Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 166024 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı ahmetx

ben internetten bileti aldım,ama passo kartım daha gelmediğinden plastik bilet almayacakmıyım yani staddan veya kartal yuvalarından?@If Else
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  29 dk.29 dakika önce
Ankamall AVM Kartal Yuvası'ndaki bilet ve Passolig kart satış noktası bugün 12.00'den itibaren Armada AVM'deki Kartal Yuvası'na taşınacaktır

Çevrimdışı umit

İnternetten aldığım bilet sistemde görünmüyor. Ama hesabımdan parayı çekti bu dolandırıcılar. Müşteri hizmetlerini aradım yok benim adıma talep oluşturmuşlar ve geri dönüş yapacaklarmış. Böyle iş mi olur?

Çevrimdışı yigitcan1903

ben internetten bileti aldım,ama passo kartım daha gelmediğinden plastik bilet almayacakmıyım yani staddan veya kartal yuvalarından?@If Else
Kart gelmediyse alman lazım abi

Çevrimdışı If Else

Benimle aynı durumdasın hocam. Tek maçlık pass kart almamız gerekiyor. Antares Kartal Yuvasıyla konuştum, biz veriyoruz dediler. Ben Armadadaki kartal yuvasından yarın pass kartımı almaya çalışacağım.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı klassblok

Forumdakiler biletleri nerelerden aldılar acaba?

Maraton D Blok O Sıra 23 Koltuk benim yerim.

Çevrimdışı klassblok

Passo nun sitesinde bilet tutarı neden 0,00 yazıyor. Sizdede aynımıdır.

Çevrimdışı yigitcan1903

@ysariusta Abi biz İlhan abiyle (@ÇİÇEKDAĞLI) cumartesi bi değerlendirme yapmayı düşünüyoruz

Çevrimdışı ilhan

İstanbul ekibi Cumartesi günü ben, Yiğitcan1903, Abdullah ve Deniz Sezgün maç öncesi tanışıp muhabbet edeceğimiz bi yer ayarlamak için stad ve çevresinde  bi ön araştırma yapacaz. Sizin program nasıl kaçta çıkacaksanız haberimiz olsun uygun bi yerde buluşalım. Cep.Tel. Murat ve Necmi abide var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Passo nun sitesinde bilet tutarı neden 0,00 yazıyor. Sizdede aynımıdır.

Aynı,müşteri hizmetlerini aradım almışım bileti  @klassblok

Forumdakiler biletleri nerelerden aldılar acaba?

Maraton D Blok O Sıra 23 Koltuk benim yerim.

Maraton D P,R,S sıralarındayız
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 14:00:25 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı bilalabdulselam

@ysariusta yı yıllardır tanırım, sizlerlede tanışmayı isterim..haftasonu ankaraya gitmeyi düşünüyordum ama hep gribal enfeksiyon, hemde evin tadilat işleri nedeniyle gelemiyorum..
ama 2 kasımda olimpiyatta görüşürüz..

ankaraya gidecek olanlara kazasız, belasız ve tabiki 3 puanımızı almış keyifli yolculuklar dilerim..
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz,
Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz,
Ama herkesi her zaman aldatamazsınız!

ysariusta

• Ziyaretçi

Tamamdır, biz 10 da hareket edeceğizİstanbul'dan ama çıkış 11 e kadar uzar muhtemelen. Saatte 120 Km ile gidilse normal hava ve yol koşullarında da bir defa ihtiyaç molası ile yaklaşık 3 gibi Ayaş sapağına gireriz. Oradan sizinle buluşuruz.

Çevrimdışı Volkan Başaran

4400 bilet kaldı..

Aferin Ankaralıya.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı klassblok

Arkadaşlar Maraton satışlarının %80 ile % 85 arası bitmiş durumdadır.

Çevrimdışı yigitcan1903

4400 bilet kaldı..

Aferin Ankaralıya.
haber1903 sıktı gene o zaman ya da dünkü bilgi

Çevrimdışı ilhan

Tamamdır, biz 10 da hareket edeceğizİstanbul'dan ama çıkış 11 e kadar uzar muhtemelen. Saatte 120 Km ile gidilse normal hava ve yol koşullarında da bir defa ihtiyaç molası ile yaklaşık 3 gibi Ayaş sapağına gireriz. Oradan sizinle buluşuruz.
Tamamdır kardeş şimdiden hayırlı yolculuklar hepinize

Çevrimdışı klassblok

Resim eklemeyi yapamıyorum. Daha önce yapmıştım.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar

Çevrimdışı klassblok

Tüm arkadaşlara iyi yolculuklar dilerim. Stadya görüşmek üzere.

ysariusta

• Ziyaretçi

@ysariusta yı yıllardır tanırım, sizlerlede tanışmayı isterim..haftasonu ankaraya gitmeyi düşünüyordum ama hep gribal enfeksiyon, hemde evin tadilat işleri nedeniyle gelemiyorum..
ama 2 kasımda olimpiyatta görüşürüz..

ankaraya gidecek olanlara kazasız, belasız ve tabiki 3 puanımızı almış keyifli yolculuklar dilerim..
ahanda ilk mesajını yazdı ya adam   :ebebe:

Çevrimdışı If Else

4400 bilet kaldı..

Aferin Ankaralıya.

Bunu nereden öğrendiniz hocam? Maraton 90% dolu gibi. 4. Kategori de 50% civarı dolu gibi. Ama 5. Kategori niye hiç satışa açılmadı anlamadım  :iscrewy:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Bunu nereden öğrendiniz hocam? Maraton 90% dolu gibi. 4. Kategori de 50% civarı dolu gibi. Ama 5. Kategori niye hiç satışa açılmadı anlamadım  :iscrewy:
Evet diğer kale arkası niye yok acaba?
Kategori 5 demişler fiyat da yok

Çevrimdışı ahmetx

İstanbul ekibi Cumartesi günü ben, Yiğitcan1903, Abdullah ve Deniz Sezgün maç öncesi tanışıp muhabbet edeceğimiz bi yer ayarlamak için stad ve çevresinde  bi ön araştırma yapacaz. Sizin program nasıl kaçta çıkacaksanız haberimiz olsun uygun bi yerde buluşalım. Cep.Tel. Murat ve Necmi abide var.
ben muhtemelen gelemeyebilirim ama size güzelce oturabileceğiniz piknik banklı ağaç altı bir yer önerebilirim,yeni kayı köyü piknik alanı araç başı ücret alıyorlardı

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Kişi sayısı netleşti mi İstanbul ekibinin kimler geliyor? @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 14:38:04 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ilhan

ben muhtemelen gelemeyebilirim ama size güzelce oturabileceğiniz piknik banklı ağaç altı bir yer önerebilirim,yeni kayı köyü piknik alanı araç başı ücret alıyorlardı

Kardeş iş yerindeki arkadaşlarımda bana At Deresi piknik alanını söylediler. Orası hakkında bir bilgin var mı?

Etiketler: