17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor
17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor

Beşiktaş Forum|17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor Tarih : 21.12.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Ümit Öztürk - Murat Tuğberk Curbay - İbrahim Bozbey - Turgut Doman VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor  [Okunma sayısı 16393 defa] 17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

neyse bu gece Rıza defteri kapanır.
Yönetimin ilk büyük sınavı

Çevrimdışı ferdi1903

demir egeye yazar ikinci gol
Yok abi direk amarty

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı 38life

Türk teknik direktörlerin neden hiçbirinin forma adaleti yok?

Çevrimiçi levitate

mert bu sene kalecilik falan yapmıyor kaçıncı yazışım bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Baily'i performans düşüklüğü nedeniyle kadro dışı bıraktık. Amartey ondan 5 kat daha kötü performans veriyor.

Cenk, Salih gibi sözleşme yüzünden oynamayanlari neden kadroda tutuyorsunuz ??

Hadi Tayfuru, Onuru geçtim yetenekleri o kadar.

Çevrimdışı qp 383

Rıza hocayı göndersek bile bu kadroyu nasıl toparlayacağız? Çok umutsuzum önümüzdeki yıldan. Çebi Şenol bu sizin eseriniz.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

maç 3-1 olduktan sonra veriyor kartları selfi ümit.

Çevrimdışı Savaş

Uzuuuun bir süre Türk hoca görmek istemiyorum şu takımın başında.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Yok abi direk amarty

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
aynen öyle. Top demirege’ye gelmedi bile, saçma sapan bir pas attı öyle riskli bir bölgede..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

İmkan varsa şu takımda 1 kişiyi bile bırakmasınlar

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı mellfred

kötü günler geride kaldı sanıyorsan sevinme  beşiktaş var

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

demir egeye yazar ikinci gol
Bence de amarteyin berbat pası kadar demir egede fazla uyumuş.

Çevrimdışı sEuL

Riza Calimbay: Rakibimiz kume dusme hattindaydi, bu tur takimlar cok tehlikeli. Sifir puan sifir puandir, daha farkli yenilmedigimize sukredip onumuze bakacagiz.

Çevrimdışı Necmi

Semih çıktıktan sonra şu ana kadar cenkin ayağına top değdimi rıza allah seni bildiği gibi yapsın

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kadro daha çok hoca yer. (hocayı savunmuyorum)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Hak etmeyen bir futbolcuya forma şansı verirsin (Amartey) ve rakibe yoktan 2 gol yaratıp verir ve maçı kaybetmeni sağlar. Sonra "beni neden gönderdiler, ben daha yeni gelmiştim, hep böyle oluyor, bir kere doğru düzgün şartlarda takımın başına geçmedim." diye ağlarsın.

Çevrimdışı Necmi

aynen öyle. Top demirege’ye gelmedi bile, saçma sapan bir pas attı öyle riskli bir bölgede..
yanından geçen topu tutacağına dönüp önüne almak istedi arkada rakip vardı bariz hatalı çıkarken top kaybedersen böyle saçma yersin golü

Çevrimdışı BlackEagle16

Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hak etmeyen bir futbolcuya forma şansı verirsin (Amartey) ve rakibe yoktan 2 gol yaratıp verir ve maçı kaybetmeni sağlar. Sonra "beni neden gönderdiler, ben daha yeni gelmiştim, hep böyle oluyor, bir kere doğru düzgün şartlarda takımın başına geçmedim." diye ağlarsın.

Kafa düz çalıştığı için ilk söyleyeceği şey elimde tek sağ stoper vardı onu oynattim olacaktır.

Çevrimiçi gokhans

Koca Beşiktaş cenk’in çiftliğine döndü. Gelen hiç bir hoca kesemiyor korkudan. Kesenide 10.hafta medya ve taraftar yollamıştı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Savaş

Şu takımı kuran adamı ibra ettiniz bide yüzsüz herifler. Kaypaklar! Satılıklar!

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

neyse bu gece Rıza defteri kapanır.
Yönetimin ilk büyük sınavı
Yönetim ilk büyük sınavında sınıfta kaldı. Geldiği gibi futbolcuları kadro dışı birakiyorsan istediğin futbolcuyu oynatacak yardimci antrenör ile devam edecektin. Samet Aybaba oynarsa böyle oynamaz takim
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: