17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor
17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor

Beşiktaş Forum|17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor Tarih : 21.12.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Ümit Öztürk - Murat Tuğberk Curbay - İbrahim Bozbey - Turgut Doman VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor  [Okunma sayısı 16374 defa] 17. Hafta Beşiktaş 1-3 Alanyaspor

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi kahyaoglueren

Şu takımı kuran adamı ibra ettiniz bide yüzsüz herifler. Kaypaklar! Satılıklar!

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 saatlik maç boyunca Beşiktaş 360 bin TL faiz gideri ödedi. Ve bu yönetim ibra edildi.

Çevrimiçi gokhans

yanından geçen topu tutacağına dönüp önüne almak istedi arkada rakip vardı bariz hatalı çıkarken top kaybedersen böyle saçma yersin golü
beklemiyorduki çocuk pası ben bile beklemedim. O bölgede veriyorsanda ayağına vereceksin, yanına değil. Demirege’ye hata dememde tecrubesizlik ve heycan derim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

Hak etmeyen bir futbolcuya forma şansı verirsin (Amartey) ve rakibe yoktan 2 gol yaratıp verir ve maçı kaybetmeni sağlar. Sonra "beni neden gönderdiler, ben daha yeni gelmiştim, hep böyle oluyor, bir kere doğru düzgün şartlarda takımın başına geçmedim." diye ağlarsın.
cenke teslim olmuş adam gibi hoca olsa cenkin yeri kulübe bile değil forvetsiz oynayan alanyadan üç yedik hücum hattı diye birşey yok takım kafadan eksik çıkıyor sahaya
Ben cenki doksan dakikayı geçtim sahaya süren adama hoca demem açın bakın son beş maça toplam on kere topa vurmamıştır beş maçta

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih çıktıktan sonra ileride hiçbir şey yapamadık ya şaka gibi.

Çevrimdışı Talisca1903

bekleyip duruyorsun şu dk gönder şu algıcıyı hocan yoksa samet aybaba ile takıl ama yap birşeyler

Çevrimiçi tolga1903

Hak etmeyen bir futbolcuya forma şansı verirsin (Amartey) ve rakibe yoktan 2 gol yaratıp verir ve maçı kaybetmeni sağlar. Sonra "beni neden gönderdiler, ben daha yeni gelmiştim, hep böyle oluyor, bir kere doğru düzgün şartlarda takımın başına geçmedim." diye ağlarsın.

Hakeden kim? Onur bulut mu muleka mı salih uçan mı cenk mı kim? Suçlanacak son insan ne olursa olsun rıza çalımbay. Ha uçururum kaçırırım demesi başlı başına hesap sorulması gereken mevzu ama bu oyuncu grubu sezon sonuna kadar her maç farklı hoca ile çık hepsini kovdurur bu öyle bi grup. En az 10 sözleşme feshi bekliyorum yönetimden şu adamlarla bizi sahaya çıkarmaya devam ederse 1.5 yıl sonraki seçimi göremez bu yönetim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mert te mala bagladiginda dibine kadar hissettiriyor.

Çevrimdışı sEuL

Koca Beşiktaş cenk’in çiftliğine döndü. Gelen hiç bir hoca kesemiyor korkudan. Kesenide 10.hafta medya ve taraftar yollamıştı..

Su Cenk'i en iyi kullanan VI-di onuda yiyip bitirdiler iste.
Adam kosan savasan takim yaratmak istiyordu, Cenk'ide son 10-15 dakika oyuna aliyordu diye kiziyordu herkes.
Cenk'in ederi bu, kendi sahanda bir macta rakibi abluka'ya alirsin, macin 75. dakikasi falan olmustur, yorulan savunmanin ustune Cenk'i salarsin - bir pozisyon yakalar ve onu atar.
Bu TD gorunumsu TD'ler ise sahada yuruyen Cenk'i cikarmadiklari gibi yarin bir forvet transferi sonrasinda kendisine yer bulmak icin kanat oynatirlar.

Çevrimdışı Necmi

beklemiyorduki çocuk pası ben bile beklemedim. O bölgede veriyorsanda ayağına vereceksin, yanına değil. Demirege’ye hata dememde tecrubesizlik ve heycan derim.
pas normaldi kıpırdanacak biraz topu ayağına beklemeyecek öyle bir lüks yok bak beklersen rakip beklemez sokar o topu biz sahada topu ayağına bekleyen oyuncular yüzünden kaybediyoruz hücumda bile ağır çekim maç izliyoruz cenk kaşarıda bekliyor ama sen genç oyuncusun uyumayacaksın demirege sıfır hata yapsada maçı kaybedecektik gram ruh yok oyuncularda ama gençler neden oynamıyor demeyeceksiniz bu yüzden oynamıyorlar işde onların böyle lüksü yok bu formayı istiyorlarsa

Çevrimdışı Talisca1903

gedson hariç kimseye eyvallah etmem rebic felan kıçını kaldıracakta ....

Çevrimiçi Monza

Hakeden kim? Onur bulut mu muleka mı salih uçan mı cenk mı kim? Suçlanacak son insan ne olursa olsun rıza çalımbay. Ha uçururum kaçırırım demesi başlı başına hesap sorulması gereken mevzu ama bu oyuncu grubu sezon sonuna kadar her maç farklı hoca ile çık hepsini kovdurur bu öyle bi grup. En az 10 sözleşme feshi bekliyorum yönetimden şu adamlarla bizi sahaya çıkarmaya devam ederse 1.5 yıl sonraki seçimi göremez bu yönetim

Ben de aynı fikirdeyim.

Bu heriflerin başına kim gelirse gelsin, pek birşey değişmeyecek gibi görünüyor artık.

Çalımbay'ın hatası takıma az da olsa bir dokunuş yapamıyor. Herkesin dediği gibi Cenk'in ne işi var 90 dk, ayıptır, ayağına top değmiyor.
Ha bir hatası da gelmeden çok iddialıydı ve takım iyi diyordu, 50 kupa falan, boş beleş muhabbetler.

Çevrimdışı Talisca1903

muleka cenk semih içinde en hareketlisi muleka olunca semih ayıplanır çünkü muleka topçu değil cenkin yürümeye mecali yok

Çevrimdışı uğur07

allahtan su zamana kadar 26 puan toplamisiz. riza calimbay bence artik teknik direktörlük yapmasin artik. su defansta amartey oynatiyorsan birak kardesim sen. kadro ile aciklanamaz bu durum daha gecen mac bahtiyar oynatip gol yemeden geldin ya. bu kadar korkak olunmaz ki ne kaybedeceksin.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Kafa düz çalıştığı için ilk söyleyeceği şey elimde tek sağ stoper vardı onu oynattim olacaktır.

Amartey, Cenk, Amir, Salih, Onur

Oynatmam.

Çevrimdışı Necmi

Mert te mala bagladiginda dibine kadar hissettiriyor.
mert ne yapsın ya şu takımda mert ve omarı oxu ayırırım geri kalanı takım otobüsüne almam gençler için söylemiyorum onlar ayrı

Çevrimdışı Talisca1903

mert ne yapsın ya şu takımda mert ve omarı oxu ayırırım geri kalanı takım otobüsüne almam gençler için söylemiyorum onlar ayrı
mert çok lakayt son maçlarda Omar tek tabanca oynamaya çalıştı diğerleri yok hükmünde

Çevrimdışı uğur07

muleka tam bir kazma
cenk bitmis sonra gormesi lazim
semih uyum saglyamadi
salih orta sahada yuk
amartey defans degil
onur cok yetersiz
amir hic bir ekstrasi yok

mert colley masuaku ve oxlade disinda tam bir hayal kirikligi

Çevrimdışı 38life

Saydığın futbolcular da formayı hak etmiyor ve hepsinin yerine oynayacak oyuncu var kadroda. İyi veya kötü. Belki daha kötü oynayacaklar. Bu önemli değil. Forma adaleti varsa kötü oynayanı kesip arkasındakine şans vermeli. İsterse 15 yaşında noname biri olsun. 15 maç istikrarli şekilde kötü oynayan futbolcuya hala ilk 11'de şans verilmez.

Çevrimdışı uğur07

bu arada orta sahamizin ne kadar verimsiz ne kadar bos oldugu da gözlerden kacmasin. atiba bile cok teknik sayilir bunlarin yaninda bitik bir orta saha ile oynuyoruz

bir de size tavsiye genclere de cok umut baglamayin.

Çevrimdışı Mehmet57

Bunlar hep Lyanco’nun ahi. Sen adami getir, Amartey’i istedigin icin “muzmin sakat” diye yalan uydur, ekmegiyle oyna, hayal kirikligina ugrat. Adam su an ne zevkle izliyordur mac skorlarini.

Çevrimdışı Necmi

Cenke forma veren hiç bir hoca takıma hakim olamaz bu kadar kötü oynayan diyeceğimde kötü oynamak da en azından oynamaktır bu o kadarda oynamıyor ve forma verirsen takımda hiç bir oyuncu çaba göstermez

Çevrimdışı Talisca1903

Bunlar hep Lyanco’nun ahi. Sen adami getir, Amartey’i istedigin icin “muzmin sakat” diye yalan uydur, ekmegiyle oyna, hayal kirikligina ugrat. Adam su an ne zevkle izliyordur mac skorlarini.
yönetimin ilk yapacağı iş rıza hocayı göndermek sonrada bu transferleri kim yapmışsa açıklamak

Çevrimdışı uğur07

hatay falan daha iyi takim bu alanyadan ne rakipler ne hskemler saygida duymuyor artik. bizi yenemeyen cok pisman oluyor mactan sonra nasil kacirdik diye

su takım kurulurken en ufak bir futbol akli kullanilmamis. yine bir sg sonrasi yine yikim. kotu  bile degiliz igrenc bir takimiz. amartey den butun takim sikayetcidir sorsan ama gidip gidip defans oynatiyor. pazar gunu talha oynasin ya birak bahtiyar oynasin. onur bulut stoper olsun ama oynatma allahini seversen su adami. tribun bile dayanamadi yuhaladi adami daha nasil farkedeceksin

Çevrimdışı Talisca1903

Cenke forma veren hiç bir hoca takıma hakim olamaz bu kadar kötü oynayan diyeceğimde kötü oynamak da en azından oynamaktır bu o kadarda oynamıyor ve forma verirsen takımda hiç bir oyuncu çaba göstermez
cenktten diyorsun yani bütün iş onu kesince ki kesmek şart muleka felanda mpabbe olur yani  :tabe:

Etiketler: