Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165801 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimiçi Necmi

bilet tanımlandı ama bir sonraki sayfaya geçişte hata veriyor :alala:
çalış çalış olacak bizde aynı yollardan geçtik :evillol:

Çevrimiçi murat

MD BLOK R 4 aldım galiba hala emin değilim.

Çevrimdışı Geovani

Çok yoğundu giremedim foruma @MURAT abi ilk önce para mı yüklemem lazım passoya
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Abdullah

@1903tolga pass karta 5 lira ödeme işi kesin mi kaç lira yükleyim ben karta  :bandit:

Çevrimiçi murat

tarif edeyim ufuk .bugün aradım passoyu 3 aydır yüklenmemiş 25 tl yi yüklediler.sonra üstüne 25 tl kredi kartımdan passoya yükledim 50 tl oldu.onunla bilet aldım bakiye sıfıra düştü.şimdi bakıyorum hesap hareketlerine bakiye -25 görünüyor kullanılabilir bakiye 0 görünüyor.ben şimdi 25 tl borçlanmış mı oldum? bilet alman için passo kartta 50 tl olması lazım.

Çevrimiçi murat

passo üyelik paran iade edildiyse 25 tl paran olması gerekir yoksa passonun 0850 ile başlayan numarasını ara öncelikle sonra yine o hatta kredi kartından passoya yükleme yaptırabilirsin passo sitesinde kanser olursun.

Çevrimiçi Necmi

MD BLOK R 4 aldım galiba hala emin değilim.
biletlerin kısmına bak orda görünüyorsa almışsındır :D benim yanım oluyor doluydu orası nasıl aldın :D

Çevrimiçi Necmi

passo üyelik paran iade edildiyse 25 tl paran olması gerekir yoksa passonun 0850 ile başlayan numarasını ara öncelikle sonra yine o hatta kredi kartından passoya yükleme yaptırabilirsin passo sitesinde kanser olursun.
yoo sitedende para yükleyebiliyorsun sistem düzgün çalışmasa bile para yükleme kısmı gayet güzel çalışıyor :evillol:

Çevrimiçi Necmi

evet bu arada sana allah kolaylık versin ben birbuçuk saat kadar uğraştım onbeş dakikada telefonda kavga ettim :D

Çevrimiçi murat

Hesap hareketi normalmi @Necmi abi

@ysariusta bankacı lazım :D
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 01:57:53 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

@1903tolga pass karta 5 lira ödeme işi kesin mi kaç lira yükleyim ben karta  :bandit:
ankaradan almayacakmısın git bir kartal yuvasına al daha kolay ve hızlı almış olursun :D

Çevrimiçi murat

Buda belgesi ama emin değilim hala :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Hesap hareketi normalmi @Necmi abi
bilmem bankacılardan birine sor  :D ben bu bankacıların dilinden hiç anlamıyorum :)

Çevrimiçi Necmi

Buda belgesi ama emin değilim hala :evillol:
tamam olmuş işte gerisini turnikelerde anlayacağız bizdede öyle görünüyor

Çevrimdışı Geovani

yok necmi abi para yüklemede kanser

Çevrimiçi murat

en iyisi direk passoyu ara

Çevrimiçi Necmi

daha dur yeni başladın önünde koca bir gece var :evillol:

Çevrimiçi murat

daha dur yeni başladın önünde koca bir gece var :evillol:
abartmayalım yaklaşık 2 saatte hallettim  :D gece halledemezsen gündüz işin daha zor.gün içinde tekrar tekrar deneyin yada stadtan alın diyor.bir koşu gidip alaydık :evillol:

Çevrimdışı Geovani

level 1 i geçtim abi hahaha

Çevrimdışı Geovani

md blok r 3 bende  :D :D niye 2 saat uğraştınız anlamadım abi  :D :D

Çevrimiçi murat

biz yorduk sistemi sana mecali kalmamıştır :D birde biletlerim kısmından kontrol et görünmüyorsa alamamışsındır.

Çevrimiçi Necmi

:alala: sana torpil geçti  :D yada saat ilerlediği için yoğunluk kalmadı  :bandit:

Çevrimdışı Geovani

yüklenmiş abi bi kaç kere baktım özellikle  :D passoda 25 imde vardı miss  :D ortasahada 2 pressçi olunca biz forvetlerin işi kolaylaşıyor ALLAH sizden razı olsun  :D :D

Çevrimiçi murat

yüklenmiş abi bi kaç kere baktım özellikle  :D passoda 25 imde vardı miss  :D ortasahada 2 pressçi olunca biz forvetlerin işi kolaylaşıyor ALLAH sizden razı olsun  :D :D
bakiyene baktınmı?

Çevrimdışı Geovani

yok abi onu nerden görüyorum

Etiketler: