Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165940 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı Fatih

ben muhtemelen gelemeyebilirim ama size güzelce oturabileceğiniz piknik banklı ağaç altı bir yer önerebilirim,yeni kayı köyü piknik alanı araç başı ücret alıyorlardı

Yagmur yagmadigi surece stadin cevresi zaten piknik alaniymis hocam...  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Kardeş iş yerindeki arkadaşlarımda bana At Deresi piknik alanını söylediler. Orası hakkında bir bilgin var mı?
at deresi çok ayak altıdır,tavsiye etmem yine de bir gidip bakın isterseniz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Yagmur yagmadigi surece stadin cevresi zaten piknik alaniymis hocam...  :lol: :lol:
Ankara,İstanbula benzemez hocam dımdızlak alanda piknik olmaz burada :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

at deresi çok ayak altıdır,tavsiye etmem yine de bir gidip bakın isterseniz.
Evet dediğin gibi gidip bakmakta fayda var.

Çevrimdışı yigitcan1903

@ysariusta yı yıllardır tanırım, sizlerlede tanışmayı isterim..haftasonu ankaraya gitmeyi düşünüyordum ama hep gribal enfeksiyon, hemde evin tadilat işleri nedeniyle gelemiyorum..
ama 2 kasımda olimpiyatta görüşürüz..

ankaraya gidecek olanlara kazasız, belasız ve tabiki 3 puanımızı almış keyifli yolculuklar dilerim..

:hosgeldin iz

Çevrimiçi Necmi

@ysariusta yı yıllardır tanırım, sizlerlede tanışmayı isterim..haftasonu ankaraya gitmeyi düşünüyordum ama hep gribal enfeksiyon, hemde evin tadilat işleri nedeniyle gelemiyorum..
ama 2 kasımda olimpiyatta görüşürüz..

ankaraya gidecek olanlara kazasız, belasız ve tabiki 3 puanımızı almış keyifli yolculuklar dilerim..
:hosgeldin olimpiyatta tanışırız ysariusta nın peşine takıl o bizi bulur :D

Çevrimiçi Necmi

Kişi sayısı netleşti mi İstanbul ekibinin kimler geliyor? @Necmi abi
birinci sayfada liste var sürekli değişiyor bakarsın :D @yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

birinci sayfada liste var sürekli değişiyor bakarsın :D @yigitcan1903
Tamamdır abi şu an en az 8 o zaman

Çevrimiçi Necmi

Kardeş iş yerindeki arkadaşlarımda bana At Deresi piknik alanını söylediler. Orası hakkında bir bilgin var mı?
o kadar kasmanıza gerek yok stadın çevresinde bir yer olur @ÇİÇEKDAĞLI

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi stadın çevresi tundraymış herhalde  :evillol:
Cumartesi bakarız gidince artık

Çevrimdışı ilhan

Yok Necmi abi stada çok yakın bir yer orası da. :D

Çevrimdışı bilalabdulselam

google maps'e göre buralar hala hep dutluk :)
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz,
Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz,
Ama herkesi her zaman aldatamazsınız!

Çevrimdışı Abdullah

4400 bilet kaldı..

Aferin Ankaralıya.
Abi kızılay kartal yuvasında bayağı sıra vardı diğer kartal yuvalarında da vardır kesin bugün olmasa bile yarın kesin biter biletler  :ok:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Abi kızılay kartal yuvasında bayağı sıra vardı diğer kartal yuvalarında da vardır kesin bugün olmasa bile yarın kesin biter biletler  :ok:

İki saate 150 bilet satılmış. Sistem biraz yavaş o sıra ondandır bence  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Abdullah

İki saate 150 bilet satılmış. Sistem biraz yavaş o sıra ondandır bence  :D
Bilmiyorum orasını. Ben tek seferlik kart alacaktım o sıraya girmeyi gözüm yemedi :D

Çevrimdışı Zoro

Bilmiyorum orasını. Ben tek seferlik kart alacaktım o sıraya girmeyi gözüm yemedi :D
ben tek geçişlik kart için armadaya gittim. sıraya bakıp geri döndüm.

Çevrimdışı bangelero torpedo

ben tek geçişlik kart için armadaya gittim. sıraya bakıp geri döndüm.
Aslında bilet almak isteyenlerle (passolig başvurusu dahil) sadece geçici pass kart alacakları ayırmaları gerekli. Arkadaşım antarese gitti 60-70 kişi varmış sırada hepsi bilet alacak. Oradaki görevli bileti olup paskart almak isteyen varsa verelim demiş, sadece bizim arkadaş olduğu için sıra beklemeden almış kartları. :) Bu arada bir kişi birden fazla kişinin paskartını alabiliyor, tc kimlik no ve rez. numarasına sahipse.
Bu arada bugunku passolig rakamımız 66.674, dünden bugune 1200 adet satılmış, p.tesiden bugune ise 3100 adet. 9 ekim cuma ile 13 ekim p.tesi arasındaki rakam bende yok. Marato hemen hemen dolmuş gözüküyor. Sanırım Stada % 50'nin üzerinde dolacak... Edit: 68.489 muş son rakam. yani p.tesiden bugune 5000 kişi pasoligli oldu.
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 16:51:29 bangelero torpedo ]
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aslında bilet almak isteyenlerle (passolig başvurusu dahil) sadece geçici pass kart alacakları ayırmaları gerekli. Arkadaşım antarese gitti 60-70 kişi varmış sırada hepsi bilet alacak. Oradaki görevli bileti olup paskart almak isteyen varsa verelim demiş, sadece bizim arkadaş olduğu için sıra beklemeden almış kartları. :) Bu arada bir kişi birden fazla kişinin paskartını alabiliyor, tc kimlik no ve rez. numarasına sahipse.
Bu arada bugunku passolig rakamımız 66.674, dünden bugune 1200 adet satılmış, p.tesiden bugune ise 3100 adet. 9 ekim cuma ile 13 ekim p.tesi arasındaki rakam bende yok. Marato hemen hemen dolmuş gözüküyor. Sanırım Stada % 50'nin üzerinde dolacak... Edit: 68.489 muş son rakam. yani p.tesiden bugune 5000 kişi pasoligli oldu.

4021 BİLET kaldı..

Satışlar bence süper..

3 4 saaatte 400 den fazla bilet satıldı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı umit

Maraton da sadece köşelerde boş koltuk kalmış. Kale arkasının %50-%60 seviyesinde. Rakip tribünün olduğu kale arkası satışa cıkmadı. Maç günü satışa çıkabilir

Çevrimdışı yigitcan1903

Diğer kale arkasını niye çıkarmıyolar yav  :s20:

ysariusta

• Ziyaretçi

:hosgeldin olimpiyatta tanışırız ysariusta nın peşine takıl o bizi bulur :D
Fener maçına Olimyatı tadacak abi...

Çevrimdışı umit

Arkadaslar internetten passolig basvurumu yaptim ve teslimat yeri olarak 19 mayis stadini sectim. Mac biletimide aldim. Simdi ben tek maclik passkart mi alacagim.

Çevrimdışı frkndgnr

kartal yuvasından geçici pasını biletle birlikte al stada bırakma saatlerce uğraşırsın :D @frkndgnr

sağol Necmi abi gerek kalmadı kurye evime ulaştı hayretler içerisindeyim  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaslar internetten passolig basvurumu yaptim ve teslimat yeri olarak 19 mayis stadini sectim. Mac biletimide aldim. Simdi ben tek maclik passkart mi alacagim.
Kartınız gelmezse evet

Çevrimdışı yigitcan1903

Maç saati Ankara 7 derece olacak
Hissedilen 3-4 derece
Sağlam gelin
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 09:22:42 yigitcan1903 ]

Etiketler: