Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165911 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimiçi murat

yok abi onu nerden görüyorum
passo dan internet bankacılığına giriyorsun http://www.passolig.com.tr/ sağ üst köşede @Geovani

Çevrimdışı Geovani

Eyv abi saolasın bi bakayım
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Abdullah

ankaradan almayacakmısın git bir kartal yuvasına al daha kolay ve hızlı almış olursun :D
Abi bileti öyle yapacam zaten de şimdi orada diyecekler passo kartında para yok falan uğraş dur  :ebebe: Ne kadar yükleyeceğimi biliyim de sonra eksik çıkıp sorun olmasın  :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi bileti öyle yapacam zaten de şimdi orada diyecekler passo kartında para yok falan uğraş dur  :ebebe: Ne kadar yükleyeceğimi biliyim de sonra eksik çıkıp sorun olmasın  :tabe:
Bilet almaya çalışırsan bakiyendeki miktarı yazıyor Abdullah

Çevrimdışı ZEKI

VEE bir arkadasimiza daha bilet almanin tatli huzuru  :kop: :kop: kacis yok  :evillol: @AdemG

Çevrimdışı yigitcan1903

VEE bir arkadasimiza daha bilet almanin tatli huzuru  :kop: :kop: kacis yok  :evillol: @AdemG
Hayırlı olsun P2 ben,P3 rubitobin,P5 AdemG
4'le 6 bizden mi  :D
Bu arada gol olunca sırtıma atlayacak kişi de senmişsin abi  :lol:
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 10:05:08 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ZEKI

Hayırlı olsun P2 ben,P3 rubitobin,P5 AdemG
4'le 6 bizden mi  :D

R2 de ben golde yandin @yigitcan1903 :kop: :kop:  R3 de @Geovani R4 de @MURAT var arka tarafta defans saglam :D :D
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 10:31:22 ZEKI ]

Çevrimdışı yigitcan1903

R2 de ben golde yandin @yigitcan1903 :kop: :kop:  R3 de @geovanni R4 de @MURAT var arka tarafta defans saglam :D :D
Bizim almamızı bekleyip bir üst sıradan aldınız demi @ZEKI abi  :lol:
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 10:09:07 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Abdullah

S2 yi de ben mi alsam zincirleme uçarız  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Arjantindeki gibi yapacaz
Aşağı kadar kayarız  :lol:

Çevrimdışı ZEKI

@Abdullah sen s3 u al @Geovani cok saglam o acidan masallahi var.  :kop: :kop:

beklemenin avantajlari..  :sevinc
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 10:32:01 ZEKI ]

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah sen s3 u al @geovanni cok saglam o acidan masallahi var.  :kop: :kop:

Abi emin misin benim önümde durabilir mi  :bandit: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Abi emin misin benim önümde durabilir mi  :bandit: :evillol:

durur durur en azindan ben duramam @Geovani bildigin herkules  :tyson: :super: :super:
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 10:32:47 ZEKI ]

Çevrimdışı darkfather

@Necmi abi ben ne yazık ki gelemiyorum patron sağ olsun bana mesai kitlemiş o güne... çok kötü bir denk gelme oldu bursa maçını da bu yüzden seyredememiştim  :s20:

kusura bakmayın bir şeyi çok isteyince olmuyormuş demek ki. bu moralle gel de çalış şimdi...

şimdiden herkese iyi eğlenceler bol şanslar umarım bir sonraki deplasmanda veya ankara maçında sizle gelebilirim  :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin yiğitcanın yanını almışsın maçı bırakır kameralar ne oldu diye sarılır yakana karışmam :kop: :kop:
@rubi_tobin yiğitcanın yanını almışsın maçı bırakır kameralar ne oldu diye sarılır yakana karışmam :kop: :kop:
Necmi Abi passoda kimin aldığını yazsalardı keşke  :ebebe: :s20: :lol: :lol:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı yigitcan1903

ysariusta

• Ziyaretçi

Hesap hareketi normalmi @Necmi abi

@ysariusta bankacı lazım :D
bilmem bankacılardan birine sor  :D ben bu bankacıların dilinden hiç anlamıyorum :)
@MURAT sıkıntı yok. Hesabından para çıkışlarında (-) yazmışlar kırmızıyla girişlerde (+) yazsalardı daha iyi olurdu. Kafa karıştırıyor sadece. @Necmi abi valla bende anlamıyorum, 2 ile 2 nin 4 etmediği sisteme bankacılık denir. Valla bazen ben hesaplıyorum 4 Gm hesaplıyor 5, mahkeme hesağlıyor 3.5. Bir an evvel atılmak için çabalıyorum işte.  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben ne yazık ki gelemiyorum patron sağ olsun bana mesai kitlemiş o güne... çok kötü bir denk gelme oldu bursa maçını da bu yüzden seyredememiştim  :s20:

kusura bakmayın bir şeyi çok isteyince olmuyormuş demek ki. bu moralle gel de çalış şimdi...

şimdiden herkese iyi eğlenceler bol şanslar umarım bir sonraki deplasmanda veya ankara maçında sizle gelebilirim  :by2: :by2: :by2:
sağlık olsun :D

Çevrimdışı Geovani

@ZEKI abim baktım yanın boş yapıştırdım bileti...ankaralı dostlar golde @bjk_mabeti mizi tutun gerisi  hikaye :)
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı kaanzor

passo kartım elime ulaşmadı şimdi kartal yuvasına gidip hem yükleme hem bilet alma işlemini yapabiliyomuyum ??

geçici pass card ları kartal yuvaları veriyomu ?? :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ilhan

passo kartım elime ulaşmadı şimdi kartal yuvasına gidip hem yükleme hem bilet alma işlemini yapabiliyomuyum ??

geçici pass card ları kartal yuvaları veriyomu ?? :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Evet aynen dediğin gibi yapıp alacakmışız biletlerimizii benimde yaptığım araştırmalardan edindiğim sonuç bu.

Çevrimdışı If Else

Benim bildiğim kadarıyla passolig kartına para yükleyip bileti internetten de alabilirsin. Ama geçici kartı almak için her halukarda kartal yuvasına gitmen gerekecek. Ben en azından böyle yapacağım  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi murat

Bugün değilde yarın yapın işlemleri.bugün bildiğim kadarıyla kombinesi olanlara öncelik veriliyor.normal satış açık değil sanırım.

Çevrimdışı ilhan

Bugün değilde yarın yapın işlemleri.bugün bildiğim kadarıyla kombinesi olanlara öncelik veriliyor.normal satış açık değil sanırım.
Evet yarın saat 11 den itibaren başlayacak normal bilet satışları

Çevrimdışı kaanzor

yok abi anca yarına zaten bugün bize bilet yok  :D :D

yarın vericekler bize biletleri
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Etiketler: