3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 30279 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimdışı Ravenman

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ox Cenk abuş ve ghezzal yürüdü ilk yarı
Masu Necip Salih iyi oynadı rosier çok yalnız kaldı
Muleka girecek mecbur

Ghezzal mi yürüdü?
Adam ortasahanin basmadigi yerde bizim solda adam kovaliyordu.

Çevrimdışı zubeyirbaya

zayıf bir iki rakiple oynanan maçlar yanıltıcı oldu malesef. çok demode bir topa sahip olma futbolu oynamaya çalışıyoruz. fiziksel olarak ise berbat durumdayız. bu bir klasik şenol güneş takımı özelliğidir ilk kez olmuyor. ben daha önce sarpsborglara karşı yerde sürünen şenol güneş takımları da gördüğümden yine aynı hikaye dedim. roller dağınık. merkezde boşluklar var. doğru düzgn bir savunma geometrisi yok. yok oğlu yok. ayrıca bir şenol güneş takımı olmuyorsa olmaz ısrar da etmeye gerek yok. bir süre sonra motivasyonu da hepten düşer saçmalar bildik hikaye. zaten büyük kulüp ciddiyetiyle yönetilsek brugge maçını izleyen bir yönetim direk teknik kadroyu toplar ya hesap sorar ya yol verirdi puan muan hikaye. resmen rezillikti oynanan oyun. ben brugge ile baki mercimekli serdar kurtuluşlu runjeli saçma sapan bir kadroyla oynayan tigana da gördüm. opareli pedro francolu bilicte gördüm. kötü skorlar aldık ama asla rezil olacak seviyede oyunlar oynamadık. bu kadro kötü kurulmuş bir kadro mühendislik yok üstüne malzemeden verim alabilecek bir kulübe kalitesi de yok. azıcık yapılanma bilen hoca olsa geçen seneden bir ton zamanın vardı bütün yapı kurulmuş eksikler tespit edilmiş yazın da sorunlar çözülmüş olurdu. biz hala yolda iş çözmeye çalışıyoruz. takımın maç başlarında ne yapacağından haberi yok rastgele oynuyor. bu taraftar şu görüntüyü haketmiyor. bu kadar milyon taraftarı olan ve bu kadar kötü yönetilen bırak spor kulübünü başka bir şirket başka bir organizasyon yoktur dünyada.

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı zubeyirbaya

Takimda da birsey var. Hiçbir reaksiyon yok. Tepki oyunu bile oynamiyorlar. Hoca boş boş bakıyor. Sanki ligin son haftası. Bosvermislik had safhada.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca cenk'i kazanacağım diye takımın çoğunluğunu kaybetmiş olabilir bilemiyoruz. kimya iyi görünmüyor

Çevrimiçi Necmi

Agabey forvet ile kanat ile aciklanacak birsey mi su sahada oynanan futbol?

Rakip 5. kalecisi ile maca cikiyor, bu maca cikan arkadasin en cok oynadigi sezon 10 sene once 2014'te Luleburgazspor'da cikmis oldugu 22 maclik sezon. Luleburgaz'da bile bu kadar rahat bir ilk yari gecirmemistir bu kaleci.

Adamlarin orta sahasinda Dorukhan Akbaba ve Belhanda var. Biz bu oyuncularla dalga geciyorduk bir iki sene once simdi sorsan Adana'nin orta sahasi super derler.

Adamlarin kanatta oynattigi oyuncular'a bakiyorsun bir kanatta Yusuf adinda varligi olan ama beyni olmayan bir oyuncu var. Yusuf'un 3 level upgraded hali olan versiyonu vardi sende N'Koudu gecen sene itin bi yerine sokup gonderdin ama simdi bazilarina sorsan Yusuf Sari auvvvv super oyuncu.

Diger kanatlarinda ise Avustralya liginde bi bok yapamamis olan ve zorunluluktan sahaya attiklari 37 yasindaki Nani var.

Ya Allah askina, Mert kotu, Omar kotu, Masu kotu, Rosi kotu, Cenk kotu, orta saha kotu, Abou kotu .... butun kadro kotu ama bu oyun nedir?

Bizim kanatta Messi oynasa ulan nerden bulmuslar bu celimisizi diyecekler.

Ne oynuyor bu takim? 50 dakika boyunca amator kaleciye duran toptan Omar'in ayagina carpan top disinda sutumuz yok biz halen forvetlerimiz formsuz/yetersiz diyoruz.
dostum maçı yorumlamadım genel anlamda yazın söylemişdim forvet şart diye bu takıma yorum bile yapmam ne oynadığımız belli değil

Çevrimdışı Sefa Kara

hoca cenk'i kazanacağım diye takımın çoğunluğunu kaybetmiş olabilir bilemiyoruz. kimya iyi görünmüyor

kaybetti zaten rebici kaybettik.

Raşitsa kafasına göre takılıyor.

Cenk,necibi alsın o da gitsin köyüne trabzona.

Çevrimiçi Monza

Cenk - Muleka değişikliği yapabilir.

Ya da sezonda birkaç defa yaptığı, devreye başlarken 3 değişiklik birden denemesi de olabilir. Ya herro ya merro hesabı.

Çevrimiçi Necmi

Ghezzal mi yürüdü?
Adam ortasahanin basmadigi yerde bizim solda adam kovaliyordu.
napsın hocasını korumak için birilerini yıkması lazım  anlayışlı ol 😂

Çevrimdışı Zafer55

Hoca risk alarak başlamalı 2.yarıya oyuncu değişikliği yetmez dizilimi de değiştirmeli

Çevrimiçi sefaköykartali

Kadroda kim var kim yok bilmeyen ezbere hocaya sallıyor. Yine klasik Kaos JK olacak bu sezon da şimdiden belli. İleri üçlünün hücum etkinliği sıfır. Amir ve Salih dışında kimseyi beğenmedim şahsen. İkinci yarı tempo yapacak adam lazım hem ghezzal hem cenk hem de abuş aynı anda olmuyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

napsın hocasını korumak için birilerini yıkması lazım  anlayışlı ol 😂

Abi ayıp ama şu maç Ghezzal en son konuşulacak oyuncu.
Kaldı ki deli gibi mücadele ediyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

tamam istenilen transferler yapilamiyorda hep bu senol guneste niye yapilamiyor bu transferler. uc kurus parayla slaven bilic zamanında alinan adamlari hala konusuyoruz. bu adam ne istedigini bilmiyor ki. ne oynatacagini da bilmiyor. yok yani kafada bir plan. sadece felsefik sozler var.

kurtlar vadisi replikleri modunda ilerliyoruz. sosa gomez marcelo alirken cok mu zengindik.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamın oyuncu filan bildiği yok ki bi ara ts'deyken polonya ligi izlemiş orda marcelo görmüş alamamış. kendi aldıkları da glowacki brozek mrozekti. trabzonda herkes şenol'un aldığı adamlardan fayda gelmez der dururdu. sonra zaten ben oyuncu söylemiyorum muhabbetine döndü. hiç oyuncu bilmeyen en azından ekibinde datası olan adamı olmayan hocaya da bu devirde olumlu bakmak bi garip zaten. şenol güneş stoper istemek ve stoper beğenmemekle meşhur bir arkadaşımız. kendine beşiktaşta 70 tane filan stoper alımıştır. matej mitrovic bile vardır bunların içinde. savunma taktiği bilmez. takıma defansif pozisyon alma öğretmeyi bilmez. sürekli stoper ister. devre arası 3 stoper daha alınabilir kalırsa.

Çevrimiçi Samet Demir

Ox Cenk abuş ve ghezzal yürüdü ilk yarı
Masu Necip Salih iyi oynadı rosier çok yalnız kaldı
Muleka girecek mecbur
Yavaş yavaş böyle böyle form kazanacaklar abi. Sıkıntı yok.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

1 sene daha çöpe gitti yazıklar olsun kimin emeği varsa.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Cenk Hala cikmadi! bugun burdan ban yerim ben
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ravenman

Sezon bitti koskoca sezon 6. haftada bitti.

Kimse dinlemedi halen Şenol var halen ANÇ var.

[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2023, 21:19:40 Ravenman ]

Çevrimiçi Samet Demir

Kadroda kim var kim yok bilmeyen ezbere hocaya sallıyor. Yine klasik Kaos JK olacak bu sezon da şimdiden belli. İleri üçlünün hücum etkinliği sıfır. Amir ve Salih dışında kimseyi beğenmedim şahsen. İkinci yarı tempo yapacak adam lazım hem ghezzal hem cenk hem de abuş aynı anda olmuyor.
Geçen senenin devamı işte. Geçen senede taraftar hocaya sallıyordu şimdide öyle.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

bak bakalım karşındaki takımda kim var sorun kadro değil ne oynadığımız belli değil çıkmışlar sahaya ter idmanı yapıyorlar diyeceğimde terlememişlerdir bile

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı uğur07

hoca hem futbolcu bilmiyor futbolcudan anlamiyor. hem de menajer istemiyor. egosu kaldirmiyor arkadasin. onun keyfi catacak ta biz sampiyon olacagiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hahaha Cenk devamke.

Hoca şaka gibisin.

Çevrimdışı Ravenman

Biraz sabır beyler sezonun son 10 maçında yine seri yapar 3. oluruz

Çevrimiçi sEuL

Bari iki sut cekinde su kaleciyi sinayin

Çevrimdışı uğur07

sportif direktor fircalayan kendi birseyden anlamayan buyuk hoca. querasmaya 70 orta yaptirdiginda anlayan anlamaliydi. ama iste

Etiketler: