5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26137 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Visca’ya da kil oluyorum, butun sezonu sakat gecirir ama Besiktas maci varsa her zaman sahada. Bugunde kesin gol/asist yapar vitaminsiz.
Asıl Uğurcan kedi oluyor bizim maçta normalde bildiğin 🪣

Çevrimdışı ferdi1903

Ebubekir neden ilk 11 de değil, bu akşam kesin puan kaybı var

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı emre_1978

iyi tarafından bakmak gerekirse kulübede katkı alacağımız adamlar var artık :)

Çevrimiçi tolga1903

Ben anlamıyorum ki kendi milli takımlarında oynuyor bu adamlar masuakusu abousu. Ts kim varsa sahaya atmış bir tek pepe yok bariz şekilde daha iyi on birleri bizden ve seyirci avantajları da var. İlk yarıyı tutmaya çalışmış şenol güneş umarım tutabilir yemeden ama zor bu kadroyla.

Çevrimiçi Samet Demir

Ciddiye alınsın diye yorum yapmıyorum ilk 11 üzerinden değerlendirme yapıyorum çıkan ilk 11 belli oldu inşallah yanılan ben olurum siz haklı çıkarsınız.
Sen yorumunu yaparken 11 belli değildi. Senin yaptığın yorumlamaktan ziyade olumsuzluk pompalamak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

iyi tarafından bakmak gerekirse kulübede katkı alacağımız adamlar var artık :)
👍

Çevrimiçi tolga1903

Onuachu necip'i hedefler maç boyu muhtemelen. Yerden üstünlük kurabilir necip ona bi ölçüde ama havada çok zor. Şans bizimle olsun

Çevrimdışı Sefa Kara

Sen yorumunu yaparken 11 belli değildi. Senin yaptığın yorumlamaktan ziyade olumsuzluk pompalamak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emin misiniz belli olmadığından ? O sizin görüşünüz.

son 10 maçta 1 galibiyetimiz varmış.En etkili oyuncularımız yok masu,abu. ts deplasmanına çıkıyoruz yeni oyuncuları pepe,paul filan oynayacak necip ile mi tutacaz 2.01 lık insan azmanı ts santraforunu ? Sol bekte sağ ayaklı onuru hesaba katmıyorum bile pepe elek yapar orayı bakalım inşallah kazanırız.

masu,abu ilk 11 yok deniyor puan kaybı yazıyorum bu maça.

Çevrimiçi Necmi

Şenol ne kadar yerli oyuncu varsa atmış sahaya

Çevrimdışı Çağrı Öz

Puan kaybı olursa akşama Şenol Güneş çevirme var

Çevrimdışı KartalınGücü

Ne kadar tsli varsa rahatlamıştır kadroyu görünce. Hoca açıkladı mı maçtan önce neden Onur ve Cenk oynuyor?

Çevrimdışı ferdi1903

Gedsona yapilan net foul

Çevrimdışı KartalınGücü

Eren rfendi 3. Faulünden ve üstüne hakemi kalayladıktan sonra lütfedip uyarıldı bizde sarıyı yemişti çoktan.

Çevrimdışı KartalınGücü

Onuachu nun şu hareketinden Beşiktaşlı oyunculara çıkan kaç kırmızı hatırladınız? Larini atmıştı fb maçında şak diye.

Çevrimiçi Necmi

Cenk bir tarafından nefes alıyor

Çevrimdışı Çağrı Öz

Salih'in bıraktığı pasa formda bir oyuncu yetişirdi. Cenk biraz kendine gelmeli

Çevrimiçi tolga1903

Takım iyi rahat oyunuyor da nasıl gol atacak merak ediyorum. Onur kitliyor sol kanattan akınları ayrıca hiç gidemiyor önüne sürekli sağ ayağına alıp içeri dönmek zorunda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim takımda kesin bu gol atar dediğim kimse yok şu anda onbirde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Yil oldu 2023, biz halen her pozisyonda Necip - Rosier ile oyun kurmaya calisiyoruz

Çevrimdışı ferdi1903

Bu ne ya ilk tehlike ve gol

Çevrimdışı Çağrı Öz

Rebic çok kötü oynuyor. Ofansif aksiyonlarımızı mahvetti.

Golü de yedik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maç dönmez daha bu Trabzon aşkıyla bizimkiler her sene aynı senaryo  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Necip ile 2 metrelik adami tutmaya ve Necip uzerinden oyun kurmaya devam hocam.

Çevrimdışı ferdi1903

Bitti bu maç, fark olur artik

Çevrimiçi tolga1903

Masuaku olmayınca sol kanat yok sağı da kitlesi herifler ilk atağında atti. Rebic onur korkunç bi ikili ya bu rebic çok hantal abi bu ne ya

Etiketler: