Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 772768 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Organize atak yapamamışlar ulan atak yapacak oyuncumu oynattın takımın yarısı savunmacı diğer yarısı forvet hücumu benmi organize edeceğim
Hala lafontenden masallar anlatıyor takım çalışıp alışacakmiş birbiriyle oynamaya biri hocaya ligin 25. Haftasını oynadığını hatırlatsın kendi yeni geldi lig yeni başlamadı
yanlış tercihler yaptıda ileri hatta hiç kaliteli değil kaliteli olan Cenkte de kondisyon yok muçiyi ortaya almak bazı şeyleri iyi gösterir ama dediğim gibi 2 iyi kanat ve net bir golcü lazım top ileride 1 dk durmuyor kara delik gibi atılan top kayboluyor Semihte dahil buna yanına uzun boylu santrofor oynamayı bilen forvet şart

Çevrimiçi kartalizma190399

Santos geldiginde de niye boyle bir bayram havasi var anlamiyorum demistim. Adamin kariyeri gayet bos, tek elle tutulur basarisini tarihte gorulmemis sekilde 90 dk’da mac kazanmadan berbat bir futbolla kazandi. Adamdan Portekizlikler nefret ediyor yahu.
Gelecek sene GS ve FB’nin ortalamasi dusmez. Sampiyon olmayan kuculmeye gider, digeri bu ortalamalarla devam eder. Gelecek sene sampiyon olacaksak Anadolu takimlarina karsi en az 10’da 8 yapmamiz gerek ortalama olarak, 7 bile yetmeyecek. Bu da demek ki 4-5 mac gule oynaya, 2-3 mac zorlanarak kazanacaksin. Oyle bir ortalama da sadece kaliteli ayaklarla olmaz, rakibi ilk dakikadan baski altinda alip asla beraberlige razi olmayan, ofansif bir takimla olur. Gol atma isini kisisel becerilere veya rakip hatalarina birakan, ilk 60 dakika’yi cope atmakta sorun gormeyen zihniyetle asla olmaz. Bunun kadro kalitesiyle falan alakasi yok. Bu oyun mentalitesi ile alakali. Bu kadro 3-4 tik daha iyi olsa bile bu hoca’yla o ortalamalari goremez. Gecmis olsun.

Yani su Muci’yi sag acik oynatmak mantikla aciklanacak birsey degil. Adam hayatinda sag acik oynamamis. Sag acik oynayacak herhangi bir meziyeti yok. Bu cocuk 10 numara oynayarak gelismis, 10 milyon euro piyasa degerine ulasmis. BJK tarihinin en pahali oyuncusunu ilk macinda hayatinda oynamadigi mevki’de oynatmak icin ya liyakatin 0 olmasi lazim ya da tamamen ben degisik birsey yapayim da birsey yapti desinler inadi/kafasi. Ikisini de Senol Gunes’ten, M. Denizli’den, Aragones’ten vs biliyoruz, ikisi de safi zarar getirir, fayda getirmez. Liyakat sikintisi mi emin degil, oyleyse zaten sikinti buyuk. Oyuncu analizi yapan youtuber’larin 2 saat arastirmayla buldugu seyleri muhtemelen 2 milyon euro para verdigimiz teknik ekip bulamiyorsa sikinti buyuk. Hayir inat yuzunden boyle yapiyorsa daha da buyuk, o seneye de duzelmez.

Bence gelecek sene’yi kaybettik. Samet ve Feyyaz’da bu kotu performansi gorecek liyakat yok, gorseler bile F. Santos’u kondurmayi aklina koyacak cesaret yok. Hasan Arat da bu vizyoner, sabirli kimligine zarar gelmemesi icin hoca’yi asla gondermez. Ne zaman gonderir? Anca gelecek sene bu sacma futbolla ilk 7-8 hafta 4-5 maglubiyet/beraberlik alip sampiyonluktan koptuktan sonra gonderir, o zaman da gec kalirsin gecmis olsun.

Çevrimiçi Necmi

Artık hoca değişmek çözüm olacak gibi gelmiyor bana. Kadro değişsin istiyorum. Bazı oyuncular artık midemi bulandırıyor.
semihide sayarsak beş yeni oyuncu var diğer beşide kendi bulsun bir zahmet saçma sapan dizilişle maçmı kazanılır zaten sallanıyor oyuncular birde mevkilerinde oynamayınca performansları dahada dibe vuruyor sağ stoperi solda oynatıyorsun yanında stoper bile olmayan necip koyuyorsun kötü değildi ama stoper değil futbol karıyerinin %90 ını forvet ve forvet arkası oynamış geri kalanı sol açık oynamış adamı yeni takımında ilk maçta sağ açık oynatıyorsun üç forveti sahaya sürüp forvetsiz oynuyorsun merkezi amartey ve gedsona bırakıyorsun berabere kalmamızın tek şansı gedsonun olağan üstü performansı ve necipin hatasız oynamasıydı yoksa içimizden geçerlerdi hoca olmayan biri bile beşiktaşı şu dizilişte oynatmaz şu forumda hocadan daha iyi kadro kuran bir sürü insan var
Yunanistan avrupa şampiyonu olduğunda hoca bu muymuş hatırladığım kadarıyla kabız etmişti

Çevrimiçi kartalizma190399

Yahu neyin kadro kalitesi Allah askina hala?
Pendik 4 tane atti bize, Kayseri bugun daha fazla pozisyona girip daha yuksek gol beklentisi buldu.
Bizim kadromuz yetersiz de rakiplerde De Bruyne Haaland Mbappe falan var da biz mi gormuyoruz?
Elinde Al Musrati-Gedson ikilisi var, ligin fersah fersah ustunde. Bu ligin ortalama orta saha oyuncusu Ibrahim Akdag falan asagi yukari.
Hucum hattinda Rebic, Semih, Muci gibi birbirinin dilinden anlayacak inceci adamlar var. Rashica gibi bir orta kesen caliskan disiplinli kanat da var.
Muleka gibi daginik da olsa mucadeleci, ceza alani icinde etkili olan bir adam da var, Cenk gibi fiziksel olarak iyi olmasa da bitirici, gol koklayan bir adam da var. Bu kadro’nun su ligimizdeki berbat takimlara karsi karsiligi bu oyun ve istatistik/puan ortalamasi degil.
Kadro kalitesi de bir yere kadar bahane olur.
Bu kadro’ya 25 milyon euro yatirim daha yapsan yine olmaz. Ha, nasil sampiyon oluruz belki?
Rakipler cok cok kotu bir sene gecirir, bizde kisisel performanslar arsa cikar, biz Avrupa’da olmayiz, sakatlik yasamayiz, bircogu maci ite kaka aliriz, sampiyon oluruz. Kisacasi tipik bir Senol Gunes/Sergen Yalcin sampiyonlugu olur, 1 sene sampiyon olup ertesi sene patlariz.
Tamam, adamin eline verdigimiz malzeme’den wagyu cikmaz eyvallah. Ama verdigimiz eti yogurup biraz biber baharat katarsan iyi kotu bir adana kebap cikar karnin doyar. Adam eline verdigimiz malzemeden les gibi etsiz lezzetsiz prasa yemegi cikartiyor. Adamin eline daha kaliteli et, sebze versen yine prasa cikaracak sana. Fazla beklemeden sutlamak lazim, ama yapacagimizi zannetmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Yahu neyin kadro kalitesi Allah askina hala?
Pendik 4 tane atti bize, Kayseri bugun daha fazla pozisyona girip daha yuksek gol beklentisi buldu.
Bizim kadromuz yetersiz de rakiplerde De Bruyne Haaland Mbappe falan var da biz mi gormuyoruz?
Elinde Al Musrati-Gedson ikilisi var, ligin fersah fersah ustunde. Bu ligin ortalama orta saha oyuncusu Ibrahim Akdag falan asagi yukari.
Hucum hattinda Rebic, Semih, Muci gibi birbirinin dilinden anlayacak inceci adamlar var. Rashica gibi bir orta kesen caliskan disiplinli kanat da var.
Muleka gibi daginik da olsa mucadeleci, ceza alani icinde etkili olan bir adam da var, Cenk gibi fiziksel olarak iyi olmasa da bitirici, gol koklayan bir adam da var. Bu kadro’nun su ligimizdeki berbat takimlara karsi karsiligi bu oyun ve istatistik/puan ortalamasi degil.
Kadro kalitesi de bir yere kadar bahane olur.
Bu kadro’ya 25 milyon euro yatirim daha yapsan yine olmaz. Ha, nasil sampiyon oluruz belki?
Rakipler cok cok kotu bir sene gecirir, bizde kisisel performanslar arsa cikar, biz Avrupa’da olmayiz, sakatlik yasamayiz, bircogu maci ite kaka aliriz, sampiyon oluruz. Kisacasi tipik bir Senol Gunes/Sergen Yalcin sampiyonlugu olur, 1 sene sampiyon olup ertesi sene patlariz.
Tamam, adamin eline verdigimiz malzeme’den wagyu cikmaz eyvallah. Ama verdigimiz eti yogurup biraz biber baharat katarsan iyi kotu bir adana kebap cikar karnin doyar. Adam eline verdigimiz malzemeden les gibi etsiz lezzetsiz prasa yemegi cikartiyor. Adamin eline daha kaliteli et, sebze versen yine prasa cikaracak sana. Fazla beklemeden sutlamak lazim, ama yapacagimizi zannetmiyorum.
demek pırasayı sevmiyorsun 😂

Çevrimdışı uğur07

ama bunu demişlerdi. bu hoca bize iyi gelmez. umarim hasan arat lig biter bitmez bu isi çözer bizi oynatacak bir adam getirir. ben hiç ısınamadım. bozgunculuk yapmayın diyorum ama bu hoca bizi oynatamaz. neyse illa birini getirmek zorundalardi. en azindan gurursuzca kalacak biri degil. git dersen gider.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

su yunanistan isi olur insallah.

Çevrimiçi Necmi

ama bunu demişlerdi. bu hoca bize iyi gelmez. umarim hasan arat lig biter bitmez bu isi çözer bizi oynatacak bir adam getirir. ben hiç ısınamadım. bozgunculuk yapmayın diyorum ama bu hoca bizi oynatamaz. neyse illa birini getirmek zorundalardi. en azindan gurursuzca kalacak biri degil. git dersen gider.

şenoldan kurtulduk diye sevinirken daha beterini getirdiler kusura bakmasın şenol ilk devreyi çöpe atıyordu bu atmış yetmiş dakikayı çöpe atıyor
Biz çok büyük günah işledik tanrı bizi cezalandırıyor

Çevrimiçi murat

şenoldan kurtulduk diye sevinirken daha beterini getirdiler kusura bakmasın şenol ilk devreyi çöpe atıyordu bu atmış yetmiş dakikayı çöpe atıyor
kefaret mi gerekiyor?

Çevrimdışı uğur07

su da var kalan 14 macin 12 si istanbulda olacak. su ara cok ta seyahat ettiler eksik eksik. 3 4 gunde bir mac. kadro disilar sakatlar afrika kupasi hoca degisikligi falan.

biraz daha mod yukselir. ama benim derdim bu hocayla gelecek yil devam edip 0-0 a bağlama isi bizi bitirir

Çevrimdışı uğur07

bir ugursuzluk da var rosieri gonderiyorsun. onur berbat oynuyor. swensson aliyorsun o da sakatlaniyor. yani inanilmaz  bir cenabetlik de var.

Çevrimdışı uğur07

patlama maci ic saha gs maci adamlar gelip iki uc tane atip giderse santosun ipi cekilir. bir hezimeti daha kaldirmaz bu takim.

Çevrimdışı Talisca1903

patlama maci ic saha gs maci adamlar gelip iki uc tane atip giderse santosun ipi cekilir. bir hezimeti daha kaldirmaz bu takim.

yavaş atsın ne atıyor gördük geçen sene 3 tane sallayıp gönderdik sahamızda ezeriz

Çevrimiçi Samet Demir

Organize atak yapamamışlar ulan atak yapacak oyuncumu oynattın takımın yarısı savunmacı diğer yarısı forvet hücumu benmi organize edeceğim
Hala lafontenden masallar anlatıyor takım çalışıp alışacakmiş birbiriyle oynamaya biri hocaya ligin 25. Haftasını oynadığını hatırlatsın kendi yeni geldi lig yeni başlamadı

Abi ne hayal ettide bu kadroyu kurdu ben anlamıyorum. 4 forvet, 4 defans, 1 stoperden devşirme 6 numara, birde oyun kuramayan gedson. Yani orta sahayı alıp rakibe vermişiz.

Uzun pasla oynayacağım diyorsun ilerde kafa topu alamayan cenk üzerinden uzun pası atmasını istediğin adam da Worrall. Pası atacak kişide pas opsiyonuda yanlış kişiler. Uzun pasın kralıda yedeklerde oturuyor. Yahu nereden bakarsan bak olmuyor yani.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

biz neden her şeyi bizatihi tecrübe ediyoruz neden başka takımlardan ders almıyoruz
bu kafayla boşta olan her td’yi deneyeceğiz korkarım

Çevrimdışı Talisca1903

al musrati harbi radar gibi komple sahayı tarıyor en uygun yere attı pasları bir babel bir Q7 miz olsa ne biçim şeyler izletir biz acaba

Çevrimiçi Samet Demir

al musrati harbi radar gibi komple sahayı tarıyor en uygun yere attı pasları bir babel bir Q7 miz olsa ne biçim şeyler izletir biz acaba

Transferin son günü sadece muciye okeydim ma Musrati gelince o gün heyecandan yatacak yer bulamadım. Geçen sene ismi fenerle anılınca çok kıskanmıştım. Çok şükür biz aldık. Benfica bize 30a vermediler Beşiktaşa 15 vermişler diyorlar, Braga zaten yönetimi topa tutmuş. Çok iyi adam aldık gerçekten. Bu sene şampiyonlarlar liginde 6 numara istatistiklerinde toreira 25-26 sıralarda Musrati 6..
Biz sadece şampiyonlar ligi oyuncusu almadık Eplde bile istediğin takıma koyduğunda sırıtmayacak bir adam aldık. Hala şaşkınım nasıl geldi bize. Herifin menejeri de yok bu arada. Görüşmelerin hepsi kendisiyle yapılmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Transferin son günü sadece muciye okeydim ma Musrati gelince o gün heyecandan yatacak yer bulamadım. Geçen sene ismi fenerle anılınca çok kıskanmıştım. Çok şükür biz aldık. Benfica bize 30a vermediler Beşiktaşa 15 vermişler diyorlar, Braga zaten yönetimi topa tutmuş. Çok iyi adam aldık gerçekten. Bu sene şampiyonlarlar liginde 6 numara istatistiklerinde toreira 25-26 sıralarda Musrati 6..
Biz sadece şampiyonlar ligi oyuncusu almadık Eplde bile istediğin takıma koyduğunda sırıtmayacak bir adam aldık. Hala şaşkınım nasıl geldi bize. Herifin menejeri de yok bu arada. Görüşmelerin hepsi kendisiyle yapılmış.

Haftaya hoca solbek olarak oynatırsa şaşırmam.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı ferdi1903

su yunanistan isi olur insallah.

Yunanistan işi?

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Haftaya hoca solbek olarak oynatırsa şaşırmam.

Masuaku katılır haftaya. İnşallah yoruldum triplerine girmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Yunanistan işi?

Milli takımı bizim hocayı istiyormuş onu diyor sanırım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizim çok acil portekizli aykut kocamandan kurtulmamız lazım. Ben o kadar Beşiktaş maçı izledim Abdullah Avcı dahil Valerian dahil Beşiktaşın bu kadar küçük duruma aciz durumda olduğunu görmedim.

Bir futbol takımı gününde olmayabiliir goller yiyebilir hücumları değerlendiremeyebilir buraya kadar eyvallah. Ama bugün Kayseri gibi bir takımdan gol yemiyelim düşüncesi aman uzun top şişirelim vs vs o kadar rezil şeyler vardı ki. 1450 yılların futbolunu oynadık resmen. Peter crouchlu stoke city gibiydik. Küme düşmeme hocası mentalitesiydi resmen. Yerin dibine sokup sokup çıkartdığımız valerian abdullah bile daha büyük takım oyunu oynatıyolar düşünün seviye o seviye.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol olsa bu maçı 3-1 yenmiştik. En azından Muçiden maks verimi alırdı.

Çevrimdışı ferdi1903

Milli takımı bizim hocayı istiyormuş onu diyor sanırım.
Hadi inşallah

Etiketler: