9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 21.10.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Halil Umut Meler - Mustafa Kerem Eyisoy - Kerem Ersoy - Mert Güzenge

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22933 defa] 9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Çevrimdışı ferdi1903

Derhal hemen istifaaaaaa

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı murat baltacı

Emeği geçen herkese yazıklar olsun gedsonu çıkarıp amiri ve Tayfuru oyunda tutan hoca sende git₁ vasıfsızlar ordusu
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

Bok gibi yenildik masuaku var başlamıyorsun defanstan topla çıkacam diye sıçtın zıvadın

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tek tesellim ANC aday olmayı aklından bile geçiremez
Burak Beşiktaş hayalleri kurmaktan artık vazgeçer
10 kisiyken saçma bir skor ortaya çıkmadı.

Çevrimdışı zubeyirbaya

derhal git tudor mudor da aklına getirme sen hoca seçecek vasıfta değilsin artık

Çevrimdışı Talisca1903

derhal git tudor mudor da aklına getirme sen hoca seçecek vasıfta değilsin artık
alır koyar Tudoru öylece bakakalırız Allah sizi bildiği gibi yapsın rezil herifler

Çevrimiçi Necmi

Takım forumunda iyileşme var oyunundada iyileşme var ben genel anlamda olumlu buldum takımı artık şampiyonluktanda koptuğumuza göre iyi futbol oynamaya başlar şampiyonluk ortalamasını tuttururuz 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçtaki hakem ataması ve maç sonucu bir kez daha yönetimin gitmesi gerektiğini gösterdi. Herkes görmüştür herhalde...

https://x.com/Besiktas/status/1715791877411164560

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Gezal nasıl çalmaz gedson nasıl çıkar anlamak mümkün değil

Çevrimdışı Sefa Kara

2 penaltı verildi biri VAR'dan döndü diğeri penaltı kırmızı gördük hakem daha ne yapsın gs için ? VAR sağolsun.

Beyler bu işin şakası yok.Yarın öbür gün yeni hoca yeni oyuncular yeni yönetim gelince ne değişecek ?

Bu mhk,tff,hakemlerin gönderilmesi lazım ister fb ile birleşelim ister CB devreye sokalım.

Bu düzen böyle devam ettikçe her sene gs şampiyonluğu izleriz fenerede yedirmezler.

Çevrimdışı Mehmet57

Amatorce yenildik, ama hocasiz boyle. Takimda direktif yok ki. Kimse ne yaptigini bilmiyor.

Su takimda sezon basindan beri rebic ve ox gibi oyuncular varken daha dogru durust izlemedik bile.

Amir sagolsun hem kirmizi yedirtti, hem gol yedirtti. Bu takimin orta sahasi Gedson-Demir Ege-Ox olmali. Rebic ise her daim 11’de olmali, ama iste. Hocasizlik.

Çevrimdışı Sefa Kara

Takım forumunda iyileşme var oyunundada iyileşme var ben genel anlamda olumlu buldum takımı artık şampiyonluktanda koptuğumuza göre iyi futbol oynamaya başlar şampiyonluk ortalamasını tuttururuz 😂

kopardılar zaten geçen sene şenol nasıl o istatistiği sağladı sanıyorsunuz ? Gs,Fb hep kazanıyor nasıl olsa birşey olmaz Beşiktaşa da kazandıralım dediler.Gs,fb kaybetse anında bizi de biçerlerdi.

Çevrimdışı Talisca1903

İcardinizi ayrı abdüşünüzü ayrı kereminizi ayrı renklerinizi ayrı ayrı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada ben özellikle ilgileniyorum dediği ama kadroya dahi almadığı Semih Kilicsoy, kadroda olmasına rağmen 1 dakika dahi vermediği Demir Ege
Burak tam fason çıktı.

Çevrimiçi Necmi

alır koyar Tudoru öylece bakakalırız Allah sizi bildiği gibi yapsın rezil herifler
katılıyorum şenola baktığımız gibi bakarız ama tudor en azından takımı formda tutar gerisi oyuncu yeteneklerine kalır tudorla şenolla olacağından daha fazla şansımız olur

Çevrimdışı Talisca1903

katılıyorum şenola baktığımız gibi bakarız ama tudor en azından takımı formda tutar gerisi oyuncu yeteneklerine kalır tudorla şenolla olacağından daha fazla şansımız olur
ya bırak abi ne Tudor ya Şenol Güneş gitti hoca getirmiyor adamlar Şenol Güneş de Şenol Güneş gitti adam daha ne
Takım yenilmiş senin derdin olmayan hocamı zaten sinir tepemden aşıyor

Çevrimiçi Necmi

Bu arada ben özellikle ilgileniyorum dediği ama kadroya dahi almadığı Semih Kilicsoy, kadroda olmasına rağmen 1 dakika dahi vermediği Demir Ege
Burak tam fason çıktı.
bu maçtamı şans verecekti üstelik on kişi oynarken

Çevrimiçi Necmi

Penaltı da kırmızıda bize verilmezdi
Ama baskı yerken ceza sahasında paslaşma hastalığına tutulmuşuz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu maçtamı şans verecekti üstelik on kişi oynarken

Amirden kötü oynamazdi. En azından 10 dakika   verebilirdi

Çevrimdışı ferdi1903

11 aya girmeden lige havlu attık

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Burak tam fason çıktı.
Abi ne bekliyorsun ki, bu maç özelinde Buraklık bir durum yok bence. Adam ustasından ne gördüyse, ne öğrendiyse onu uyguluyor. (Maçı ilk yediğimiz golden sonra kapattım izlemedim bu arada.)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

tudor'un şenoldan iyi olduğu net, tudor'un çalıştığı marsilya'ya şenol'u dondurmacı olarak zor alırlar. ama bu yönetim hoca moca getirmesin gitsin artık lütfen.

Çevrimdışı Talisca1903

Niye ya masuaku varmış işte bende sakat sanıyordum solbekte yamalı bohçaya çakmanın anlamı ne Tayfur birden ilk 11 abi bir maçta macera aramayın ya kafayı mı yediniz

Çevrimiçi Samet Demir

Amirden kötü oynamazdi. En azından 10 dakika   verebilirdi
Şenolun cesaret edemediğine Burak mı cesaret edecek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Niye ya masuaku varmış işte bende sakat sanıyordum solbekte yamalı bohçaya çakmanın anlamı ne Tayfur birden ilk 11 abi bir maçta macera aramayın ya kafayı mı yediniz
Masuaku girse 3.yerli kim olacak? İlla bir yerden feragat edeceksin. Hala yanlış yerlerde problem arıyorsun.

Etiketler: