Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165980 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı ahmetx

bizde bir blok ötede kırmızı işaretli yerdeyiz
en iyi yeri kapmış forum ekibi :super:,Ankaradaki maç için beşiktaşımın passo üye sayısı yaklaşık 5 bin artmış mıdır?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

en iyi yeri kapmış forum ekibi :super:,Ankaradaki maç için beşiktaşımın passo üye sayısı yaklaşık 5 bin artmış mıdır?
Bugün 65.487
Bugünden itibaren artmaya başlar

Çevrimdışı ahmetx

olimpiyattaki ilk derbiden sonra gs yi geçeriz. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

Acele etmeseydin keşke
Çok yer var hala maratonda
abi valla ya direkt yanınız boş  :by2: benim bileti birine transfer edip oradan alsam ya  :alala: yok mu bilet isteyen kale arkası biletim var gel vatandaş  :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

abi valla ya direkt yanınız boş  :by2: benim bileti birine transfer edip oradan alsam ya  :alala: yok mu bilet isteyen kale arkası biletim var gel vatandaş  :kop:
Sağlık olsun artık
Siyah beyaz çekeriz karşılıklı :)

Çevrimdışı Zoro

ysariusta

• Ziyaretçi

Yanında ben varım kadar bloksa

Çevrimdışı Zoro

halen herhangi bir kartal yuvasında sırada olan varsa bilgi verebilir mi?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Abdullah

Saat 10 gibi çıkarız :uyucam:
Ne oldu abi çok mu erken  :evillol:
Abi sabah iyi uyu sonra statta uyursun Tolga'nın diline düşersin valla  :bandit:

Çevrimiçi murat

Ne oldu abi çok mu erken  :evillol:
Abi sabah iyi uyu sonra statta uyursun Tolga'nın diline düşersin valla  :bandit:
Pazar sabahı 10 da hareket saati ben 8 de kalkıp arkadaşları alıp karşıya geçeceğim.muhtemelende gece 2-3 e kadarda forumda takılırsak uykulu olmamız normal olacak

Çevrimdışı Abdullah

Pazar sabahı 10 da hareket saati ben 8 de kalkıp arkadaşları alıp karşıya geçeceğim.muhtemelende gece 2-3 e kadarda forumda takılırsak uykulu olmamız normal olacak
valla ben bilmem piknikten sonra ağırlık çökmesin  :evillol:

Çevrimdışı EmreTkgz42

İnşallah ben de Konyadan geleceğim görüşmek üzere  :ok:

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar ben bileti aldım karttan parayıda çekti passo. Ama biletlerim kısmından aldığım bileti göremiyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar ben bileti aldım karttan parayıda çekti passo. Ama biletlerim kısmından aldığım bileti göremiyorum
soyguncu diyoruz ya... İşte bundan....  :kop: :kop: :kop: 0800 lü numarayı ara hemen

Çevrimdışı İrfan

Valla biz 5 kişi Kırıkkale'den gelicez :) Pek bi uzak sayılmayız 1 saate stada düşeriz hayırlısıyla :) Benim ekip ağır babam ve arkadaşlarını getireceğim yanımda inşallah doğru düzgün oynar alırız da maçı karın ağrısı çekmem tirbünde sövemeyizde yanlarında  :ebebe:

Bu arada passo karta üye olmak bildiğin ölüm arkadaş 5 kişiyide ben yaptım üye saatlerimi aldı :D para verseler uğraşmazdımda işte işin ucunda Beşiktaş olunca  :)

Uzaktan geleceklere iyi yolculuklar şimdiden :) Hep biz toplanıp İstanbula gidiyorduk maça, bi seferde siz buyrun o toplanıp gelirkenki servislerin ortamı şamatası eğlencesi bir başka güzel olur :)
We are Electric..!

Çevrimiçi Necmi

Valla biz 5 kişi Kırıkkale'den gelicez :) Pek bi uzak sayılmayız 1 saate stada düşeriz hayırlısıyla :) Benim ekip ağır babam ve arkadaşlarını getireceğim yanımda inşallah doğru düzgün oynar alırız da maçı karın ağrısı çekmem tirbünde sövemeyizde yanlarında  :ebebe:

Bu arada passo karta üye olmak bildiğin ölüm arkadaş 5 kişiyide ben yaptım üye saatlerimi aldı :D para verseler uğraşmazdımda işte işin ucunda Beşiktaş olunca  :)

Uzaktan geleceklere iyi yolculuklar şimdiden :) Hep biz toplanıp İstanbula gidiyorduk maça, bi seferde siz buyrun o toplanıp gelirkenki servislerin ortamı şamatası eğlencesi bir başka güzel olur :)
istanbuldaykende toplanıp gidiyoruz bize ankara daha yakın geliyor siz ne sanıyorsunuz istanbulda maça gitmek için bütün günümüz yollarda geçiyor :bandit:
sağ olsun murat kestirme bir yol gösterdide bu sene geçen seneki kadar eziyet çekmiyoruz geçen sene 9 daki maça yetişmek için 4 de yola çıkardım :bandit:  @İrfan Kanmaz

Çevrimdışı sağduyu

Arkadaşlar, pasokartsız, plastik bilet falan oluyor mu bu maçta?
Bir de bu Pasolig meselesinden sonra yanında çocuk getirme işi nasıl oluyor?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı İrfan

istanbuldaykende toplanıp gidiyoruz bize ankara daha yakın geliyor siz ne sanıyorsunuz istanbulda maça gitmek için bütün günümüz yollarda geçiyor :bandit:
sağ olsun murat kestirme bir yol gösterdide bu sene geçen seneki kadar eziyet çekmiyoruz geçen sene 9 daki maça yetişmek için 4 de yola çıkardım :bandit:  @İrfan Kanmaz

Sende haklısın abi valla ben olimpiyat kısmını atladım mevzuda inönüye göre referans aldım  :ebebe: :)
We are Electric..!

Çevrimdışı İrfan

Abi çocuk getirme işini bilmiyorum da galiba satışa çıkan biletler tükenmez ise gişede fiyat farkı ile plastik bilet alınabiliyor. Benim bildiğim böyle ama tecrübe etmedim olayı hiç. Plastik alan olduysa daha net bilgi verebilir.
We are Electric..!

ysariusta

• Ziyaretçi

Sende haklısın abi valla ben olimpiyat kısmını atladım mevzuda inönüye göre referans aldım  :ebebe: :)
Benim olduğum semtten Olimpiyata gidene kadar gelişmiş ülkelerde otomobil üretiliyor

Çevrimdışı Altuğ

Benim olduğum semtten Olimpiyata gidene kadar gelişmiş ülkelerde otomobil üretiliyor

haha  :evillol:

Çevrimdışı If Else

Arkadaşım, biletler passo üzerinden satılıyor. Plastik bilet filan olmayacak maalesef. Alacaksan passolig kullanarak alacaksın,

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59719/besiktas_sivasspor_maci_biletleri_genel_satisa_acildi.html
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Etiketler: