9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 21.10.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Halil Umut Meler - Mustafa Kerem Eyisoy - Kerem Ersoy - Mert Güzenge

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22796 defa] 9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Ceza sahasının içinde çevrede 4 kişi varken paslaşmaya çalıştık ya ne aptalca işler

Çevrimiçi Samet Demir

Ceza sahasının içinde çevrede 4 kişi varken paslaşmaya çalıştık ya ne aptalca işler
Via Şenol Güneş.

Burakda öğrenmiş hocasından hemen öğrenmiş istatistiğin önemini.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Masuaku girse 3.yerli kim olacak? İlla bir yerden feragat edeceksin. Hala yanlış yerlerde problem arıyorsun.

nejip oynardı Amarteyde boncuk mu var

Çevrimdışı Mehmet57

Mert
Rosier-Necip-Bailly-Masuaku
Ox-Demir Ege-Gedson
Ghezzal-Abou-Rebic

Tayibin sakatligini goz onunde bulundurursak en iyi kadro bu. Amir’i izlemekten biktim.

Çevrimdışı Sefa Kara

amiri de kesiyorlar mı ne yapıyorlarsa yapsınlar sırtı dönük top alamayan dos mu olur ? bu onana bu kadar oynamayacak kapasite de ise neden alındı ? Necip oynatsınlar DOS sundan bin kat daha iyi olur yeter artık.

Çevrimiçi Samet Demir

nejip oynardı Amarteyde boncuk mu var
Şenola sor ne var anlatsın sana.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Gs maçında bizi boğdular şimdi içerde ki maçımızda bize torpil geçerler bakın Beşiktaş lehinede hatalar yapıyor hakemler diye nasıl olsa alacaklarını aldılar.

Uzaktan uzaktan bizi gs yi takip etmemize izin verirler.

Şu bylokcu tff başkanını yemeden kim gelirse gelsin başarı gelmez bize.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenola sor ne var anlatsın sana.

sıktın ama Şenol mu kaldı

Çevrimiçi Samet Demir

sıktın ama Şenol mu kaldı
Aynen ilk fırsatta takımı yüz üstü bırakıp defolup gitti, enkazı ile uğraşıyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

Takım yenilmiş milletin derdi Şenol Güneş adam gitti alooo uyanın artık yok gitti

Çevrimdışı zubeyirbaya

çok demode bir oyun oynamaya çalışıyoruz. geriden topla çıkacağız da amir savunmanın önünde oyun kuracak da. bunları kağnı hızında yaparak sonuç almaya çalışmak diye bir şey kalmadı. bak trde bile fiziksel kapasitesi artmaya başladı takımların uyuz trye göre bile hantal kaldık. bu şekilde topla oynasan ne. topla oynamaya çalışıyor görünürsün 27 şuta 2 şut maç bitirirsin. şenolun demode oyunu. burak'ta başka bir sey deneyeceğinin sinyalllerini veremedi. istanbul maçında da bir şey yoktu.

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen ilk fırsatta takımı yüz üstü bırakıp defolup gitti, enkazı ile uğraşıyoruz.

istifasını verdi veremeyenlere söyle

Çevrimdışı Sefa Kara

üzmüyor adam takımını.

Çevrimiçi tolga1903

Takım forumunda iyileşme var oyunundada iyileşme var ben genel anlamda olumlu buldum takımı artık şampiyonluktanda koptuğumuza göre iyi futbol oynamaya başlar şampiyonluk ortalamasını tuttururuz 😂

Ya 27 şut çekmiş adamlar 2 şut çekmişiz bir ara rakip ceza sahası topla oynama 20'ye 0'dı

Çevrimdışı Mehmet57

Kisme kusura bakmasin da, takim futbol adina hic bir sey oynamiyor. Verilen geri paslar, aptal hatalar hep hoca (veya hocasizliga) yazilir. Bunlar direktiflerle, olmayan oyun sablonuyla, oyun disipliniyle alakali. En cok elestirilen Amartey bile PL temposu, baskisinda boyle basit hatalar yapmiyordu.

Senin kadronda Bailly, Masuaku, Gedson, Ox, Rebic, Abou, Ghezzal gibi oyuncularin var. Bu oyuncular bahsedildigi kadar kotu degil. Sahadaki olanlar sirf SG’nin eseri.

Milli takimda bile Montella nasil gelip iki macta sihirli degnek degdirmis gibi oldu. Bunu Samet Akaydin, Cenk Ozkacar, Yunus Akgun, Baris Alperlerle yapti. At sahibine gore kisner beyler. Yerden goge kadar suclu SG’dir.

Çevrimdışı BlackEagle16

Maç sonu Erden timura sarılıp koklaşan Burak bey kusura bakma derhal boşalt o koltuğu acilen o koltuğa seçime kadar bir Beşiktaşli oturmalidir !!!!!!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

ya bırak abi ne Tudor ya Şenol Güneş gitti hoca getirmiyor adamlar Şenol Güneş de Şenol Güneş gitti adam daha ne
Takım yenilmiş senin derdin olmayan hocamı zaten sinir tepemden aşıyor
gittide takımın içine edipde gitti biz bir senedir valerian dinliyoruz ya sizin derdiniz olmayan hoca oldu ta bir yıl boyunca bütün pisliklerini valeriana bağlayıp bu seneyide kaybetmemize sebep oldunuz evet şenol gitti ama giderken iki yılımızıda alıp gitti ha biz sizin gibi şenolu kurtarmak için valeriana sallamıyoruz ama gerçekten doğru olduğu için söylüyoruz sakat rebiçi gördünmü hazır değildi değilmi ama hazır olmamasının suçu şenolda değil rebiçde öncekiler gibi karakter yoksunudur karakterli oyuncu olsa şenol cenke ghezzale yaptığı gibi oynatarak forum tuttururdu
Bitmeyecek talisca bize bir yıldır yaptığın herşeyin aynısını sana yapmadan birmez ama seni taktir ediyorum bir yandan başkaları gibi kaçmıyorsun 😂 yoksa şenolu ölümüne savunan tek sen değildin
Yapacak birşey yok
Yenilgiye sinir olmaya gelince boşver iş bitti bundan sonra futboldan zevk almaya bak sonuçtan bağımsız olarak ben bu yönetim geldiğinden beri başarı beklentim olmadığı için sinirlenmiyorum biz yaşlılar bazı şeylere alışığız yd dönemi yaşadık sebanın gönderilişini yapılan çirkinliği yaşadık fo nun gönderilişindeki çirkinliği ve sonuçlarınıda şimdi gençler yaşıyor işde
Sen şenol hayalleriyle yaşarken biz bugünleri görüyorduk sanada çok göstermeye çalıştık şenolla takıma yapacaklarıyla alakalı söylediğimiz herşeyi bir bir yaşadık ve yaşıyoruz dahada yaşayacağız yıl sonuna kadar ama tek suçlu o değil esas suçlu yönetim sen nasıl tudorun gelmesinden rahatsız oluyorsan bizde işde öyle şenolun gelişinden rahatsızdık çünkü beşiktaşın tabutuna çakılan çivilerden biriydi
Hadi öptüm seni boş ver sinirlenmeyi git çocuklarınla oyna hep başarılı olacağız diye bir durum yok her inişin bir çıkışı vardır çıkışlar daha keyifli oluyor

Çevrimdışı Talisca1903

Maç sonu Erden timura sarılıp koklaşan Burak bey kusura bakma derhal boşalt o koltuğu acilen o koltuğa seçime kadar bir Beşiktaşli oturmalidir !!!!!!
seçim felan yapmaz bunlar

Çevrimiçi Samet Demir

Vermeyenlere ben 2 seneden beri söylüyorum zaten.

Çevrimdışı BlackEagle16

seçim felan yapmaz bunlar
Seve seve yapicaklar seve seve o seçimden kacamazlar abi ! Sadece biraz kafaları gidiyor iç saha maçından sonra kendilerine gelirler
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Sefa Kara

Ya 27 şut çekmiş adamlar 2 şut çekmişiz bir ara rakip ceza sahası topla oynama 20'ye 0'dı

maçın 30.dakikasın 10 kişi kalmamız buna etken olabilir mi sence ?

Yada 2 penaltı verilemesi birinin vardan dönmesi.

Rakibin oyuncusunun atılmaması sanchez çifte kararlar vs.

Merakımdan soruyorum sadece.

13-10 üstünlük kuramadı gs hakem imdadına yetişti daha ne yapsın hakem ?

Bayern karşısında görücez bu gs yi bir de orayada halil umut meleri çağırsınlar başka türlü olmaz.

Çevrimdışı Talisca1903

gittide takımın içine edipde gitti biz bir senedir valerian dinliyoruz ya sizin derdiniz olmayan hoca oldu ta bir yıl boyunca bütün pisliklerini valeriana bağlayıp bu seneyide kaybetmemize sebep oldunuz evet şenol gitti ama giderken iki yılımızıda alıp gitti ha biz sizin gibi şenolu kurtarmak için valeriana sallamıyoruz ama gerçekten doğru olduğu için söylüyoruz sakat rebiçi gördünmü hazır değildi değilmi ama hazır olmamasının suçu şenolda değil rebiçde öncekiler gibi karakter yoksunudur karakterli oyuncu olsa şenol cenke ghezzale yaptığı gibi oynatarak forum tuttururdu
Bitmeyecek talisca bize bir yıldır yaptığın herşeyin aynısını sana yapmadan birmez ama seni taktir ediyorum bir yandan başkaları gibi kaçmıyorsun 😂 yoksa şenolu ölümüne savunan tek sen değildin
Yapacak birşey yok
Yenilgiye sinir olmaya gelince boşver iş bitti bundan sonra futboldan zevk almaya bak sonuçtan bağımsız olarak ben bu yönetim geldiğinden beri başarı beklentim olmadığı için sinirlenmiyorum biz yaşlılar bazı şeylere alışığız yd dönemi yaşadık sebanın gönderilişini yapılan çirkinliği yaşadık fo nun gönderilişindeki çirkinliği ve sonuçlarınıda şimdi gençler yaşıyor işde
Sen şenol hayalleriyle yaşarken biz bugünleri görüyorduk sanada çok göstermeye çalıştık şenolla takıma yapacaklarıyla alakalı söylediğimiz herşeyi bir bir yaşadık ve yaşıyoruz dahada yaşayacağız yıl sonuna kadar ama tek suçlu o değil esas suçlu yönetim sen nasıl tudorun gelmesinden rahatsız oluyorsan bizde işde öyle şenolun gelişinden rahatsızdık çünkü beşiktaşın tabutuna çakılan çivilerden biriydi
Hadi öptüm seni boş ver sinirlenmeyi git çocuklarınla oyna hep başarılı olacağız diye bir durum yok her inişin bir çıkışı vardır çıkışlar daha keyifli oluyor
ama bu tarz hoş değil yapamayan gider gitti de ama cincon gibi pisliğe yenilmişiz siz bana sarmaya çalışıyorsunuz
Senin dediğin zamanları bende gördüm Seba gitsin Ahmet dursun diyenlerdendik ergen aklımızla ama FOPN demedim çünkü öncesi kabus gibiydi FO Şenol Güneş başarılı sezonu gören ister bir daha bunda bir hata yok
Ama tarz bu şekilde devam edecekse bende devam etmeyeyim ha gibi (Hakaret Yasak)₅ yenilmişim sinir katsayım fırlamış birde kendi takımdaşlarımla uğraşıyorum

Çevrimdışı Talisca1903

maçın 30.dakikasın 10 kişi kalmamız buna etken olabilir mi sence ?

Yada 2 penaltı verilemesi birinin vardan dönmesi.

Rakibin oyuncusunun atılmaması sanchez çifte kararlar vs.

Merakımdan soruyorum sadece.

13-10 üstünlük kuramadı gs hakem imdadına yetişti daha ne yapsın hakem ?

Bayern karşısında görücez bu gs yi bir de orayada halil umut meleri çağırsınlar başka türlü olmaz.
hum ayrı cinconu ayrı seveceksin

Çevrimiçi Necmi

verdimi acaba bunu yönetim değişirse öğreniriz istifa eden tek kuruş almadan gider bilmek lazım tazminat verildimi verildiyse ne kadar verildi avcının bile sözleşmesinde tazminat maddesi yokmuş ama verdik şenolun cebine ne kadar harçlık koyduk yada koydukmu göreceğiz

Çevrimdışı Talisca1903

verdimi acaba bunu yönetim değişirse öğreniriz istifa eden tek kuruş almadan gider bilmek lazım tazminat verildimi verildiyse ne kadar verildi avcının bile sözleşmesinde tazminat maddesi yokmuş ama verdik şenolun cebine ne kadar harçlık koyduk yada koydukmu göreceğiz
ne diyeyim Sercan’a yada yağıza yada özene sormak lazım

Etiketler: