UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş Tarih : 03.08.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Air Albania stadium Hakemler : Stuart Attwell - Constantine Hatzidakis - Neil Davies - John Brooks

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 11470 defa] UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Spiker hangi anlar maça hakim olduğumuzu düşünüyor acaba
Bizim talisca bile 45 dakika en ufak bir güzelleme yapamadı ufacık ışık görse tutamazdık onu 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Çarşı Berlin hazırlık maçını madara eder, bu maçta da yaptıkları ortada. Normal çarşıda yönetime teşekkür eder. Hacım derdiniz ne sizin Allah aşkına ya.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

İngiliz abi
belli
Bildiğin kasap kemik kırılmadan faul çalmıyor ama iyi yönetti pozisyonları iyi süzüyor kasap ama iyi kasap

Çevrimiçi Necmi

Çarşı Berlin hazırlık maçını madara eder, bu maçta da yaptıkları ortada. Normal çarşıda yönetime teşekkür eder. Hacım derdiniz ne sizin Allah aşkına ya.

her deplasman böyleler maç izlemeye değil kavga etmeye gidiyorlar bunlar normal taraftarında başını derde sokar
Bunların evrimi geriye doğru gidiyor

Çevrimiçi Samet Demir

He bu arada sene başı büyük takım üçlü oynamaz diyenler maçı izliyor mu?

Top bizdeyken Amir stoperlerin sağına kayıyor, onur ve muleka da Abuyu sağlı sollu üçlüyor.

Neymiş büyük takım üçlü oynarmış..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Yönetim şu maçı izlerken utanıyor mudur acaba

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Yönetim şu maçı izlerken utanıyor mudur acaba

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
izliyorlarmı acaba 🤔

Çevrimiçi Samet Demir

her deplasman böyleler maç izlemeye değil kavga etmeye gidiyorlar bunlar normal taraftarında başını derde sokar
Bunların evrimi geriye doğru gidiyor
Türkiye'de de yurt dışında da bu topluluk başa bela. Tek dertleri kendi reklamlarını yapmak, yurt içinde de beleş bilet. Umarım böyle değildir. Böyle düşünmek istemiyorum çünkü.

2 hafta önce sosyal medyadan yönetime attıkları teşekkür bildirisinin hiç bir açıklaması da yok.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bir gol yesek sakata girecek maçtı, hala da öyle. takım maç başındaki saçma sapan hadiseler, zemin vs derken biraz konsatrasyonsuz görünüyor. böyle maçlardan korkarım. 0-0 bitsin sakatlık olmasın bence ok. bir gol atsak çözülür ama oyunun merkezini ileri taşıyamıyoruz. aboubakarda da zemin vs kaynaklı olabilir bi çekingenlik var.

Çevrimdışı zubeyirbaya

He bu arada sene başı büyük takım üçlü oynamaz diyenler maçı izliyor mu?

Top bizdeyken Amir stoperlerin sağına kayıyor, onur ve muleka da Abuyu sağlı sollu üçlüyor.

Neymiş büyük takım üçlü oynarmış..

3lü savunmaysa kastın zaten aklına gelebilecek her türlü büyük takım bin tane 3lü savunma maç yaptı. inter hala öyle, city barca da çok oynadı. kim demiş ki onu.  :)

Çevrimiçi kartalizma190399

Oyunculara kizmamak lazim. Necip, Onur, Muleka vs alakasiz pozisyonlarda, olmamalari gereken rollerde oynuyorlar.
Takim karman corman derme catma olunca asil kalitesi olan oyuncularin kalitesi de ortaya cikmiyor maalesef.
Allah'tan ucuncu golu son dakikada sikistirmisiz, yoksa sikinti buyuk olabilirmis.
Insallah bir sekilde gol yemeyiz de 1 tane sikistirarak galibiyetle doneriz, takim puani icin onemli. Cok dustuk puan anlaminda Avrupa'da.

Çevrimiçi Samet Demir

3lü savunmaysa kastın zaten aklına gelebilecek her türlü büyük takım bin tane 3lü savunma maç yaptı. inter hala öyle, city barca da çok oynadı. kim demiş ki onu.  :)
Ben üçlü oynayabiliriz dediğimde vasat sever ilan edildim :) onlar kendilerini iyi bilirler.

Çevrimiçi Necmi

Oyunculara kizmamak lazim. Necip, Onur, Muleka vs alakasiz pozisyonlarda, olmamalari gereken rollerde oynuyorlar.
Takim karman corman derme catma olunca asil kalitesi olan oyuncularin kalitesi de ortaya cikmiyor maalesef.
Allah'tan ucuncu golu son dakikada sikistirmisiz, yoksa sikinti buyuk olabilirmis.
Insallah bir sekilde gol yemeyiz de 1 tane sikistirarak galibiyetle doneriz, takim puani icin onemli. Cok dustuk puan anlaminda Avrupa'da.
bu maçlarda takım puanı yok biliyorum

Çevrimdışı Mehmet57

Verdigi pasa bak Salih’in😂 Baski yok, bir sey yok, oyle pas veriyorsun bu seviyede. Necip vs Atletico’yu hatirlatti. Cikarsin sirtindan o 8’i.

Çevrimiçi tolga1903

Abou çok kötü ilk maçta da böyleydi. Takımdaki hücumcu eksikliğindendir diye umuyorum ama çok güçsüz ve sürekli top kaybediyor

Çevrimiçi tolga1903

Takımın en iyi ve güven veren futbolcusu masuaku. Kendini oyuna verdiğinde gerçekten muazzam bir bek

Çevrimdışı Mehmet57

Masuaku’ya hayranim. O kadar sakin, kendine guveni cok fazla. Angelino’yu top diye oynar.

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Golu atti ama Amartey savunmada Necip'i aratabilir.

Bu arkadas stoper falan degil, sirf bosta diye oyuncu transferi yapiyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi sEuL

Buradan elenmemiz icin en az bi 4 tane yememiz gerekiyor sanirim.

Gedson ve Abou'yu oyundan cikarip sakatlik riskini azaltmaliyiz.

Çevrimiçi tolga1903

Ya yapma olm masuaku ovduk ya illa b.k var şöyle maçta çifte atiyosun adama ya

Çevrimiçi kahyaoglueren

bu maçlarda takım puanı yok biliyorum
Evet her turun belirli puani var elemelerde kulüp için. Grupta farkli ama. Grupta CL, Avrupa ligi ve konferansta hepsi ayni puan. Sadece başarı bonusları farklı.

Ama ulke puani için her mac puan getiriyor.

Çevrimiçi Necmi

Evet her turun belirli puani var elemelerde kulüp için. Grupta farkli ama. Grupta CL, Avrupa ligi ve konferansta hepsi ayni puan. Sadece başarı bonusları farklı.

Ama ulke puani için her mac puan getiriyor.
ben playoff lardan itibaren galibiyet puanı alınıyor biliyorum

Etiketler: