5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26089 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Senin yanında mı uyardı :)

Bende Şenol hocaya mualifim ama siz abartıyorsunuz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçları güzel izlemiyorsunuz demek ki içerde ki en son maçımızda burak hoca mulekayı çıkartalım diyor hoca oyunda tutmaya devam ediyor ta ki muleka sert bir faul yapıp kart görene kadar.Kamera kenarı gösterince anlık denk gelen bir olaydı.

Çevrimiçi Necmi

O zaman Aboubakar'ın yerine forvette Muleka oynasın. Seni görende Beşiktaş sadece oyuncu satmak üzerine kadrosuna oyuncu alıyor sanacak @Necmi abi :)))
ne alakası var ben onu alt yapı diye debelenenlere söyledim benim içşn isim yokki iyi olan oynar eğer muleka abu dan daha etkili oynarsa tabiki muleka oynar hepsi bizim oyuncumuz her çıktığı maçda gol atan mulekayı girdiği pozisyonkarı sonuçlandıran mulekayı abuya sen tercih etmezmisin ben ederim benim orda söylediğim cenkde ne gördünüz gol atıyor ama öyle büyük golcü falan değil mulekada cenk kadar gol atar ama cenk gol dışında hiç yokki golde varda kaç tane atacak 15 mi cenk forvet sıtandartlarının hep altındadır abuda öyleabunun farkı şapkadan tavşan çıkartması olmadık pozisyondan gol üretmesi ve hep kritik anlarda atması solda neden cenk oynamıyormuş bende sorayım neden oynasın çok beşiktaşı düşünüyorsak solun oyuncusu raşitsa ve rebiçdir ikisi dışında oyuncu yazmakboş konuşma bence raşitsa nın esas mevkii sol açık sağda ghezzal solda raşitsa yada rebiç dense anlayacağımda muleka yerine cenk denmesi futbol cahilliğidir tıpkı mulekayıda zorla solda oynatmak futbol cahilliği olduğu gibi solda oynata oynata çocuğu harcadılar şenolun vardır böyle huyları bir oyuncuyu sahada yuhlatana kadar yanlış kullanır bunu daha öncede yaptı
Hocasıyla taraftarıyla yönetimiyle oyuncu harcamada üstümüze yok iyi bir kaleciyi forvet oynatırsan oynayamayınca kötü oyuncu olmaz  yuhalanmaz mevkiinde oynamayan her oyuncu için geçerli
Beşiktaş taraftarı bir oyuncunun kalitesini attığı golle ölçüyor oynadığı mevkiile değil marcelo bursaya iki tane çakana kadar yaptığımız en kötü transferdi belini döndüremiyordu çok yavaştı stoper iki golle vaz geçilmez oldu colins bir kaç maç öncesine kadar yerden yere vuruluyordu şimdi çekirdek kadroya ilk yazılan isim oldu mulekada santrafor oynasın üç maç üst üste çıkıp gol atsın birden istenmeyenden en çok istenene dönüşür

Çevrimiçi Necmi

Maçları güzel izlemiyorsunuz demek ki içerde ki en son maçımızda burak hoca mulekayı çıkartalım diyor hoca oyunda tutmaya devam ediyor ta ki muleka sert bir faul yapıp kart görene kadar.Kamera kenarı gösterince anlık denk gelen bir olaydı.
nerden biliyorsun öyle dediğini bir kişi ortaya niyet okuyup laf attı hepsi o kadar çıkıp burakmı söyledi şenol hocaya mulekayı çıkaralım dedim diye milletin gerisinden salkadığı şeyleri buraya gerçekmiş diye satmayın kaldıki burak kim üç gün şenolun yanında yardımcı antrenör olarak çıktı diye şenoldan dahamı iyi hoca oldu savunduğunuz hayali şeyin bile ne kadar saçma olduğunu idrak edemiyorsunuz şenolun sen git stadın kapısında bekle dediğinde stadın kapısına gidecek adam şenola fikir veremez

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu forumda benden daha mualif başka kimse yoktur ama ben bile savunma ihtiyacı duyuyorum adama her türlü aşağılama ırkçılık yapılıyor bela okunuyor bunlar mualiflik falan değil beşiktaşlılıkta değil bunu anca renkliler yapar bazı kelimeler bu forumda ne kadar kolay söyleniyor hadi geçtim ahlaki değerleri bazı söylenenler yasal olarak suç insanlar isimlerini yazmayınca kendilerini bulunmaz sanıyor sanırım
Kullanıcı ismi Kara Karga(kuzgun) Adam olan birisi ne kadar Beşiktaşlı olabilirse o kadar Beşiktaşlı işte . 

Çevrimdışı ferdi1903

Puan kaybı olur bu maç

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimdışı mellfred

abuobacar olayları can sıktı bu hafta
açıkçası yeni transferlerin takıma uyumu açısından ara iyi gelmiştir diye umuyorum yine de beraberlik alacağımızı bilmeyen yoktur
kazanmak dileğiyle

Çevrimdışı Sefa Kara

masu,abu ilk 11 yok deniyor puan kaybı yazıyorum bu maça.

Çevrimdışı Talisca1903

Cenk değil Semih oynasın koyacaz yolu yok ki
Abuş oynar

Çevrimdışı Sefa Kara

Cenk değil Semih oynasın koyacaz yolu yok ki
Abuş oynar

son 10 maçta 1 galibiyetimiz varmış.En etkili oyuncularımız yok masu,abu. ts deplasmanına çıkıyoruz yeni oyuncuları pepe,paul filan oynayacak necip ile mi tutacaz 2.01 lık insan azmanı ts santraforunu ? Sol bekte sağ ayaklı onuru hesaba katmıyorum bile pepe elek yapar orayı bakalım inşallah kazanırız.

Çevrimiçi Samet Demir

son 10 maçta 1 galibiyetimiz varmış.En etkili oyuncularımız yok masu,abu. ts deplasmanına çıkıyoruz yeni oyuncuları pepe,paul filan oynayacak necip ile mi tutacaz 2.01 lık insan azmanı ts santraforunu ? Sol bekte sağ ayaklı onuru hesaba katmıyorum bile pepe elek yapar orayı bakalım inşallah kazanırız.
İlk defa sana katılıyorum. Tahminim 6-0 falan yeniliriz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Prime Balotelliyi sütçü beygirine çevirmiş adam Nejip çokta şaapmamak lazım
Kartal kollarını açıp yürüyen Nejipten daha tehlikeli bir canlı yok yeryüzünde
2.01 lik Nijeryalıda kim oluyor pepe felan çok büyütmeyin Beşiktaşız biz adamın aklını alırız

Çevrimdışı Talisca1903

İlk defa sana katılıyorum. Tahminim 6-0 falan yeniliriz.

yok daha neler koyup geçiceZ yarına da güzel bir galibiyet kahvaltısı yaparız

Çevrimiçi Samet Demir

Prime Balotelliyi sütçü beygirine çevirmiş adam Nejip çokta şaapmamak lazım
Kartal kollarını açıp yürüyen Nejipten daha tehlikeli bir canlı yok yeryüzünde
2.01 lik Nijeryalıda kim oluyor pepe felan çok büyütmeyin Beşiktaşız biz adamın aklını alırız

Fazla ciddiye alma bence abi. :) Kendi oyuncusunu yerin dibine sokuyor ama son durumu hakkında bir haber oyunculara değer biçemiyor.

Trabzona gelince vurur geçeriz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Fazla ciddiye alma bence abi. :) Kendi oyuncusunu yerin dibine sokuyor ama son durumu hakkında bir haber oyunculara değer biçemiyor.

Aynen kardeşim yeniliriz diye maça çıkmakta yeni adet galiba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/Besiktas/status/1703437422426509792

Hoca yine saçmalamış 11'i kurarken geçmiş olsun.
Bailly ve Masuaku kadrodaysa oynar, yok hazir degillerse kadroya alma zaten.

Çevrimiçi kartalizma190399

4 buyukler+Basaksehir ve Adana haric ic sahada FB ve GS 13'te 12-13 yapar. Deplasmanda da zor puan kaybederler. Anadolu takimlari berbat ve FB/GS ile aralarindaki kadro kalitesi farki korkunc. Antalya macinda bile ilk yari 0-3 bitecek maci kazandilar, oyle bir kalite farki var.

Biz Pendik macinda cok sacma bir 2 puan kaybettik, Trabzon maciyla devami gelecek gibi. Kadro sacma sapan. Artik Trabzon damari mi tuttu, laz inadi mi tuttu bilemem, ama yine sacma kadro tercihleriyle 45 dakika'yi cope atip goz gore gore puan kaybedecegimiz mac reloading sanki.

Bailly gelmisken Necip oynuyor.
Masuaku varken Onur oynuyor.
Ox varken Salih oynuyor.
Ghezzal varken Rashica oynuyor.
Aboubakar varken Cenk oynuyor.

Hadi Bailly ve Ghezzal hazir degil, eyvallah. Diger 3'u hazir oldugunu gosterdi zaten, 2'si daha hafta ici mac yapti. Trabzon deplasmanina bu kadar kotu oyuncu tercihleriyle cikarsan bu puan kaybindan sonra da ortada ben sampiyonluk adayiyim vs diye gezmeyeceksin. Puan barajinin bu kadar yuksek olacagi bir ligde bu sekilde goz gore gore puan birakamazsin. Birakirsan da Adana Demir deplasmanindan sonra lige yuksek ihtimalle havlu atariz gibi geliyor. Ondan sonraki maclar formalite olur, stressiz maclari kazanip puan ortalamasi ve mis gibi 3.lukle kendimizi avuturuz yine.

Gercekten aklim almiyor boyle sacmaliklari. Insallah birsey olur da kazaniriz ama cok cok zor.

Çevrimdışı Sefa Kara

Ciddiye alınsın diye yorum yapmıyorum ilk 11 üzerinden değerlendirme yapıyorum çıkan ilk 11 belli oldu inşallah yanılan ben olurum siz haklı çıkarsınız.

Çevrimdışı sEuL

Visca’ya da kil oluyorum, butun sezonu sakat gecirir ama Besiktas maci varsa her zaman sahada. Bugunde kesin gol/asist yapar vitaminsiz.

Çevrimdışı KartalınGücü

Her ts maçında hocaya bir şey oluyor. Aboubakar, Masuaku başa yazılır. Biz niye 5 yerli ile çıkıyoruz?

Çevrimdışı Talisca1903

Her ts maçında hocaya bir şey oluyor. Aboubakar, Masuaku başa yazılır. Biz niye 5 yerli ile çıkıyoruz?
bencede ama yenicez haydi Karakartalım

Etiketler: