5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26107 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 17.09.2023
Saat : 20:00
Stadyum : Papara Park
Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu
VAR : Hakan Ceylan - Ali Şansalan - Serkan Ok
Yayın : Bein Sports

Çevrimdışı Ravenman

Geçen sezon gibi Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş memleketleri Trabzon'u fazla üzmezler sanırım.

0-0 olsun kardeş payı olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sezon gibi Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş memleketleri Trabzon'u fazla üzmezler sanırım.

0-0 olsun kardeş payı olsun.
Sonra bütün sezon bu puanları aradığımızı söyler dururuz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ravenman

Ahmet Nur Çebi'nin ve Şenol Güneş'in harikade transfer taktiğiyle Pepe'yi memleketleri ve gururları Trabzon'a hediye ettiler.

Bakalım eğer Pepe'nin katkılarıyla burada kaybedersek, maçtan sonra ne diyecek bizim hoca ve başkan.

Çevrimdışı Necmi

Ahmet Nur Çebi'nin ve Şenol Güneş'in harikade transfer taktiğiyle Pepe'yi memleketleri ve gururları Trabzon'a hediye ettiler.

Bakalım eğer Pepe'nin katkılarıyla burada kaybedersek, maçtan sonra ne diyecek bizim hoca ve başkan.
burda kaybetmeyiz en azından bu maçta 😂 ama orda ne yapacağımız şüpheli

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Unnamed

Öz evlat Muleka 11 başlar Pepe'nin icinden geçer  :biggrinking:

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Sefa Kara

Ben olsam böyle çıkardım.

Mert
Onur     Eric          Omar        Masuaku

Hacı

Raşitsa     Gedson   Salih       Rebic

Aboubakar

Hoca böyle çıkacak %90.

Mert
Rosier     Necip        Omay       Masuaku

Hacı
Raşitsa     Gedson    Salih         Muleka

Aboubakar

Çevrimdışı Ravenman

Şenol ve ANÇ fazla üzmezler memleketlerini.

Geçen sezon gelen giden 4 tane atardı bunlara bizim Şenol'un zoruna gitti memleketiyle anlaştı 0-0 oynadı kardeş payı yaptılar. Ve şampiyonluk yolundaki serimiz bozuldu.

Eğer yerli hoca alıyorsan bu Beşiktaşlı olacak (Sergen, Rıza, Şifo, Samet, Çağdaş, Ertuğrul, Ziya, Denizli, Bayram Bektaş, Feyyaz vesayre).

Yerli almıyorsan yabancı hoca alacan. Başka takımı tutan yerliyi almayacan. Ha Şenolu aldın ha Terimi benim için fark yok.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol ve ANÇ fazla üzmezler memleketlerini.

Geçen sezon gelen giden 4 tane atardı bunlara bizim Şenol'un zoruna gitti memleketiyle anlaştı 0-0 oynadı kardeş payı yaptılar. Ve şampiyonluk yolundaki serimiz bozuldu.

Eğer yerli hoca alıyorsan bu Beşiktaşlı olacak (Sergen, Rıza, Şifo, Samet, Çağdaş, Ertuğrul, Ziya, Denizli, Bayram Bektaş, Feyyaz vesayre).

Yerli almıyorsan yabancı hoca alacan. Başka takımı tutan yerliyi almayacan. Ha Şenolu aldın ha Terimi benim için fark yok.
daha ne kadar saçmalayabileceksin anlamam mümkün değil ts ile anlaşmış maçı bırakmış bu nasıl bir kafa ya anlamak mümkün değil
Beşiktaşlılar hoca diye yazmış sıralamışsın Rızanın Sametin Çağdaşın başka takımlardayken renklilere sus pus olup bize gelince bayrak açmasından bahsetmemişsin
Neyse maç modundan çıkmayayım bu mantıklı baş edilmez

Çevrimdışı Ravenman

daha ne kadar saçmalayabileceksin anlamam mümkün değil ts ile anlaşmış maçı bırakmış bu nasıl bir kafa ya anlamak mümkün değil
Beşiktaşlılar hoca diye yazmış sıralamışsın Rızanın Sametin Çağdaşın başka takımlardayken renklilere sus pus olup bize gelince bayrak açmasından bahsetmemişsin
Neyse maç modundan çıkmayayım bu mantıklı baş edilmez

Niye zoruna gidiyor dostum. Şenol ve ANÇ'ın önüne kıyamet gününde Beşiktaşı ve Trabzonspor'u koysalar, Trabzonu seçerler.

Adamlar Trabzonsporlu iṣte.

Sanki Arsenal'da Abramovich'i başkan ve Lampard'ı teknik direktör gibi yapalım birşey işte, çok saçma bir durum.

Çevrimdışı Talisca1903

Niye zoruna gidiyor dostum. Şenol ve ANÇ'ın önüne kıyamet gününde Beşiktaşı ve Trabzonspor'u koysalar, Trabzonu seçerler.

Sanki Arsenal'da Abramovich'i başkan ve Lampard'ı teknik direktör gibi yapalım birşey işte, çok saçma bir durum.
Adamın TS olmasından doğal bir şey yok doğduğu büyüdüğü futbolcu Td olduğu yer sonuçta
Ama sen buradan yola çıkaracak adam profesyonel spor hayatını tanımıyor adama şikeli imas yapıyorsun maç için anlaşmak ne demek
Abroamovich kin  adam Rus Arsenal’de olur Chelsaede
Daldan dala zıpladın gittin yine
Profesyonel dünyadan uzak değişik ütopik bir ruh halindedir çık bence

Çevrimdışı Necmi

aslında şenola laf çakacağım diye beşiktaşın şike yaptığını ima ediyorsun bilmem farkındamısın

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Besiktas/status/1702749295340892472?t=Ng_GJqdFUkxUeLmGk5hKWQ&s=19

Taraftar olarak havaya girme vakti :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Masuaku da  dönmüş. Güzel bir galibiyet alacağız inşallah

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Masuaku da  dönmüş. Güzel bir galibiyet alacağız inşallah

Takıp geçecez ts kim

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2023, 14:05:22 Samet Demir ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Sol kanatta rebic,cenk oynayabilecekken yarın mulekanın oynayacağını bilmeyen yoktur sanırım.Hoca mulekadan larin yaratma sevdasından vazgeçmezse şampiyonluk gidecek çok net.Burak hoca onu uyarıyor ama dinlemiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Sol kanatta rebic,cenk oynayabilecekken yarın mulekanın oynayacağını bilmeyen yoktur sanırım.Hoca mulekadan larin yaratma sevdasından vazgeçmezse şampiyonluk gidecek çok net.Burak hoca onu uyarıyor ama dinlemiyor.
Senin yanında mı uyardı :)

Bende Şenol hocaya mualifim ama siz abartıyorsunuz.

Çevrimdışı Necmi

Çok merak ediyorum alt yapı deyip neden oynatılmıyor diye çıldıran arkadaşların bu muleka derdi ne alt yapı oyuncusu bizim oyuncumuzsa muleka elin oyuncusu değil muleka satınca parası hayır kurumlarına gitmeyecek yaşı 23 değilmi alt yapı oyuncularından ne farkı var evet çok kaçırıyor doğru ama çok kaçırmak için çok pozisyona girmek gerekiyor çok pozisyona girmek içinde çok çalışmak gerekiyor geriside tecrübe semihin her egoistliğine kılıf bulmaya çalışanlar mulekaya neden tahammülsüz semih ile muleka arasında hiç bir fark yok ikiside beşiktaşın oyuncusu üstelik muleka semihe göre daha tecrübeli neden beşiktaş oyuncuları arasında ayrımcılık oluyor cenk solda mulekanın yaptığından fazlasınımı yapıyor hangisinin oynayıp parlaması beşiktaş menfaatine futbol hayatının son transferini yapan yarın sakatlanmayacağının hiç bir garantisi olmayan cenkmi yaşı genç parladığında iyi fiyata satabileceğimiz mulekamı sonrada beşiktaşın menfaatini düşünüyoruz dersiniz
Tekrar söylüyorum semih ile muleka arasında hiç bir fark yok yada gedson arasında hoca kimi uygun görürse onu oynatır bunlar bizim genç değerlerimiz ve yatırımlarımız yetenekde var kabul etsenizde etmesenizde oyuncu sabrederek olur

Çevrimdışı Necmi

Senin yanında mı uyardı :)

Bende Şenol hocaya mualifim ama siz abartıyorsunuz.

bu forumda benden daha mualif başka kimse yoktur ama ben bile savunma ihtiyacı duyuyorum adama her türlü aşağılama ırkçılık yapılıyor bela okunuyor bunlar mualiflik falan değil beşiktaşlılıkta değil bunu anca renkliler yapar bazı kelimeler bu forumda ne kadar kolay söyleniyor hadi geçtim ahlaki değerleri bazı söylenenler yasal olarak suç insanlar isimlerini yazmayınca kendilerini bulunmaz sanıyor sanırım

Çevrimdışı Unnamed

Çok merak ediyorum alt yapı deyip neden oynatılmıyor diye çıldıran arkadaşların bu muleka derdi ne alt yapı oyuncusu bizim oyuncumuzsa muleka elin oyuncusu değil muleka satınca parası hayır kurumlarına gitmeyecek yaşı 23 değilmi alt yapı oyuncularından ne farkı var evet çok kaçırıyor doğru ama çok kaçırmak için çok pozisyona girmek gerekiyor çok pozisyona girmek içinde çok çalışmak gerekiyor geriside tecrübe semihin her egoistliğine kılıf bulmaya çalışanlar mulekaya neden tahammülsüz semih ile muleka arasında hiç bir fark yok ikiside beşiktaşın oyuncusu üstelik muleka semihe göre daha tecrübeli neden beşiktaş oyuncuları arasında ayrımcılık oluyor cenk solda mulekanın yaptığından fazlasınımı yapıyor hangisinin oynayıp parlaması beşiktaş menfaatine futbol hayatının son transferini yapan yarın sakatlanmayacağının hiç bir garantisi olmayan cenkmi yaşı genç parladığında iyi fiyata satabileceğimiz mulekamı sonrada beşiktaşın menfaatini düşünüyoruz dersiniz
Tekrar söylüyorum semih ile muleka arasında hiç bir fark yok yada gedson arasında hoca kimi uygun görürse onu oynatır bunlar bizim genç değerlerimiz ve yatırımlarımız yetenekde var kabul etsenizde etmesenizde oyuncu sabrederek olur

O zaman Aboubakar'ın yerine forvette Muleka oynasın. Seni görende Beşiktaş sadece oyuncu satmak üzerine kadrosuna oyuncu alıyor sanacak @Necmi abi :)))

Etiketler: