Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775269 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2024, 13:22:23 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

omarıda koysalardı ayıp etmişler en fazla golü atan o

Colley bir sürü maçda yoktu birde. Colley full oynasa çift haneye ulaşırdı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Salih ve Abubakar 2 hafta yokmuş. Mevcut kadrodan gençler haricç sözleşmesi biten kim varsa sözleşmesini uzatmasınlar..

Çevrimdışı Kartal Ç

Salih ve Abubakar 2 hafta yokmuş. Mevcut kadrodan gençler haricç sözleşmesi biten kim varsa sözleşmesini uzatmasınlar..

Abu milli takımda sakatlandı diye 2 haftalık yömyesini öderler mi bize acaba. Bari 3-5 kuruş girsin kasaya.

Çevrimdışı ankarakartal06

hani planı olanlar nerede ?

valla ne alan söyleyim bu takım transfer felan yapamaz arkadaşlar ben yine kafayı yedim gidiyorum  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Demir

Abu milli takımda sakatlandı diye 2 haftalık yömyesini öderler mi bize acaba. Bari 3-5 kuruş girsin kasaya.

Milli takıma giden oyunculardan ödenek geliyor bildiğim kadarıyla.

Çevrimiçi Necmi

öyle birşey olsa abu o parayı bizden ister 🤔

Çevrimdışı Talisca1903

öyle birşey olsa abu o parayı bizden ister 🤔
Duyunu-i Umumiye gibi çocuk bu Abuş

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Ryan_USA

Hala hücumda biraz daha yardıma ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Şimdi önemli olan bu sezonu güçlü bitirmek. Neyse elimizden geldiğince. Bana göre genç oyunculara da ihtiyaç var. Bunu söylemenin yapmaktan daha kolay olduğunu biliyorum.

Ve merhaba! İlk paylaşımım ve burada olmaktan mutluyum. Birkaç yıldır hayran. Ben bir Amerikalıyım ve burada sohbet etmek için bir tercüman kullanıyorum. Türkiye'den bir arkadaşım beni Kara Kartal'a götürdü.

Neyse, elimden geldiğince sık katılmayı umuyorum.
🇺🇸

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/BeserlerEren/status/1754422861987467455
insanlarda bir garip oldu sanki o topu kaleciden alıp gitmiş gol atmış
tamam çok iyi gollerdi ama topu oraya getiren takımında emeği var
beraberede bitebilirmiş bitmedi ama Beşiktaş gol yemedi 2-0 alınmış bir maçta rakip gol atamamış dişe dokunur sadece tek pozisyonu var
berabere bitebilirmiş. her maç berabere bitebilir o zaman. oyun yokmuş mücadele varmış daha ne olması gerekiyor o mücadele kazandırdı maçı zaten bunlarda Beşiktaşlı olacak sözde takıma moral verme yerine batırmaya güvenlerini iyice kırmaya çabalıyorlar. takımın bu duruma gelmesinin iki nedeni var biri kondisyonun olmaması asıl neden bu ikinciside güvenlerini kaybetmeleri.
neyin kafasında millet kaybedileceği düşünülen maçı gol yemeden kazanmışsın bu takıma güven verir. Kalkmışlar bunu tersine çevirmeye çalışıyorlar. Maçları zaten öne çıkan isimler alır.

Çevrimiçi Necmi

Hala hücumda biraz daha yardıma ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Şimdi önemli olan bu sezonu güçlü bitirmek. Neyse elimizden geldiğince. Bana göre genç oyunculara da ihtiyaç var. Bunu söylemenin yapmaktan daha kolay olduğunu biliyorum.

Ve merhaba! İlk paylaşımım ve burada olmaktan mutluyum. Birkaç yıldır hayran. Ben bir Amerikalıyım ve burada sohbet etmek için bir tercüman kullanıyorum. Türkiye'den bir arkadaşım beni Kara Kartal'a götürdü.

Aramıza hoş geldin

Çevrimiçi gokhans

welcome my friend..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

hahahha
Elimizdeki değeri bilmiyoruz 😳
iyi bir takım içinde Olcay şahan kadar olmasa da benzer bir katkı verebilirdi.biraz benzetiyorum tarzını.

Çevrimiçi Necmi

iyi bir takım içinde Olcay şahan kadar olmasa da benzer bir katkı verebilirdi.biraz benzetiyorum tarzını.
şu takımda olcay takımın yıldızı olurdu

Çevrimiçi murat

şu takımda olcay takımın yıldızı olurdu
şphesiz  ama olacağın topu alıp vereceği oyuncu yok gezzal belki ama o da ters kanatta.

Çevrimiçi Necmi

şphesiz  ama olacağın topu alıp vereceği oyuncu yok gezzal belki ama o da ters kanatta.
zaten versede verdiği topu geri alamaz verdiği oyuncu kaptırır

Çevrimiçi Samet Demir

zaten versede verdiği topu geri alamaz verdiği oyuncu kaptırır

Olcay şuan kadroda olsa Cenki kesebilir miydi?

Çevrimiçi Necmi

Olcay şuan kadroda olsa Cenki kesebilir miydi?
cenki ronaldo bile kesemez

Çevrimiçi sEuL

Forma sponsorlugu ile alakali yapilan yeni anlasmayi ben mi yanlis okuyorum?

Onumuzdeki uc sezon icin toplam 200M TL'mi?

Yillik $2 milyon?  :akuma:

Heralde ben yanlis okuyorum...

Çevrimdışı levitate

Forma sponsorlugu ile alakali yapilan yeni anlasmayi ben mi yanlis okuyorum?

Onumuzdeki uc sezon icin toplam 200M TL'mi?

Yillik $2 milyon?  :akuma:

Heralde ben yanlis okuyorum...

sırt sponsorluğu diyorlar

önceden beko yazıyordu şimdi arçelik büyük değişim
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2024, 19:29:23 levitate ]
bipbipbupbup

Etiketler: