UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş Tarih : 03.08.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Air Albania stadium Hakemler : Stuart Attwell - Constantine Hatzidakis - Neil Davies - John Brooks

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 11467 defa] UEFA Konferans Ligi K.F. Tirana 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 03.08.2023
Saat : 21:00
Stadyum : Air Albania stadium
Hakemler : Stuart Attwell - Constantine Hatzidakis - Neil Davies - John Brooks
Yayın : S Sport Plus

Çevrimdışı Ravenman

1-0 olsun bizim olsun.

Hem burdan gelen para hem burdan gelen puan bize acil lazım.

Avrupada nekadar galibiyet alsak okadar para girecek kasaya.

Çevrimdışı Ravenman

Tirana'yı geçersek 350.000 euro alacaz.

3. Turda Neftci veya Zelejnicari geçersek 550.000 alacaz.

Playofflarda kim çıkarsa onu yenersek 750.000 euro alacaz.

Ayretten gruplara kaldığımız için 2.940.000 euro gelecek.

Yani sadece gruplara kalsak toplam 4.590.000 alacaz.

Oda TL ye çarparsan ne eder?

4.590.000 x 30 TL = 137 milyon TL.

Sadece gruplara kalırsak.

Gruplara girdiysek, oradaki performanse göre primler böyle:

Grup aşamasında maç başı galibiyet: 500.000 €
Grup aşamasında maç başı beraberlik: 166.000 €
Grup aşamasında 1. olmak 650.000 €
Grup aşamasında 2. olmak 325.000 €
Eleme turu play-off'ları: 300.000 €
Son 16: 600.000€
Çeyrek final: 1.000.000 €
Yarı final: 2.000.000 €
İkincilik: 3.000.000 €
Şampiyon: 5.000.000 €

Çevrimdışı Necmi

Tirana'yı geçersek 350.000 euro alacaz.

3. Turda Neftci veya Zelejnicari geçersek 550.000 alacaz.

Playofflarda kim çıkarsa onu yenersek 750.000 euro alacaz.

Ayretten gruplara kaldığımız için 2.940.000 euro gelecek.

Yani sadece gruplara kalsak toplam 4.590.000 alacaz.

Oda TL ye çarparsan ne eder?

4.590.000 x 30 TL = 137 milyon TL.

Sadece gruplara kalırsak.

Gruplara girdiysek, oradaki performanse göre primler böyle:

Grup aşamasında maç başı galibiyet: 500.000 €
Grup aşamasında maç başı beraberlik: 166.000 €
Grup aşamasında 1. olmak 650.000 €
Grup aşamasında 2. olmak 325.000 €
Eleme turu play-off'ları: 300.000 €
Son 16: 600.000€
Çeyrek final: 1.000.000 €
Yarı final: 2.000.000 €
İkincilik: 3.000.000 €
Şampiyon: 5.000.000 €
bir oyuncunun maliyeti etmiyor üstelik takvim sıkışıyor ligide etkiliyor etkilemesin diye geniş kadro kursan külliyen zarar gelir gösteriyorsunda hiçmi giderin yok o paraları deplasmanlarda harcarsın zaten geup neysede eleme maçları külliyen zarardır

Çevrimdışı Necmi

İlk maç bu yönetimin geldiğinden beri avrupada aldığı ilk galibiyetmiş inşallah buda ikincisi olur
Her mecrada bizi yerle bir ettiler

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk maç bu yönetimin geldiğinden beri avrupada aldığı ilk galibiyetmiş inşallah buda ikincisi olur
Her mecrada bizi yerle bir ettiler
Bu turu geçeriz de bu gidişle keyiflerini beklerken sonraki turlarda eleniriz gibi bir hava var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

bir oyuncunun maliyeti etmiyor üstelik takvim sıkışıyor ligide etkiliyor etkilemesin diye geniş kadro kursan külliyen zarar gelir gösteriyorsunda hiçmi giderin yok o paraları deplasmanlarda harcarsın zaten geup neysede eleme maçları külliyen zarardır

Ben ezelden beri mevcut ekonomik sartlarda 2 kulvari kaldiramayacagimizi dusunuyorum.
Ama tercih yaparken net tercih yapmak lazim. Ligi seciyorsan ligi secip sonuna kadar gideceksin.
Son yillarda Avrupa'ya gitmeyen takimlar ligde hep bir adim onde oluyor, tesaduf degil. Gecen sene GS, ondan evvel Trabzon, Basaksehir ve biz.
Tesaduf degil. Takimlarimiz sikisik Avrupa takvimini kaldiramiyor.
Ama lige konsantre olunca da tam konsantre olmak ve sampiyon olmak sart. Ligi tamamen salip Avrupa'ya konsantre olmak da bir tercih, ama hangisi bizim icin daha mantikli bilemedim. Avrupa'da basarili olamayinca puan olarak cok geriye dusuyorsun.

Çevrimdışı Necmi

Ben ezelden beri mevcut ekonomik sartlarda 2 kulvari kaldiramayacagimizi dusunuyorum.
Ama tercih yaparken net tercih yapmak lazim. Ligi seciyorsan ligi secip sonuna kadar gideceksin.
Son yillarda Avrupa'ya gitmeyen takimlar ligde hep bir adim onde oluyor, tesaduf degil. Gecen sene GS, ondan evvel Trabzon, Basaksehir ve biz.
Tesaduf degil. Takimlarimiz sikisik Avrupa takvimini kaldiramiyor.
Ama lige konsantre olunca da tam konsantre olmak ve sampiyon olmak sart. Ligi tamamen salip Avrupa'ya konsantre olmak da bir tercih, ama hangisi bizim icin daha mantikli bilemedim. Avrupa'da basarili olamayinca puan olarak cok geriye dusuyorsun.
şu anki kulüp ekonomileriyle avrupayı hedef almak hayalcilik
Avrupa hedefi uzun soluklu planlamayla olur şimdi yapılacak şey avrupada mecbur olacağız toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp sıralamadaki yetimizi yükseltmek hedef olmalı yani amaç değil araç olarak kullanılmalı

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimdışı Nartallo

Şu maçı sağ salim atlatıp sonrasını sonra düşünmek lazım.

Beşiktaş'ı şu hale düşürenler utansın, ne diyelim.

Çevrimdışı Necmi

Şu maçı sağ salim atlatıp sonrasını sonra düşünmek lazım.

Beşiktaş'ı şu hale düşürenler utansın, ne diyelim.
utanırlarmı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su meşale atan salaklar harbi beyinsiz malın önde gideni.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Mehmet57

Gerizekali mi bunlar? Ne yaptiklarini saniyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu aptalları kaydetsinler bir daha Beşiktaş maçına giremesinler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bir hazırlık maçında da aynısı olmuştu. Ağır konuşmak istemiyorum...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Tr ikameti dışına bilet satmamak lazım avrupadaki maça gelen taraftar gerçekten iğrenç

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adamlar bizi eler yaptıkları tamamen saçmalık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

1 tane meşale atıldığı an hakem maçı tatil edecektir.

Çevrimdışı Mehmet57

Bir sonraki turda kesin ceza aliriz. O mesaleleri atan kimse bir daha Besiktas maclarina alinmasinlar. Beyinsizler.

Çevrimdışı Mehmet57

Sturm Graz deplasmani falan sandilar galiba, oyle artislik yapilacak yerde de degiller.

Çevrimdışı KAP

Kaç senedir medeniyete adapte edemediler kendilerini, batıya bu kadar yakın olup hiç nasiplenmemek de ayrı bir odunluk becerisi
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Suc kimde pek anlayamadik ama bu tur olaylarda genelde iki tarafta da suc oluyor. Hazirlik kampinda da 1 maci erken bitirmek zorunda kalmistik bu gerizekalilar yuzunden.
1 kere gurbetcilerle deplasmana gittim, oradaki ortami ve tipleri gorunce tovbe ettim, Vodafone Park disinda adim atmam bir daha.
Yonetim yerinde olsam onumuzdeki 2 sene Avrupa Kupasi deplasmanlarina seyirci falan goturmem, cunku bunlar laftan anlayacak zeka'da degiller.
Hazirlik kamplarini da yurtdisinda yapmam, mis gibi Turkiye'de yaparim. Zaten niye birsey varmis gibi her sene Almanya Avusturya'ya giderler anlamis degilim.

Rakibe de diyecek birsey yok. Sanki karsilarinda Sirp takimi var. Ne gerek var bu ortama.....

Kaç senedir medeniyete adapte edemediler kendilerini, batıya bu kadar yakın olup hiç nasiplenmemek de ayrı bir odunluk becerisi

Buraya gelen gurbetcilerin cogu koyden gelen cahil kesim. Kendileri de gelismediler, sonraki nesilin gelismesine de engel oldular. Aradan tek-tuk siyrilan ve kendini gelestiren oluyor iste.
Medeniyet, zeka adina gurbetcilerin (Bati Avrupa'dakilerden bahsediyorum) 80%'inde kirinti bulamazsin. Cogu cahil orumcek kafali.

Etiketler: