UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano
UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano Tarih : 05.10.2023 Saat : 19:45 Stadyum : Beşiktaş Stadyumu Hakemler : David Fuxman - Omer Barbiro - Rostislav Talis - Erez Papir VAR: Ziv Adler

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano  [Okunma sayısı 17540 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "2. Maç" Beşiktaş 2-3 Lugano

Çevrimdışı Talisca1903

2-0 dan maç veren hocayı yollar sonda bu Rashica ne abicim böyle kanadını otoban etti Onur kötü kötü de tek başına da bu kadar olur

Çevrimdışı zubeyirbaya

taraftarıyla bu kadar sinerjisi bozuk takımın zaten başarılı olma şansı yok ya. bu sene hiç bir kulvarda başarı beklemiyorum. önce büyük temizlik sonra yeniden yapılanma fırsatı olarak değerlendirmek lazım. hocadan başlayarak temizlik. yoksa yıllarca başımızı doğrultamayız. ydli kaotik dönemlere döndük. orman döneminde kazandığımız her şeyi tüm pozisyonumuzu hızla kaybediyoruz.

Çevrimdışı uğur07

bunu soyledik adana demir maci başlığında. azicik duzgun oynayan bir takım bizi yener dedik ama bazi arkadaslar icin senol gunes besiktastan daha önemli. neyse böyle böyle artik kabullenecekler. sadece olam besiktasimiza olacak.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

neyse istanbulu yener seviniriz. bir haftaligina. sonra gs macinda tekrar rezil oluruz. ondan sonra tekrar  isyan

Çevrimdışı Unnamed

Mert'in sezon başında bu yana yediği golü Ersin 2 maçta yedi.

Çevrimdışı 38life

neyse istanbulu yener seviniriz. bir haftaligina. sonra gs macinda tekrar rezil oluruz. ondan sonra tekrar  isyan

Bu saatten sonra değil İstanbulspor, Galatasaray'a deplasmanda 5 atsak bile hiçbir anlamı yok. (...)

Çevrimdışı uğur07

konyaspor macinda yazmisim pardon. galibiyetin üstüne

Çevrimdışı c3c2k

Lanet olsun valerian ismael, takımı anadolu takımına çevirdin!!!
Şenol Güneş.in takımı kötü yönetmesi ki kötü yönetiyor ismaili hakli çıkarmaz. Grupta ne İsmail taraftarı varmış ya. Nasıl ki İsmail kötüydü, Senol hoca da kötü, formsuz. (Ki Şenol hocanın gelmesini isteyen biriydim. Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir. İyiyse kalır, kötüyse gider.)

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş.in takımı kötü yönetmesi ki kötü yönetiyor ismaili hakli çıkarmaz. Grupta ne İsmail taraftarı varmış ya. Nasıl ki İsmail kötüydü, Senol hoca da kötü, formsuz. (Ki Şenol hocanın gelmesini isteyen biriydim. Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir. İyiyse kalır, kötüyse gider.)
Formuz değil, kötü. Düzelebilir belki ihtimali yok..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

siz olayı kaçırdınız ama.. gitmesi gereken önce yönetimdi.. siz şenol güneş’i savunarak, yönetimin beşiktaş’ı bu denli mahfetmesinin vebalini aldınız. Mesela şu andada hoca sakın gitmesin, önce yönetim diyorum ben. Çünkü sorunun ana kaynağı yönetim. Burda valeriancı dediğin herkes şenol gelsede bir şey değişmeyecek, bırakın hocayı yönetimi yollayalım dedi ama size anlatamadık.. Siz yine hakettiğinizi yaşıyorsunuzda, bize ve en önemlisi Beşiktaş’a yazık.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Ṣimdi o hızlı atak oynayan ve ilk yarı rakipleri boğan ve baskı altına alan Valerien Ismail'i bu (...) hiç birşey oynamayan 4 maçta 10 gol yiyen kaleye 3 şut atan Şenol için mi kovdunuz?

Alın size Şenol.

Fikreti ve Valerienin kuyunu kazan tataftara mübah.

Çevrimiçi Necmi

2-0 dan maç veren hocayı yollar sonda bu Rashica ne abicim böyle kanadını otoban etti Onur kötü kötü de tek başına da bu kadar olur
diye diye hocana seri yaptırdın nasıl şenoldan memnunmusun

Çevrimdışı zubeyirbaya

daha öğreneceği şeyler var 80'li yaşlarında toparlayacaktır

Çevrimdışı Talisca1903

diye diye hocana seri yaptırdın nasıl şenoldan memnunmusun
gelsin daha iyi yapacak olan neyi bekliyorlar

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim seçim kararı alacak yazmış Murat Özen bakalım ne çıkacak

Çevrimiçi Samet Demir

Onur kötü, Muleka yetersiz, Cenk formsuz, Rebic ve Onananın ne olduğu belli değil. Defans kazan kaldırıyor, Rosier lakayıt bu liste böyle uzar gider hak edene hak ettiği tepki gösterilmez. Şu tabloda taraftar bile futbolculardan daha fazla suçlu, birinci nedeni geçen sene olması gereken yönetime tepki göstermediği için, yazın da yapılan transferlere dur demediği için.

Yönetim bir şekilde 2 hafta dişini sıksa hasbel kader gs maçını kazansak herşeyi unutacak taraftar kitlemiz mevcut. Gs maçınıda alsak bu yönetim ve hoca ile başarı çok zor. Geçen senede dilimizde tüy bitti bunları anlatamadık. Vı.ci olduk fm.ci oldu vasat sever olduk.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

gelsin daha iyi yapacak olan neyi bekliyorlar
valerianı getirsinler biraz hocalık öğretir antrenman denen bir şey olduğunu öğretse yeter
Özellikle bu akşam cenkle başlayarak kendinide ipe çektirdi
Beşiktaş kendi sahasında forvetsiz oynamaz kardeşim bunun adı korkaklıktık korkarsan sahada bu olur işde oyuncular senin korktuğunu anladığında iş biter
Rosierin kırmızı göreceğini bütün stad biliyordu bir şenol bilmiyordu
Oyuncuların hiç biri koşamıyor cenk ayakta duramıyordu
Öyle berbat bir yönetimimiz varki 45 dakika skorboartda saatin olmadığını bile göremediler o kadar ilgililer işde ikinci yarı farketti biride saati koydular
Şenol geldiğinden beri kendi yarı sahamızdan top çıkaramıyoruz maç 2-0 yanımdaki arkadaşa 3-2 yenileceğiz dedim o kadar belliydiki abu çıktığı anda üstümüze aktılar abu ilerde kaç kişi tutuyordu

Çevrimdışı Talisca1903

valerianı getirsinler biraz hocalık öğretir antrenman denen bir şey olduğunu öğretse yeter
Özellikle bu akşam cenkle başlayarak kendinide ipe çektirdi
Beşiktaş kendi sahasında forvetsiz oynamaz kardeşim bunun adı korkaklıktık korkarsan sahada bu olur işde oyuncular senin korktuğunu anladığında iş biter
Rosierin kırmızı göreceğini bütün stad biliyordu bir şenol bilmiyordu
Oyuncuların hiç biri koşamıyor cenk ayakta duramıyordu
Öyle berbat bir yönetimimiz varki 45 dakika skorboartda saatin olmadığını bile göremediler o kadar ilgililer işde ikinci yarı farketti biride saati koydular
Şenol geldiğinden beri kendi yarı sahamızdan top çıkaramıyoruz maç 2-0 yanımdaki arkadaşa 3-2 yenileceğiz dedim o kadar belliydiki abu çıktığı anda üstümüze aktılar abu ilerde kaç kişi tutuyordu
az kaldı watforddan kovulacak o zaman kavuşursun abu çıkmasa sakatlanacak her maç oynatıyor dersin çıkarsa da böyle

Çevrimiçi levitate

az kaldı watforddan kovulacak o zaman kavuşursun abu çıkmasa sakatlanacak her maç oynatıyor dersin çıkarsa da böyle
watford kontrat uzatmış... 20 yıl sonra ilk kezmiş bir de
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

abou çıkarıyorsan yerine cenk’i sokacaksın. Madem çıkmassa sakatlanacak, hazır beklet kulübede. Ama cenk nerde? Haftalardır leş gibi oynadığı sol kanatta, 2.yarıda oyundan alındı. Futbol hocayı bırakmış artık. Necmi haklı, vi, şenol’a futbolu öğretecek kadar daha iyi. İstatistikler, oyun, şut sayıları, averajı, gol sayıları aldırdığı oyuncular ortada. Şenol’unda aldırdığı oyuncular ortada. Bak daha ağırını söylüyorum pep hunter bile daha iyi top oynatıyordu bu takıma. Pep hunter’ı bile arar hale geldik..
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2023, 00:03:12 gokhans ]

Çevrimiçi Necmi

bana ne şenola fayda biraz hocalık öğrenir ben beşiktaş için değil şenol için istiyorum hocalık öğretir valerian çok kötü olabilir ama şenoldan daha iyi 🤓

Çevrimiçi Necmi

Yalnız ekşiyi staddan fena kovdular ne baylokçuluğu kaldı ne sülalesi
Yalnız onun tehdit ettiği çebi değil beşiktaştı

Çevrimiçi gokhans

Buarada taraftar staddan çıkmamakta direniyor. Çatı korkuluklarına çıkanlar var. İstifa tezahuratları devam ediyormuş.. Ahhh şu taraftar grupları sosyal medyadan taraftarı stad önüne desteğe çağırsa, istifa ile inlese dolmabahçe’de, bu gece bu iş bitse istifa ile..

Çevrimdışı Sefa Kara

watford kontrat uzatmış... 20 yıl sonra ilk kezmiş bir de

bugün yine yenildi wotford küme düşecekler ligi tamamlayamaz valorant ismail.

Çevrimdışı Karabay

Şenol hoca formsuz falan değil bildiğin kötü hoca. Eline ateş eden takım vermediğin sürece nerede ne başarısı olmuş?

Etiketler: