zayıf bir iki rakiple oynanan maçlar yanıltıcı oldu malesef. çok demode bir topa sahip olma futbolu oynamaya çalışıyoruz. fiziksel olarak ise berbat durumdayız. bu bir klasik şenol güneş takımı özelliğidir ilk kez olmuyor. ben daha önce sarpsborglara karşı yerde sürünen şenol güneş takımları da gördüğümden yine aynı hikaye dedim. roller dağınık. merkezde boşluklar var. doğru düzgn bir savunma geometrisi yok. yok oğlu yok. ayrıca bir şenol güneş takımı olmuyorsa olmaz ısrar da etmeye gerek yok. bir süre sonra motivasyonu da hepten düşer saçmalar bildik hikaye. zaten büyük kulüp ciddiyetiyle yönetilsek brugge maçını izleyen bir yönetim direk teknik kadroyu toplar ya hesap sorar ya yol verirdi puan muan hikaye. resmen rezillikti oynanan oyun. ben brugge ile baki mercimekli serdar kurtuluşlu runjeli saçma sapan bir kadroyla oynayan tigana da gördüm. opareli pedro francolu bilicte gördüm. kötü skorlar aldık ama asla rezil olacak seviyede oyunlar oynamadık. bu kadro kötü kurulmuş bir kadro mühendislik yok üstüne malzemeden verim alabilecek bir kulübe kalitesi de yok. azıcık yapılanma bilen hoca olsa geçen seneden bir ton zamanın vardı bütün yapı kurulmuş eksikler tespit edilmiş yazın da sorunlar çözülmüş olurdu. biz hala yolda iş çözmeye çalışıyoruz. takımın maç başlarında ne yapacağından haberi yok rastgele oynuyor. bu taraftar şu görüntüyü haketmiyor. bu kadar milyon taraftarı olan ve bu kadar kötü yönetilen bırak spor kulübünü başka bir şirket başka bir organizasyon yoktur dünyada.