5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26308 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı ferdi1903

4 veya 5 olur

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Ravenman

2015/15 dep 2-0
2016/17 içeride 2-1 dep 4-3

7 yıl önce yanı.

2017/18, 2018/19, 2022/23 ve şu an durum 2-0, demek 2023/24'te de galibiyet yok.

Çevrimdışı Savaş

Hadi şimdi ikinci yarı başı 4 tane adam değiştir. Döndürürsün maçı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Onurun salaklığıyla başlayan pozisyonda aptalca bir gol yedik.

Çevrimiçi tolga1903

Sahanın her noktasında 3 tsliye karşı 1 bizimki oluyor çok iyi hazırlanmış herifler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne yaşayacaksak bu maçta yaşayalım her şey olsun bitsin diyorum ama bu kadar yüzsüz tarihte bir araya gelmedi. El ele tutuşup Selena çağıralım biz  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

2. yarıyı izlemeye gerek yok.Futbolu çok iyi bilenler izlesin benim futbol bilgim onlar kadar iyi değil.

Çevrimdışı Akil Emre

Afrika kupasında takımın ne oynayacağı belli oldu, kimse kendimizi şampiyon olacağız diye kandırmasın , mucize olmassa işimiz çok zor

Çevrimdışı KartalınGücü

Sahanın her noktasında 3 tsliye karşı 1 bizimki oluyor çok iyi hazırlanmış herifler

Adamların hazırlanmasına gerek yok ki içerden hoca halletmiş, belki yönetim de telkinde bulunmuştur.

Çevrimiçi Samet Demir

Durun tepki göstermeyin hemen kondisyon sorunu var. Hocama güvenim tam.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca sahanın ortasına bırakan onur Cenk ve nejiple devam et sen

Çevrimdışı Ravenman

Semih Kılıçsoy bu Cenk'ten fazla iş yapardı.

Cenk birdaha küsmesin forma için.

Çevrimdışı goktasoktay

Ts nin hocasına kadro yap deseler utanır, şu çıkan kadroyu çıkarmazdı. Trabzonlu başkan, trabzonlu hoca! Çok yaşayın!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Afrika kupasında takımın ne oynayacağı belli oldu, kimse kendimizi şampiyon olacağız diye kandırmasın , mucize olmassa işimiz çok zor
Yönetim dışında yok merak etme  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Ne yaşayacaksak bu maçta yaşayalım her şey olsun bitsin diyorum ama bu kadar yüzsüz tarihte bir araya gelmedi. El ele tutuşup Selena çağıralım biz  :money:

Brugge maçı bundan sıkıntılı geçecek maalesef

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene de lig ortasına havlu atarız bu gidişle  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

3 oluyordu

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

Onur sahada sadece dümdüz koştuğu için haftalardır ilk 11'de  izliyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

Şu ts de ne var ya hoca masuaku ve abış koysan tabanca gibi yapıştırp gidecen sıvadın sıvadın

Çevrimdışı Karabay

2 tane transferi yapmayıp yerine leş gibi 7 transfer yaptılar hala necip oynuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Brugge maçı bundan sıkıntılı geçecek maalesef
Bana o maça hazırlanıyoruz gibi geliyor. Avrupa maçlarına böyle çıkmayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Bir Trabzon macinda, tek bir macta su takimi adam gibi oynat be adam.

Çevrimdışı 38life

daha ne kadar saçmalayabileceksin anlamam mümkün değil ts ile anlaşmış maçı bırakmış bu nasıl bir kafa ya anlamak mümkün değil
Beşiktaşlılar hoca diye yazmış sıralamışsın Rızanın Sametin Çağdaşın başka takımlardayken renklilere sus pus olup bize gelince bayrak açmasından bahsetmemişsin
Neyse maç modundan çıkmayayım bu mantıklı baş edilmez

Beşiktaş'ın çeyrek asırlık, yarım asırlık efsanelerinden bahsederken babanın oğluymuş gibi bahsedip art niyetle itham etme konusunda çok cömertsin. Ama birisi Şenol hocaya bir laf söyleyince maşallah muhafız kesiliyorsun.

Çevrimiçi tolga1903

Hakem 3'u yemeyelim diye ilk yarıyı bitirdi resmen o atak gol olacakti muhtemelen takım iğrenç kötü

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene de lig ortasına havlu atarız bu gidişle  :money:
bundan sonraki fikstüre bakarsak ligin ortasına kalmaz o havlu atma işi.

Etiketler: