıkıştı ilhanı attı sahaya oda işi bitirdi ilhan olmasa grupdan çıkamazdık ilhan oynasa brezilyayı elerdik tek gsli oyuncu vardı iyi oynayan sağ açık ümit davalaydı sanırım hakan arif rezil ötesiydi

Çevrimiçi gokhans

üçüncü yaptığında beşiktaşlı oyuncuların ekmeğini yedi hakan bugünkü cenkden daha kötüydü ilhanı kulübede oturturken her maç sahayasürdü fetöcüyü ne zaman bir tarafı sıkıştı ilhanı attı sahaya oda işi bitirdi ilhan olmasa grupdan çıkamazdık ilhan oynasa brezilyayı elerdik tek gsli oyuncu vardı iyi oynayan sağ açık ümit davalaydı sanırım hakan arif rezil ötesiydi
+1903 buarada hasan şaş da iyiydi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

samet ne alaka direk biliçin ekmeğini yedi 120 km üstü takım aldı 90 km lik takım bıraktı o bıraktığı takım bugün sahadaki takım gibiydi
Oyuncu seçer kötüde oynasa sahada tutar birçok oyuncuyuda bitirir dediğimde bazı arkadaşlar inanmıyordu quaresma sevdasına iki yılımızı feda etti şimdide cenk sevdasına sezonu kapattırdı

Çevrimiçi Samet Demir

az kaldı watforddan kovulacak o zaman kavuşursun abu çıkmasa sakatlanacak her maç oynatıyor dersin çıkarsa da böyle
Geçen hafta sözleşme uzattılar

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

+1903 buarada hasan şaş da iyiydi.
evet ama oda eski hasan şaş değildi en çok sinirlendiğim ilhanı arifin bile altında tutmuştu ve ligin en formda golcüsüydü
O dünya kupasını hatırladıkça şenol nefretim kabarıyor
Bizim taraftardada iş yok bu akşam yönetimden çok şenolun eseri tek bir laf etmediler yönetime girdiler oyuncuları yuhaladılar şenola laf etmediler bu taraftara yeminle her şey müstahak bu yönetimde şenolda gelmeden önce bu olacak şeyler ayen beyan belliydi açık gelmeden önceki ve yeni geldiklerinde ki mesajlarımı okuyun
Beş dakika sonrasını bile hesaplayamayan taraftarımız var bizim kötü olan sadece yönetimimiz değil

Çevrimiçi Samet Demir

evet ama oda eski hasan şaş değildi en çok sinirlendiğim ilhanı arifin bile altında tutmuştu ve ligin en formda golcüsüydü
Bizim taraftardada iş yok bu akşam yönetimden çok şenolun eseri tek bir laf etmediler yönetime girdiler oyuncuları yuhaladılar şenola laf etmediler bu taraftara yeminle her şey müstahak bu yönetimde şenolda gelmeden önce bu olacak şeyler ayen beyan belliydi açık gelmeden önceki ve yeni geldiklerinde ki mesajlarımı okuyun
Beş dakika sonrasını bile hesaplayamayan taraftarımız var bizim kötü olan sadece yönetimimiz değil
Bir kaç mesaj önce bunu yazdım abi bende. Şuan benim gözümde en suçsuz olan oyuncular...

Yönetim>hoca>taraftar>oyuncular...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

samet ne alaka direk biliçin ekmeğini yedi 120 km üstü takım aldı 90 km lik takım bıraktı o bıraktığı takım bugün sahadaki takım gibiydi
Oyuncu seçer kötüde oynasa sahada tutar birçok oyuncuyuda bitirir dediğimde bazı arkadaşlar inanmıyordu quaresma sevdasına iki yılımızı feda etti şimdide cenk sevdasına sezonu kapattırdı
ya tamam işte gelsin yeni hoca diyoru kim getirecek yönetim gitmeyecek belli gidecek adam Toplantı yapmaz basar istifayı bu böyle sürer gider

Çevrimdışı Talisca1903

doğru taraftara kalsa Muleka 40 milyon Euro😎

Çevrimiçi Necmi

Her takım yenilir arka arkayada yenilir bu problem değil esas sorun biz köy takımı çıksa sahada paspas oluyoruz biz kötü takım değiliz en azından oynadıklarımızdan iyiyiz ama bu oyuncu sahada ayağını sürüyorsa iki sebepten olur ya maaşını alamıyordur yada hocayı istemiyordur söylenene göre maaşlar ödeniyormuş adil olmayan hocayı kimse istemez şenol kovularak gidecek istifa etmez gönderilir ve bütün alacaklarını son kuruşuna kadar alır büyük ihtimalde biz yönetemediği son takım oluruz

Çevrimiçi Necmi

ya tamam işte gelsin yeni hoca diyoru kim getirecek yönetim gitmeyecek belli gidecek adam Toplantı yapmaz basar istifayı bu böyle sürer gider
bu tribünden küfür geldiyse başkana taraftar ligi bitirmiş kalemleri kırmış demektir
Umarım rahmi koç parayı vermez bunlara alacaklarını tahsil eder giderler tıpkı daha öncede giderken tek kuruş alacak bırakmadığı gibi gelecek yönetimede dolu sponsorluklar alınmış paralar dağ gibi borç bırakır onlarıda gelmeden bitirirler

Çevrimiçi Necmi

doğru taraftara kalsa Muleka 40 milyon Euro😎
doğru taraftara kalsa şenol olmazsa beşiktaş bir hiç onsuz şampiyonluğu unutalım  beşiktaşı beşiktaş yapan şenol
Nasıl mutlumusun şenolun beşiktaşından

Çevrimdışı Talisca1903

Bir kaç mesaj önce bunu yazdım abi bende. Şuan benim gözümde en suçsuz olan oyuncular...

Yönetim>hoca>taraftar>oyuncular...

taraftar konusunda haklısın 2-0 da tek satır yazı yoktu benden başka şu forumda galibiyete sevinmeyen taraftar mağlubiyet sonrası sayfaları doldurdu
İlginç

Çevrimdışı ferdi1903

TFF başkanı bizim ANÇ ye parmak Salamis galiba? Bülent uslu görüntü var diyor

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

taraftar konusunda haklısın 2-0 da tek satır yazı yoktu benden başka şu forumda galibiyete sevinmeyen taraftar mağlubiyet sonrası sayfaları doldurdu
İlginç
Google'a lugano yaz fenerdeki oyuncu çıkıyor biz o takıma 2-0 dan maç vermişiz. Hala neleri düşünüyorsun abi. Ayrıca bu dediğin geçen sene yaşandı bol bol izledik, yorumları okuduk vasat sever tayfa olarak.

Çevrimdışı Talisca1903

doğru taraftara kalsa şenol olmazsa beşiktaş bir hiç onsuz şampiyonluğu unutalım  beşiktaşı beşiktaş yapan şenol
Nasıl mutlumusun şenolun beşiktaşından
Benim ağzımdan çıkmayanları yazacaksan başka yazayım abi Şenolsuz Beşiktaş olmaz dediğimi nerde okudun kendi fikirlerini anlatırken benimkileri süsleme
Hocayı istemedim demiyorum başarılı olmuş hocayı isterim de o yazdığın yalan
Söylemediğim ,söylemeyeceğim şeyleri gerçekmiş gibi yazma
Hocaya güvenmek başka Şenolsuz Beşiktaş olmaz demek bambaşka
Şenol’un Beşiktaşı benim yada senin Beşiktaşından farklı bir şey mi Şenol’un Beşiktaşı ne demek

Çevrimdışı Talisca1903

Google'a lugano yaz fenerdeki oyuncu çıkıyor biz o takıma 2-0 dan maç vermişiz. Hala neleri düşünüyorsun abi. Ayrıca bu dediğin geçen sene yaşandı bol bol izledik, yorumları okuduk vasat sever tayfa olarak.

her sevmediğin hoca geldiğinde galibiyetlere sevinmeyeceksin galiba

Çevrimiçi Samet Demir

Galibiyete sevinsem ne olacak 1 mutlu oluyoruz 3 üzülüyoruz. Şimdi tabloya bakınca sevinmeli miyim üzülmeli miyim?

Çevrimiçi Necmi

Benim ağzımdan çıkmayanları yazacaksan başka yazayım abi Şenolsuz Beşiktaş olmaz dediğimi nerde okudun kendi fikirlerini anlatırken benimkileri süsleme
Hocayı istemedim demiyorum başarılı olmuş hocayı isterim de o yazdığın yalan
Söylemediğim ,söylemeyeceğim şeyleri gerçekmiş gibi yazma
Hocaya güvenmek başka Şenolsuz Beşiktaş olmaz demek bambaşka
Şenol’un Beşiktaşı benim yada senin Beşiktaşından farklı bir şey mi Şenol’un Beşiktaşı ne demek
edebiyatta yazıyı daha okunur olması için süslersin kafamızı şenol diye ütülerken iyiydi
Bu beşiktaş benim beşiktaşım değil malesef yönetimle şenolun el birliğiyle yarattığı beşiktaş
Bir mesajında iki sıfıra forumda kimse sevinmedi mesaj yazmadı demişsin belki sonrasını bildikleri için o sırada tırnaklarını yiyorlardı sanırım şenol hocan suçu oyunculara atmış ben dinlemedim yoldaydım

Çevrimiçi Necmi

galibiyet dediğin şey anlık tatmindir totelde ne olacağını bilince o anlık tatminde yarım kalıyor hani tam şey edeceksin şey edemiyorsun ya onun gibi birşey işde

Çevrimiçi Necmi

yalnız seni taktir ediyorum mert insansın kartallar gibi burda duruyor eleştirileri püskürtüyorsun burda senden başka şenol hayranlarıda vardı  hepsi seni yalnız bıraktı 😂

Çevrimdışı ferdi1903

Bu çektiğimiz çile nedir böyle ya, bu ne rezilik bu ne kepazelik. Ayıptır ulan böyle vizyonsuz herifleri getirmeyin su kulübün başina, bizim cocuklarimizi ağlatmaya ne hakiniz var ulan. Fikret orman döneminde fanatik GS arkadasimin oğlu Ferdi amca bende artık besiktasliyim diye babasına Beşiktaş forması aldirmisti, biz ne ara bu kadar düştük bu nasıl rezilik, lan Avrupa'da adımız prime yapmiskan bı kulub bu kadar düsürülmez lan, vizyonsuz (...)

Çevrimiçi Necmi

Bu çektiğimiz çile nedir böyle ya, bu ne rezilik bu ne kepazelik. Ayıptır ulan böyle vizyonsuz herifleri getirmeyin su kulübün başina, bizim cocuklarimizi ağlatmaya ne hakiniz var ulan. Fikret orman döneminde fanatik GS arkadasimin oğlu Ferdi amca bende artık besiktasliyim diye babasına Beşiktaş forması aldirmisti, biz ne ara bu kadar düştük bu nasıl rezilik, lan Avrupa'da adımız prime yapmiskan bı kulub bu kadar düsürülmez lan, vizyonsuz (...)
fo paralar nerde dediğimiz gün düştük fo için kurulan kumpasa dahil olduk kumpası kuranlarıda başkan yaptık yönetici yaptık bedel ödeteceğiz dedilerdi gelirken ödetiyorlar işde

Çevrimdışı Egos

yalnız seni taktir ediyorum mert insansın aslanlar gibi burda duruyor eleştirileri püskürtüyorsun burda senden başka şenol hayranlarıda vardı  hepsi seni yalnız bıraktı 😂

küfür, aşağılama yasak ağabey.

Etiketler: